Perambulator Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Το Microsoft Garage, ένα τμήμα της Microsoft που είναι υπεύθυνο για πειραματικά projects, κυκλοφόρησε μια εφαρμογή αφύπνισης για τους χρήστες του Android, η οποία αξιοποιεί ορισμένες λειτουργίες, προκειμένου να βοηθήσει το ξύπνημα των ανθρώπων που δεν μπορούν να σηκωθούν το πρωί και καταλήγουν συχνά να πατούν την επιλογή snooze. Φυσικά, η ενσωμάτωση των συγκεκριμένων δυνατοτήτων δεν αποτελεί πρωτοπορία του Mimicker Alarm (όπως ονομάζεται η εφαρμογή της Microsoft), καθώς παρόμοιες δυνατότητες εντοπίζονται σε ήδη υπάρχουσες εφαρμογές. Για την ακρίβεια, προκειμένου να απενεργοποιηθεί το ξυπνητήρι, η εφαρμογή ζητάει από τον χρήστη να μιμηθεί ορισμένες εκφράσεις προσώπου, να τραβήξει φωτογραφία ενός αντικειμένου που περιέχει ένα συγκεκριμένο χρώμα και να επαναλάβει έναν γλωσσοδέτη. Φυσικά, για την πραγματοποίηση των παραπάνω, η εφαρμογή αξιοποιεί την κάμερα και το μικρόφωνο της συσκευής. Μάλιστα, ο χρήστης έχει ένα χρονικό περιθώριο, μέσα στο οποίο πρέπει να ολοκληρώσει αυτά που του ζητάει η εφαρμογή. Σε αντίθετη περίπτωση, η εφαρμογή υποθέτει ότι ο χρήστης έπεσε πάλι για ύπνο και το ξυπνητήρι αρχίζει πάλι να χτυπά. Να σημειωθεί ότι η επιλογή snooze, αναβάλλει την αφύπνιση για 5 λεπτά. Η εφαρμογή αποτελεί παράδειγμα αναφορικά με το πως μπορούν να αξιοποιηθούν οι υπηρεσίες μηχανικής μάθησης Project Oxford της Microsoft. Επιπλέον παράδειγμα αποτελεί το how-old.net, το οποίο υπολογίζει την ηλικία ενός ατόμου με βάση μια φωτογραφία. Σύμφωνα με την Allison Light, program manager σε μια ομάδα του Project Oxford, το Mimicker αποτελεί δείγμα ορισμένων APIs του Project Oxford. Μάλιστα, οι εφαρμογές του Project Oxford είναι ανοιχτού κώδικα, επομένως θεώρησαν ότι μια εφαρμογή αφύπνισης θα επιτρέψει σε άλλους developers να διαβάσουν τον κώδικα και να δουν πως αξιοποιούνται τα APIs. Τέλος, να σημειωθεί ότι το Mimicker μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως συμβατικό ξυπνητήρι, εφόσον υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης των επιπρόσθετων λειτουργιών. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, θα λειτουργεί με όμοιο τρόπο με την προεγκατεστημένη εφαρμογή αφύπνισης της συσκευής. Site: TechCrunch
Runner25 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 παιζει να το σπασεις κιολας αμα σε πρηζει 13
lexotamilf Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μόνο για Android; Σκάβει τον λακο μόνη της η ms. 3
vasilissouvlaki Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μόνο για Android; Σκάβει τον λακο μόνη της η ms. Εσύ που έχεις ios να αργείς στη δουλειά για να μάθεις. 14
madtheo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Εσύ που έχεις ios να αργείς στη δουλειά για να μάθεις. Αυτός που έχει ios καλά να αργεί...εγώ που έχω windows phone γιατί;Ρε πάμε καλά;!Ότι να'ναι αυτή η εταιρία!Δεν μπορεί να στηρίξει την πλατφόρμα της ούτε με τις δικές της εφαρμογές! 7
nhzt Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Για αφύπνιση να παίζει η αγριοφωνάρα του αφεντικού σου. "Σήκω πάνω ρε αχαΐρευτε. Πάλι άργησες; Απολύεσαι !!!"
Pokemon640 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Το καλύτερο ξύπνημα είναι της κοπέλας μου. Με το τηγάνι τεφάλ φυσικά ! 5
latou Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Συμφωνω με τον Pokemon, αν και το καλυτερο ειναι με ενα flash sex κι οχι με το tefal στο κεφαλ!!! Ασε που σου φτιαχνει και τη διαθεση, ενω το tefal σε στελνει στα επειγοντα!!!
lexotamilf Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Εσύ που έχεις ios να αργείς στη δουλειά για να μάθεις. WP έχω :/
Abudi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μπόρεσε κανείς να το εγκαταστήσει; Σε Galaxy S5 μου λέει incompatible
vabill Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Εμενα λεει this item is not available in your country...
Lomar Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μου θυμίζει ένα ακόμα χειρότερο android alarm, που είχε ένας πολυτεχνίτης στον στρατό και έπρεπε να λύσεις 2-3 πράξεις για να σταματήσει... Είναι απίστευτο ότι οι υπόλοιποι δεν του το σπάσαμε
WaxOnWaxOff Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Το καλύτερο ξύπνημα είναι της κοπέλας μου. Με το τηγάνι τεφάλ φυσικά ! Εχασες την μεγαλη ευκαιρια να το πεις "Με το τεφαλ στο κεφαλ" 7
Oxygene Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Στην επόμενη έκδοση θα σου λέει "Αναλύστε την Θεωρία της Σχετικότητας" 1
Pokemon640 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Συμφωνω με τον Pokemon, αν και το καλυτερο ειναι με ενα flash sex κι οχι με το tefal στο κεφαλ!!! Ασε που σου φτιαχνει και τη διαθεση, ενω το tefal σε στελνει στα επειγοντα!!! flash δεν μαρέσει, άσε που έγινε Animate CC από την Adobe. Αν είναι να γίνει το κακό το κάνω με διάρκεια 3.600.000miliseconds περίπου. (Slooooowpoke )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα