lambros Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα σας, σκέφτομαι για μεταφορά απο λάπτοπ σε win10 tablet. Γενική χρήση σε καναπέ, να τρέχω office pdf, excel, team viewer, διαδίκτυο κτλ... Το μονο πρόβλημα είναι ότι θέλω Microsoft outlook και τα υπάρχουν εμαιλ έχουν χώρο 10 γιγα. Οθόνη σίγουρα 8 και πανω, Ακούω προτάσεις ,αγορά απο παντού,αλλά αν υπάρχει συμφέρον αγορά απο αμαζον η Ελλάδα δεν έχω πρόβλημα,για να εχω εγγύηση.
forgotten Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα σας, σκέφτομαι για μεταφορά απο λάπτοπ σε win10 tablet. Γενική χρήση σε καναπέ, να τρέχω office pdf, excel, team viewer, διαδίκτυο κτλ... Το μονο πρόβλημα είναι ότι θέλω Microsoft outlook και τα υπάρχουν εμαιλ έχουν χώρο 10 γιγα. Οθόνη σίγουρα 8 και πανω, Ακούω προτάσεις ,αγορά απο παντού,αλλά αν υπάρχει συμφέρον αγορά απο αμαζον η Ελλάδα δεν έχω πρόβλημα,για να εχω εγγύηση. http://www.amazon.fr/gp/product/B0105LEAGI?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00 παρε αυτο το εχω και εως σημερα δεν ειχα κανενα θεμα και μαλιστα ειναι πολυ δυνατο μοντελο, το αγγλικο παει περι τα 400ε .
kekos123 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 το ποσό που διαθετεις σου δε μας ειπες....
lambros Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) ωΧ το ξέχασα,λέω γύρω στα 200 και καποια προταση να μην εχει πληκτρολογειο Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2016 από lambros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα