Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω μια LE32R86BD η οποία όταν την ανάβεις, αρχίζει για ένα 30λεπτό και αναβοσβήνει μόνη της και δείχνει κάτι τρεμουλιαστές εικόνες μέχρι που στο τέλος δουλεύει κανονικά.

Αν την κλείσεις και την ανάψεις σχετικά γρήγορα παίρνει αμέσως χωρίς προβλήματα.

Την άνοιξα μπας και δω κάτι οφθαλμοφανές (πχ καψίματα, φουσκωμένους πυκνωτές κλπ) αλλά τίποτα. 

Μήπως μπορεί κάποιος να εντοπίσει το πρόβλημα? πχ είναι η πλακέτα τροφοδοσίας? το backlight inverter ? η ακόμα και κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι να το ξεκολλήσω  και να βάλω καινούριο!!

πιάνουν τα χέρια μου και θα ήθελα να προσπαθήσω να την φτιάξω :).

Ευχαριστώ

post-216470-0-35519800-1453610382_thumb.jpg

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα. Ακριβώς το ίδιο και σε μένα με το τρέμουλο της οθόνης. Επίσης δεν έχει ήχο όταν ανάβει την πρώτη φορά. Μόλις την σβήσεις και την ανάψεις στρώνει η οθόνη και έρχεται ο ήχος κανονικά. Μετά παίζει χωρίς πρόβλημα. 

Εγώ την έχω στο εξοχικό και σκεφτόμουν μήπως την έχει επηρεάσει η υγρασία ή ότι δεν δουλεύει πολύ, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα γενικά του μοντέλου. 

Εκεί που βρίσκεται δεν υπάρχει και τεχνικός να την πάω να την δει ,και πρέπει να την μεταφέρω Αθήνα που είναι δύσκολο. Καμία ιδέα λύση?

Δημοσ.

Το πρόβλημα λύθηκε ως εξής: άλλαξα τους 2 πυκνωτές που βρίσκονται μέσα στην ψήκτρα της cpu , αφαίρεσα το μεταλλικό καπάκι και άλλαξα τους πυκνωτές smd 1000μf/10v με απλούς ηλεκτολυτικούς , προσοχή μετά πρέπει να τοποθετηθεί πάλι το μεταλλικό καπάκι της cpu διότι λειτουργεί σαν ψήκτρα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...