AzaZyL Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Στο pc που έχω συνδέσει μόνιμα στην tv έχω θέμα με τον ήχο γιατί η nvidia GeGorce210 δεν μπορεί να στείλει ήχο σε HDTV και μετά από ανελέητο ψάξιμο τα παράτησα γιατί δεν υπάρχει υποστήριξη. Με αυτό μπορώ να στέλνω τον ήχο από το pc στην tv αν και τα 3 (pc,tv, widaptor) είναι συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο?? απο την μητρική δεν μπορείς να δώσεις ήχο?
GoS Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Με SPDIF? Γιατί και με την Onboard που έχει display port και έβγαλα hdmi πάλι δεν πηγαίνει ήχος..
fwtonio Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Με SPDIF? Γιατί και με την Onboard που έχει display port και έβγαλα hdmi πάλι δεν πηγαίνει ήχος.. Μήπως έχεις για έξοδο του ήχου, προεπιλογή τα ηχεία;
konstantinos86 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Το πηρα εγω παιδες σημερα. Στο αυτοκινητο παιζει μια χαρα παντως
JIMBOAthens Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Το πηρα εγω παιδες σημερα. Στο αυτοκινητο παιζει μια χαρα παντως Μεγειές και καλοδούλευτο! Συνδέεις το line out του Widaptor στο line in του ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου, σωστά? Αν συνδέσεις USB Flashάκι στο Widaptor πως βλέπεις τα τραγούδια στο ηχοσύστημα? Πως αλλάζεις folder? 1
afri Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Το πηρα εγω παιδες σημερα. Στο αυτοκινητο παιζει μια χαρα παντως Καλοδουλευτο. Πες μας κι αλλες εντυπωσεις. Συνδεεται και μεσον bluetooth(δηλαδη μπορεις να στειλης μουσικη απο τηλ. με bluetooth σε ενησχυτη)? Ευχαριστω
gregdel Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μεγειές και καλοδούλευτο! Συνδέεις το line out του Widaptor στο line in του ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου, σωστά? Αν συνδέσεις USB Flashάκι στο Widaptor πως βλέπεις τα τραγούδια στο ηχοσύστημα? Πως αλλάζεις folder? @Konstantinos86, αν μπορείς απάντησε στο παραπάνω και επισής ήθελα να προσθέσω αν παρατήρησες το σήμα που στέλνει στον ενισχυτή του αυτοκινήτου είναι αρκετά δυνατό...
gregdel Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μια και το πήρα ας ενημερώσω σε περίπτωση που θέλει κάποιος να το πάρει σήμερα (τελευταία μέρα αν δεν κάνω λάθος). Το δοκίμασα σπίτι με την εφαρμογή του Wisound συνδεμένο είτε στο WiFi, είτε απευθείας. Πολύ καλή ποιότητα ήχου, δεν έχει το πρόβλημα του blutooth που έχω που θέλει να είμαστε στο ίδιο δωμάτιο. Την εφαρμογή μπορεί όποιος θέλει να τη δοκιμάσει (Wisound από το Play) Βγάζει δυνατότερο σήμα από το κινητό μου που σημαίνει ότι στο αυτοκίνητο που το aux του είναι ψιλοχαμηλό θα παίξει καλύτερα χωρίς κάποιον ενισχυτή... αλλά αυτό θα το επιβεβαιώσω το απόγευμα. Το πρόβλημα με το παίξιμο από το usb είναι ότι τα κομμάτια τα κάνει έναν αχταρμά (η εφαρμογή) σε αντίθεση με αυτά που βλέπει απευθείας απο κινητό που τα χωρίζει σε artist κλπ... Από την εφαρμογή μπορείς να επιλέξεις διάφορες συσκευές αν έχεις και αυτές να παίζουν διαφορετικά πράγματα! Δεν ξέρω τι γίνεται με DLNA καθώς το κινητό μου δεν έχει.
npapagri_xtra Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 σκεφτομαι να το τσιμπησω για το αμαξι. λυστε μου μια απορια. θα το συνδεσω σε ενισχυτη. η εφαρμογη που συνδεεται με το κινητο κανει και την δουλεια του player ή μπορω να εχω δικια μου εφαρμογη για τον ηχο για να διαχειριζομαι τα κομματια ?
gregdel Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 σκεφτομαι να το τσιμπησω για το αμαξι. λυστε μου μια απορια. θα το συνδεσω σε ενισχυτη. η εφαρμογη που συνδεεται με το κινητο κανει και την δουλεια του player ή μπορω να εχω δικια μου εφαρμογη για τον ηχο για να διαχειριζομαι τα κομματια ? Και εγώ για το αμάξι το πήρα, Στο αμάξι μόλις το δοκίμασα. Έχει δυνατότερο σήμα από τα 3-4 κινητά που έχω δοκιμάσει. Χρειάζεται βέβαια το ηχοσύσταμά σου να έχει auxiliary (τα περισσότερα έχουν)... και θα χρειαστείς τροφοδοτικό usb (φορτιστή). Όσο αφορά την ποιότητα έχει πολύ καλά μπάσσα... νομίζω ότι το διαφημίζει κιόλας. Όσο αφορά το πως: Όταν παίζει μουσική και σε καλούν δεν κάνει pause τη μουσική... συνεχίζει να παίζει. Επομένως αν εχεις blutooth στο αυτοκίνητο μιλάς κανονικά αλλά η μουσική έχει προχωρήσει. Το ίδιο συμβαίνει αν μιλήσεις από ακουστικό... αυτό συνεχίζει να παίζει από τα ηχεία σου. Βολικό ίσως για το σπίτι αλλά όχι για το αμάξι. Επίσης αν θέλεις να παίξεις από τα δεδομένα (web radio κλπ) μάλλον πρέπει να το συνδέσεις DLNA και οχι WiFi. Λέω μάλλον καθώς δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξερω. Τέλος το spotify θέλει Premium συνδρομή. Προσωπικά θα πάρω και 2ο για το σπίτι παρόλο που έχω ένα blutooth που με είχε βολέψει μέχρι τώρα. Στα αξιοπερίεργα... δεν βρήκα εφαρμογή για PC... υπάρχει;
grovolis Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Από τους τολμηρούς που το πήραν δουλεύει όντως το airplay? Αν ναι το δίνουν σχετικά τσάμπα για Ελλάδα σε αυτή την τιμή!
npapagri_xtra Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 το κερατο μου ξεχασα να το παραγγειλω. φιλε gregdel ευχαριστω για την απαντηση. απ οσο καταλαβα για να συνδεθει το βλεπει σαν ασυρματη συσκευη και στελνει ετσι το ηχο. εγω θα το συνεδεα πανω στον ενισχυτη απευθειας μιας και δεν εχω ηχοσυστημα ( για auxiliary) αλλα carpc το οποιο μου εκανε προβληματα και σκεφτομουν να μην το ξαναβαλω αλλα να χρησιμοποιησω το κινητο ή ενα ταμπλετ για να στελνω ηχο στο widaptor. βεβαια τωρα την εφαγα αλλα υπαρχει και η λυση να κανω ιδια πατεντα με ενα καλο bt handsfree. βεβαια μεχρι να επαναφερω το αμαξι (μιας και το εχω παροπλισει) μπορει να ξαναβγει προσφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα