Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 24/1/2016 στις 11:04 ΠΜ, latou είπε

Συμφωνω με τον Pokemon, αν και το καλυτερο ειναι με ενα flash sex κι οχι με το tefal στο κεφαλ!!!

Υπόθετω ανύπαντρος;;; :P

Ενδιαφέρον πρόταση της Microsoft, νευριάζεις που νευριάζεις που ξυπνάς το πρωί, πρέπει να λύνεις και εξισώσεις!!! χαχαχα!!!!! :P

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 24/1/2016 στις 9:22 ΠΜ, lexotamilf είπε

Μόνο για Android;

Σκάβει τον λακο μόνη της η ms.

Κάτι τέτοιες χαζοεφαρμογές μόνο στο αντροιντ τα βρίσκεις,για αυτό.

Δημοσ.

το έβαλα στο p8 (μπήκε κανονικά) και δουλεύει κανονικα

αλλά μολις είδα το μήνυμα ότι συλλέγει και αποστελνει ότι βρει και δεν βρει πήρε πόδι

Δημοσ.

εχω το ιδιο προβλημα.... οταν ειναι απολυτη αναγκη να σηκωθω βάζω αυτο...

https://www.chinawholesalegift.com/pic2/2010-3/27/metal-twin-bell-alarm-clock--measuring-16-x-6-x-11-6cm-10304590639.jpg

θα εχω αγχος ολο το βραδυ να το κλείσω πριν χτυπησει και αν τελικα χτυπησει θα εχω πονοκεφαλο αλλα δεν θα αργησω.

Δημοσ.

Αν είναι να μην ξυπνήσει κάποιος στην ώρα του, ας είναι, άνθρωποι είμαστε. Το να χρησιμοποιείς μια εφαρμογή κινητού, για να σου ζαλίζει τα συκώτια, είναι σκέτος μαζοχισμός.

Δημοσ.
  Στις 24/1/2016 στις 11:02 ΠΜ, Pokemon640 είπε

Το καλύτερο ξύπνημα είναι της κοπέλας μου.

..οταν την στέλνω για δουλειά!

Στις 25/1/2016 στις 12:33 ΠΜ, zio10 είπε

Project από ελληνική MKO θυμίζει, όχι από τη microsoft :P

Αν ηταν απο ελληνική ΜΚΟ, θα σε έβαζε να μιμείσαι αρκούδες και πάντα, να φωτογραφίζεις μετανάστες και διαβάζεις τα καταστατικά τους για γλωσσοδέτες.

Δημοσ.

γιατι να το βγαλει για windows phone? για να ικανοποιήσει τους πελάτες της που της τα σκάσανε; συνεχίστε να την αποθεώνετε τα φανμπους. και πριν πειτε οτι με πληρωνει η apple ριχτε μια ματια στη φωτογραφια προφιλ μου.

Δημοσ.
  Στις 24/1/2016 στις 9:59 ΠΜ, vasilissouvlaki είπε

Εσύ που έχεις ios να αργείς στη δουλειά για να μάθεις.

Eμείς του iOS έχουμε την build-in clock εφαρμογή που βάζουμε άμα λάχει για ήχο αφύπνησης το... "Shoot-to-thrill" των AC-DC και... ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ, σηκώνεσαι στο πι και φι!

Δημοσ.

Προτιμώ να βάλω το κινητό 3 μέτρα από το κρεβάτι για να αναγκαστώ να σηκωθώ να το κλείσω, παρά να ψάχνω να φωτογραφίσω γλάστρες με τη τσίμπλα στο μάτι στα σκοτάδια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...