sapios_gkomenos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Έχω την εξής απορία.. Έχω ενα htc m7 32g το οποίο το είχα πάρει μεταχειρισμένο. Ο τύπος που το πήρα είχε βάλει τότε την 5αρα της liquid smooth έκδοση η οποία απο τότε μου έκανε νούμερα (κολλήμαρα reboots κ.α. ) αλλά δεν ασχολήθηκα γιατί δεν βγήκα χρόνο.Τώρα νομίζω όμως έφτασε η ώρα να ασχοληθώ μαζί του. Απλά όντας άσχετος σε αυτόν το τομέα θα ήθελα την βοήθειά σας πω μπορώ να του εγκαταστήσω το εργοστασιακό λειτουργικό και να παίρνω ολες τις official εκδοσεις της htc.Διάβασα λίγο πρόχειρα που έψαξα οτι είναι λιγάκι μανούρα να το κάνεις αυτό ιδικά για έναν που δεν το έχει ξανακάνει αλλά θα ήθελα να πάρω και την γνώμη απο εσάς και ίσως απο κάποιον που έχει κάνει το ίδιο..Αυτά τα λίγα για την ώρα.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας 1
saruman123 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Καλημερα. Φιλε μου για καποιον που δεν ξερει και ειδικα στα HTC ειναι αρκετα δυσκολη η διαδικασια. Θα σου ελεγα να το πας σε καποιον που γνωριζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα