~Palpatin~ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 συγνωμη benign αλλα τα tagan στην εποχη τους ηταν πολυ καλα τροφοδοτικα Σε μια ελλάδα με 3-4 γνωστές μάρκες και σε συστήματα με μέγιστη κατανάλωση 200watt. Μια χαρά ήταν. Αλλά απο τα χειρότερα επώνυμα, σαν τα tr2 τα παλιά της Thermaltake ένα πράγμα. Όχι MStech/Qtech κτλ αλλά όχι και Corsair/Antec κτλ.
Thanos1972 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Το tr2 470 που αγορασα το 2007 δουλευει ακομα.χεχεχε. δεν πιστευω τιποτα απο οσα λετε για το tr2.ειναι απο τα καλυτερα (επηρεασμενος απο το link του benign για τα tagan).... πλακα πλακα περιμενω να δω για ποσο ακομα θα συνεχισει να δουλευει το συγκεκριμενο.αυτη την στιγμη ειναι με ενα i3-4170 και μια 7770.(το εχω δωσει στον κολλητο μου φιλος να σου πετυχει).
ssotoss Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Για όσους ασχολήθηκαν: δεν φαίνεται να κάηκε τίποτε άλλο εκτός από το τροφοδοτικό (μόνο το μπροστινό πανελ της audigy δεν έχω συνδέσει ακόμα). Οι δίσκοι εξετάστηκαν εξωτερικά σε docking station και είναι μια χαρά, ενώ το PC ξαναζωντάνεψε με ένα τροφοδοτικό chieftec που δανείστηκα για να το τεστάρω! Η ανοησία μου πληρώθηκε σχετικά φτηνά. Τώρα: προσπαθώ να κάνω φορμάτ και να βάλω 7άρια (είχε πάνω 7άρια, αλλά θέλω να τα σβήσω ) και αντιμετωπίζω το πρόβλημα που θυμήθηκα ότι αντιμετώπισα πριν από χρόνια όταν έκανα το φορμάτ. Ενώ βλέπει το φλασάκι που περιέχει τα 7άρια σε μορφή εγκατάστασης, δεν το βλέπει σαν bootable (είναι όμως-έχω κάνει αρκετές εγκαταστάσεις από αυτό). Παλιότερα θυμάμαι ότι είχα διαμορφώσει το δισκάκι των 7αριών με bootloader vista για να μπορέσουν να εγκατασταθούν με την παλιά μητρική MSI (Pentium4) που έχω. Το δισκάκι δεν το έχω πια, ενώ πλέον κάνω εγκατάσταση σχεδόν αποκλειστικά από φλασάκι . Μήπως έχει πρόχειρη κανείς την πληροφορία για τη δημιουργία bootable...φλασακιού με 7άρια για παλιές μητρικές; Θα με γλίτωνε από ψάξιμο! Μπορώ να χρησιμοποιήσω με κάποιο τρόπο το φλασάκι που έχω ή θα πρέπει να φτιάξω άλλο; Ξαναευχαριστώ όποιον μπορέσει να βοηθήσει! 2
Physiciant Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Γιατί δε το διαμορφώνεις χειροκίνητα; Έχει πολλούς οδηγούς στο google. Εγώ χρησιμοποιώ το Windows 7 USB DVD Download Tool πάντως..αν θες δοκίμασε το.
La_MoRt Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Και το Πηγή: rufus θα σου κάνει δουλειά, εγώ αυτό χρησιμοποιώ. 1
ssotoss Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μήπως έχει πρόχειρη κανείς την πληροφορία για τη δημιουργία bootable...φλασακιού με 7άρια για παλιές μητρικές; Θα με γλίτωνε από ψάξιμο! Μπορώ να χρησιμοποιήσω με κάποιο τρόπο το φλασάκι που έχω ή θα πρέπει να φτιάξω άλλο; Ξαναευχαριστώ όποιον μπορέσει να βοηθήσει! Αυτοquotάρομαι: το υπογραμμισμένο προσέξτε. Bootable φλασάκι (που περιέχει όλες τις εκδόσεις των win 7) έχω, αλλά η παλιά μητρική δεν το βλέπει σαν bootable και δεν ξεκινά η εγκατάσταση. La__mort, κι εγώ το Rufus συνήθως χρησιμοποιώ. Phsysiant, τι εννοείς όταν λες χειροκίνητα; Ενσωμάτωση του vista bootloader σε φλασάκι μαζί με το image file των win7 μπορώ να κάνω κάπως; Το είχα κάνει παλιά σε δισκάκι (DVD) ,δεν πρέπει να διαφέρει πολύ η διαδικασία.
La_MoRt Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Ε ωραία τότε πάρε ένα dvd και κάψε το iso εκεί.
Physiciant Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 http://www.instructables.com/id/How-to-Create-a-Bootable-USB-Drive-Without-Using-A/ 1
pelekakias Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ποστάρω εδώ για να μην ανοοίγω νέο θέμα ..εχω το τροφφοδοτικό http://www.e-shop.gr/psu-thermaltake-sps-630mpcbeu-smart-se-series-630w-cm-87--p-PER.640645χρειάστηκα ένα έξτρα καλώδιο για να δώσω ρεύμα σε σκληρούς κλπ, και πήρα ένα modular απο ένα corsair τροφοδοτικό..έδωσα ρεύμα στον ssd μου με αυτό και παρατήρησα ότι είχε μεγαλύτερες θερμοκρασίες απ ότι συνήθως..+15 βαθμούς..αρχικά νμζα έγινε αυτό επειδή δεν είχα ανεμιστήρα να χτυπάει τους δίσκους αλλά τελικά πρέπει να είναι απτο καλώδιο..και νόμιζα ότι δεν θα είχα θέμα..τα καλώδια είναι ίδια..έτσι φοβήθηκα το έβγαλα, σύνδεσαμ τον ssd με το καλώδιο του thermaltake και όλα όπως πρίν..που μπορω να βρώ τα γνήσια sata cables γιαυτό το τροφοδοτικό?? δεν ξέρω πως να το ψάξω..
Physiciant Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Γιατί δε παίρνεις κάτι τέτοιο; http://www.e-shop.gr/cablexpert-cc-sata-ps-sata-power-cable-015m-p-PER.584098 1
pelekakias Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Γιατί δε παίρνεις κάτι τέτοιο; http://www.e-shop.gr/cablexpert-cc-sata-ps-sata-power-cable-015m-p-PER.584098 thanks, θα μετρήσω την απόσταση και θα δώ αν φτάνει, αυτό ειναι 15 εκατοστά..υπάρχει θέμα αν απο ένα καλώδιο τροφοδοτείς 2 σκληρούς και ένα dvdrecorder? γτ τώρα σε με ένα καλώδιο δίνω σε 2 δίσκους ..αν το βάλω εκέι πάνω αυτό και δώσω και στο dvd??
Physiciant Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δε τραβάνε πολύ οι δίσκοι και το dvd. Δε θα έχει θέμα 1
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Πόσα sata έχει το τροφοδοτικό και πόσους δίσκους/dvd έχεις και δεν σου φτάνουν α sata? Κάποιοι από αυτούς τους αντάπτορες βγαίνουν προβληματικοί. Προτίμησε Inline. 1
pelekakias Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Πόσα sata έχει το τροφοδοτικό και πόσους δίσκους/dvd έχεις και δεν σου φτάνουν α sata? Κάποιοι από αυτούς τους αντάπτορες βγαίνουν προβληματικοί. Προτίμησε Inline. είναι θέμα απόστασης..έχω το enthoo pro m και έίναι οι σκληροί τέρμα κάτω, δεν φένονται...το dvd ψηλά..και ο ssd μπροστα..χρησιμοποιώ το ίδιο καλώδιο για τον ssd και ενα phantheks hub και το ίδιο για τους σκληρούς..το θέμα είναι ότι κανένα απο τα δύυο δεν φτάνει η άκρη του στο dvd..αν πάντως ξέρετε που μπορώ να βρώ το ίδιο to modular καλώδιο του thermaltake καλό θα ήταν .. http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00002451αυτό κάνει για το τροφοδοτικό μου..δεν είναι το ίδιο με αυτα που περιείχε, αλλά κάνει..τώρα μπορώ να βρώ κάπου ε΄δω στην ελλάδα? Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2016 από pelekakias
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα