Προς το περιεχόμενο

[wisound] Crystal Audio WiDaptor @e-shop [crazysundays], €36

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο crazysundays,το CRYSTAL AUDIO WIDAPTOR WI-FI RECEIVER, στα €35,9.

E-shop link: http://www.e-shop.gr/crystal-audio-widaptor-wi-fi-receiver-p-PER.706454

Επόμενη τιμή skroutz: €55, http://www.skroutz.gr/s/8005946/Crystal-Audio-WiDaptor.html

Επισημο link προϊοντος: http://www.crystalaudio.gr/ProductDetails/WiDAPTOR.aspx

2psggvk.jpg

Εχω ψηθει, ξερει κανεις να μας διαφωτισει αν αξιζει;

Επισης, πως θα μπορουσε να συνδεθει με το home cinema?

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν κατάλαβα αν η θύρα ethernet είναι μόνο για να παίρνει από το router ή αν μπορεί να δώσει κιόλας δίκτυο σε κάποια συσκευή, όπου εκεί έχει μια αξία και ενδιαφέρον παραπάνω.
Να το χρησιμοποιήσει κανείς δηλαδή σαν wifi client και να δώσει δίκτυο σε μια συσκευή μέσω ethernet

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδια δεν θελω να γινω κακος, αλλα και στο μανουαλ αλλα και στην φοτο που ανεβασε καποιος προηγουμενος ειναι σαφες το τι ακριβως μπορει να κανει. Τα μονα ερωτηματα που υπαρχουν ειναι κατα ποσο πραγματοποιει αυτα που υποσχεται και το αν υπαρχει καποιο αλλο αντιστοιχο μαραφετι/γκιζμο/γκατζετ που να κανει καλυτερα/πιο απλα την δουλεια με τα ιδια λεφτα περιπου. Οποτε αν το εχει αγορασει κανεις ας μοιραστει τις εμπειριες του.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια δεν θελω να γινω κακος, αλλα και στο μανουαλ αλλα και στην φοτο που ανεβασε καποιος προηγουμενος ειναι σαφες το τι ακριβως μπορει να κανει. Τα μονα ερωτηματα που υπαρχουν ειναι κατα ποσο πραγματοποιει αυτα που υποσχεται και το αν υπαρχει καποιο αλλο αντιστοιχο μαραφετι/γκιζμο/γκατζετ που να κανει καλυτερα/πιο απλα την δουλεια με τα ιδια λεφτα περιπου. Οποτε αν το εχει αγορασει κανεις ας μοιραστει τις εμπειριες του.

Οκ, φιλε ,αλλα δεν ειμαστε ολοι των ηλεκτρονικων,να σου πω αρχικα ότι μπηκα και στο σαιτ και ειδα πριν ρωτησω αλλα παλι δεν το καταλαβα,μια πληροφορια ζητησα ,ειμαι σκραπας τι να κανουμε.
  • Like 2
Δημοσ.

Συνδέεται και σε αυτοκίνητο από την στιγμή που έχει τροφοδοσία usb με ένα απλό adaptor στον αναπτηρα και αφού μπορείς και να συνδεθεις απευθείας με wifi επανω του χωρίς ρουτερ.Από τιμή μόνο αν γνωρίζει κάποιος να μας πει αν υπάρχει κάτι παρόμοιο να κρίνουμε αν αξίζει..

Δημοσ.

Καλό είναι για κάποιον που έχει αναλογικό ηχοσύστημα και θέλει να συνδέσει το κινητό του πχ, αλλά η τιμή του με προβληατίζει αν θα είναι καλό, καθώς οι σοβαρές εταιρίες ξεκινούν από πολύ ψηλότερα ...

Δημοσ.

Εγώ απλά για εναλλακτική λέω πως παίζει και αυτό σε καλή τιμή και κάνει την ίδια δουλειά http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-M1000-EZCast-Music-Box-Receiver-OTA-Autoplay-EZChannel-Internal-Radio-Support-Airplay-DLNA-Qplay-345632.html

Σαφώς το Crystal Audio είναι πιο ποιοτικό αλλά στο tronsmart βλέπω και SPDIF

Δημοσ.

Οκ, φιλε ,αλλα δεν ειμαστε ολοι των ηλεκτρονικων,να σου πω αρχικα ότι μπηκα και στο σαιτ και ειδα πριν ρωτησω αλλα παλι δεν το καταλαβα,μια πληροφορια ζητησα ,ειμαι σκραπας τι να κανουμε.

Κοιτα η αληθεια ειναι οτι ημουν αγενης και συγνωμη για αυτο (τωρα να σου πω οτι προσπαθω να μειωσω το καπνισμα θα ακουστει ως δικαιολογια). Απο εκει και περα αν σε καποια προιοντα τεχνολογιας δεν ξερουμε ακριβως τι κανουν διαβαζοντας την περιγραφη τους και αν παραλληλα δεν εχουμε και τοση εμπειρια/γνωσεις τοτε καλο θα ειναι να αποφευγουμε να μπουμε στον πειρασμο να τα αγορασουμε γιατι θα καταληξουν να σκονιζονται καπου. Και αυτο ισχυει για ολους μας, ακομα κλαιω το πενηνταρικο που εδωσα για kinect camera με σκοπο να την μετατρεψω σε pc camera και φυσικα απετυχα παταγωδως.

• Like 4
Δημοσ.

Στο pc που έχω συνδέσει μόνιμα στην tv έχω θέμα με τον ήχο γιατί η nvidia GeGorce210 δεν μπορεί να στείλει ήχο σε HDTV και μετά από ανελέητο ψάξιμο τα παράτησα γιατί δεν υπάρχει υποστήριξη. Με αυτό μπορώ να στέλνω τον ήχο από το pc στην tv αν και τα 3 (pc,tv, widaptor) είναι συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο??  :whistle:  :X

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...