Vamdemon Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ειμαι iphonακιας με ενα 4s στα χέρια ακομα και θελω να αλλάξω...λογω κοστολογίου ψήνομαι για android....μου έχουν κανει εντύπωση οι συζητήσεις για huawei και xiaomi....ειλικρινά ειμαι ανάμεσα σε honor 7 και mi4 ίσως και mi5 που κυκλοφορεί σε κανα μηνακι....μιλάω παντα για Ελλάδα....για ανταπόκριση service κτλ κτλ....γνώμες plz.....
saruman123 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Καλημερα. Θα σου πω ανετα να πας για το mi5. ΑΛΛΑ απο service κτλ θα σου πω το Honor 7. Οχι οτι ειναι καλυτερο αλλα για αυτα που θες εσυ.
aces Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 σαν συσκευες εννοειται xiaomi xiaomi mi4 ή και mi5 αν θες να εισαι καλλυμενος (θεωρητικα γιατι πρακτικα ξεκρεμαστος θα σαι και με την huawei στο σερβις ακομα κ εντος εγγυησης) πηγαινε στη huawei κ μεγαλη υπομονη με την εταιρεια που εχει αναλαβει το επισημο service στη χωρα μας......αν ποτε σου χρειαστει τιποτε περισσοτερο ή λιγοτερο.
newsformobiles Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Θα συμφωνήσω και εγώ για Xiaomi. Το miui θα σου θυμίσει πολύ ios, οπότε δεν θα δυσκολευτείς να το συνηθίσεις. Υπάρχει μία τεράστια ελληνική κοινότητα για υποστήριξη και θεωρούνται πάρα πολύ καλά τηλέφωνα. 1
MrLifeguard Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Σας κατοχος xiaomi phone θα προτεινω κ εγω την εν λογω εταιρια.Πριν δυο μερες εγινε αναβαθμιση σε 6.0.1,απολυτα ευχαριστημενος!Αναβαθμισεις καθε βδομαδα απ'το ελληνικο miui.gr.Παρεχεται τεραστια υποστηριξη που θα σε καλυψει σ'οτι τυχον χρειαστεις! Αν εχεις υπομονη τοτε περιμενε το Mi5,οπως κανω και εγω...Αλλιως πηγαινε για το Mi4.Δεν χρειαζεται να πω πολλα,το κινητο πεταει,καλη καμερα,ωραια οθονη,αξιοπρεπης μπαταρια και φυσικα το πανεμορφο miui!
Vamdemon Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δεν ειναι πρόβλημα ρε παίδες στο οτι τα xiaomi δεν έχουν card slot και παίζουν ποιο πολυ στα 16g???
saruman123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δεν ειναι πρόβλημα ρε παίδες στο οτι τα xiaomi δεν έχουν card slot και παίζουν ποιο πολυ στα 16g???Αναλογα πιο θα παρεις.Υπαρχουν και με 32gb. Τα 16αρια περνουν καρτα sd αν "θυσιασης" μια θυρα Sim.
AnastMet Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 mi4 ή mi4c? 180 και 240 αντιστοιχα. Περα απο τη βασικη διαφορα επεξεργαστη 801 -808 εχει καμια αλλη διαφορα που να αξιζει τα παραπανο λεφτα?(βλεπω και καποιες διαφορες καμερα αλλα απο τα ινδικα revies δεν καταλαβαινω τιποτα ) (και το Mi5 ναι μεν τουμπανο και cpu του s6 αλλα δεν θα εχει 400+? (για το mx5 τι λετε ? mi4<mx5<mi4c?)
newsformobiles Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 mi4 ή mi4c? 180 και 240 αντιστοιχα. Περα απο τη βασικη διαφορα επεξεργαστη 801 -808 εχει καμια αλλη διαφορα που να αξιζει τα παραπανο λεφτα?(βλεπω και καποιες διαφορες καμερα αλλα απο τα ινδικα revies δεν καταλαβαινω τιποτα ) (και το Mi5 ναι μεν τουμπανο και cpu του s6 αλλα δεν θα εχει 400+? (για το mx5 τι λετε ? mi4<mx5<mi4c?)400+ έχει το Mi Note Pro. Αναμένεται πιο κάτω να είναι το Mi5.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα