Luxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 1) Στο control panel εχω τους εξης audio drivers : Nvidia HD Audio, Nvidia Virtual Audio Device (Wave Extensible) (WDM), Realtek HD Audio. Ομως δε μπορω απο πουθενα να μπω στο Audio Control Panel της Nvidia, ουτε θυμαμαι να ειχα εγκαταστησει τους drivers. Αν και φαινονται οτι υπαρχουν κανονικα στον υπολογιστη. Γιατι; 2) Χρειαζομαι καποιον απο αυτους τους δυο driver; Με τους default audio drivers των windows δε εχω την ιδια ακουστικη αποδοση; Παντως δεν θα εχω σιγουρα τις επιπλεον ρυθμισεις. 3) Ενα πρεπει να προτιμησω καποιον, τοτε ποιος ειναι αυτος; 4) Εαν προτιμησω τους drivers της realtek : i) Στα options βλεπω μια επιλογη για ac97 front panel ή ΗD Audio front panel. Εχω τα ακουστικα συνδεδεμενα σε case panel. (Δεν ξερω εαν front panel = case panel )Τι κανω σε αυτη την περιπτωση; Οποιο panel και να επιλεξω, ακουγεται ο ηχος κανονικα. ** ii) Αυτη τη στιγμη εχω τους τελευταιους drivers απο το site της realtek. Ομως, βρισκω πιο καινουριους drivers πχ απο το site της Asus, και ακομα πιο καινουριους απο το site της Asrock. Για ποιο λογο; 5) Δεν ηξερα οτι υπηρχε η εξης επιλογη : make front and rear output devices playback two different audio streams simultaneously. Αυτο σημαινει οτι μπορω να βλεπω ταινια στη τηλεοραση ( μεσω hdmi ), να παιζω καποιο παιχνιδι στον υπολογιστη, και να εχω στο καθενα τον δικο του ηχο; Επηρεαζεται καθολου η ποιοτητα του ηχου με αυτο τον τροπο; Αλλα δε ξερω εαν θα λειτουργησει.. Καθως το hdmi το εχω στην καρτα γραφικων συνδεδεμενο. Εκει ισως ειναι που χρειαζονται οι drivers της nvidia; ** Ειναι καλυτερα να συνδεσω τα ακουστικα στο πισω πανελ; Διαβαζω οτι θα εχω καλυτερη ποιοτητα στον ηχο. Το μονο που θα χρειαστω ειναι ενα jack splitter. Αν και απο την αλλη διαβαζω οτι με το jack splitter και παλι μειωνεται η αποδοση του ηχου.. Τα φωτα σας!!
micos000 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Η nvidia φαντάζομαι ότι είναι από την κάρτα γραφικών σου. Οι σύγχρονες κάρτες vga έχουν κύκλωμα ήχου για την hdmi έξοδο.
Luxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Απο την καρτα γραφικων μπορει να ειναι, αλλα δεν τους εχω εγκαταστησει. Αλλα και ετσι να ηταν, γιατι δεν μπορω να βρω το control panel της;
micos000 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Και γιατί θα έπρεπε να υπάρχει control panel; Παλαιότερα υπήρχε ένα nvmixer το οποίο το έδινε η nvidia για την κάρτα ήχου που ενσωματώνονταν στο nforce 3 chipset. Δούλευε σε xp και 2000 και υποστήριζε όλα τα (μέχρι τότε τουλάχιστον) APUs της nvidia. Δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα, αν θέλεις δοκίμασε το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα