La_MoRt Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Νομίζω ότι η υπερβολή για κάποιους σε αυτό το νήμα ξεπερνά τη πραγματικότητα... Απλή απορία από πότε τα Tagan θεωρούνται της πλάκας τροφοδοτικά επειδή μια εταιρεία έκλεισε; Όσο για τις διατυπώσεις νομίζω ότι ένας άνθρωπος που κάνει τις αλλαγές που λέει ο TS ξέρει τουλάχιστον ότι το PC δε πρέπει να είναι ανοιχτό.
hackerW32 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 εγω παλι τοσα χρονια για να βαλω εναν hdd στο pc τον βαζω πανω στον ανταπτορα που εχω, usb > sata και παιρνω ρευμα απο το τροφοδοτικο την ωρα που λειτουργει ο υπολογιστης. δεν βλεπω καποιο σφαλμα σε αυτο. πως δεν εχω καψει τιπο.... α ναι εχω καψει αρκετα πραγματα never mind
ssotoss Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Ενας οποιοσδηποτε νορμαλ ανθρωπος που θα διαβαζε την παραγραφο αυτη θα νομιζε οτι εκανες αλλαγες εν ώρα λειτουργιας. Οποτε προσεξε λιγο καλύτερα την διατύπωση... Απο εκει και περα αφου οι αλλαγες εγιναν με κλειστο το pc παω πασο και σου ζητάω συγνώμη για το σχολιο μου... έχεις δικιο, αυτό το "ταυτόχρονα" μπορεί να παρεξηγηθεί. Απλώς θεωρώ απολύτως αυτονόητο ότι όταν κάνει κανείς τέτοιες δουλειές, έχει το καλώδιο τροφοδοσίας αποσυνδεμένο. Εγώ δεν εμπιστεύομαι ούτε το διακόπτη on/off του τροφοδοτικού.
benign Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Νομίζω ότι η υπερβολή για κάποιους σε αυτό το νήμα ξεπερνά τη πραγματικότητα... Απλή απορία από πότε τα Tagan θεωρούνται της πλάκας τροφοδοτικά επειδή μια εταιρεία έκλεισε; Όσο για τις διατυπώσεις νομίζω ότι ένας άνθρωπος που κάνει τις αλλαγές που λέει ο TS ξέρει τουλάχιστον ότι το PC δε πρέπει να είναι ανοιχτό. Τα Tagan δεν θεωρουνται της πλακας ηταν της πλακας και το μονο που εχεις να κανεις ειναι να διαβασεις στο google τις κριτικες,αν εισαι ανημερωτος μην κανεις και τον εξυπνο κιολας. tagan δεν ειναι noname Οχι ειναι shit name. Νεος ορος. Και δεν μπορεις να γραψεις ειναι,γιατι δεν βγαινουν πια,το σωστο ειναι ηταν. Το θεμα οπως εγραψε και ο φιλος εχει συζητηθει και συμπερασματα εχουν βγει απο το 2008 στο ινσομνια. Αυτος ο ξιπασμος που εχουν μερικοι οτι επειδη ετυχε να αγορασουν μια παπαρα πρεπει σωνει και καλα να ειναι καλη ,ειναι μια απο τις μεγαλυτερες χροντρομαλακιες του νεοελληνα. Σε ενα φορουμ ενημερωσης πρωτα απο ολα ενας σοβαρος ανθρωπος εχει την υποχρεωση να γραφει αντικειμενικα την αληθεια. http://www.insomnia.gr/topic/255348-%CF%84%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B5-%CE%B7-tagan-power-of-silence/ 1
ssotoss Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Φιλε μου δεν το έγραψα για να σε προσβάλω το έγραψα γιατί από παιδαριώδη λάθη και για "οικονομία" κάνουν όλο και περισσότεροι λάθη και ζημιές πολλαπλάσιες του κόστους από το να απευθυνθούν σε έναν τεχνικό. Είναι δε πράγματα που τα βρίσκεις στο google με ένα κλικ αλλά αυτό το "τα ξέρουμε όλα" που κυριαρχεί σήμερα δεν μας επιτρέπει να κανουμε ούτε το κλικ.. Τώρα την αναγωγή δεν ξέρω γιατί την έκανες σε αυτό που έγραψα,αλλά εγώ δεν μίλησα για "κάθε μέρα," προφανώς κάτι θα έχεις στον νου σου περισσότερο.. " άλλαξε τίτλο γράψε "πως να καίτε τα τροφοδοτικά" ". Κι εσύ προσβλητικό θα το έβρισκες κάτι τέτοιο. Το "κάθε μέρα" πάει ως φυσική συνέπεια στην παραπάνω φράση: "Πως να καίτε τροφοδοτικά", άρα είμαι ειδικός σε αυτό! 17 χρόνια ανοίγω και συναρμολογώ PCs (ερασιτεχνικά πάντα) είναι το πρώτο που καίω με ευθύνη μου, δεν έγινα ειδικός σε αυτό. Παραδέχομαι όντως ότι ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ βλακεία από μέρους μου αυτό που έκανα. Να πάω σε τεχνικό για να μου βάλει τροφοδοτικό στο κουτί δεν παίζει!
benign Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 " άλλαξε τίτλο γράψε "πως να καίτε τα τροφοδοτικά" ". Κι εσύ προσβλητικό θα το έβρισκες κάτι τέτοιο. Το "κάθε μέρα" πάει ως φυσική συνέπεια στην παραπάνω φράση: "Πως να καίτε τροφοδοτικά", άρα είμαι ειδικός σε αυτό! 17 χρόνια ανοίγω και συναρμολογώ PCs (ερασιτεχνικά πάντα) είναι το πρώτο που καίω με ευθύνη μου, δεν έγινα ειδικός σε αυτό. Παραδέχομαι όντως ότι ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ βλακεία από μέρους μου αυτό που έκανα. Να πάω σε τεχνικό για να μου βάλει τροφοδοτικό στο κουτί δεν παίζει! Εγω θεωρω οτι ναι μεν εκανες ενα λαθος,αλλα εισουν ευγενικος και ειλικρινης. Εξαλλου οι πιο πολλοι μαθαινουμε εμπειρικα, με τα χρονια. 1
ssotoss Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Το αστείο είναι ότι ακόμα και τώρα ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι έκανα πραγματικά! (γράφω ότι πιθανολογώ ότι έκανα λάθος συνδέσεις). Ούτε τις συνέπειες έχω ελέγξει ακόμα. Αν δηλαδή έχω κάψει συσκευές και σε ποια κατάσταση είναι τα εξαρτήματα του κουτιού γενικά. Φοβάμαι ακόμα μήπως υπάρχει βραχυκύκλωμα στο κουτί και μην πάθω τα ίδια σε επόμενη προσπάθεια. Όπως έγραψε κάποιος παραπάνω, θα ξεκινήσω βήμα βήμα, συνδέοντας μία μία τις συσκευές αφού πάρω τροφοδοτικό πρώτα. Δεν φανταζόμουν όμως ότι θα προκαλέσω τόση...αναστάτωση Να είστε καλά όλοι που ασχοληθήκατε!
La_MoRt Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Τα Tagan δεν θεωρουνται της πλακας ηταν της πλακας και το μονο που εχεις να κανεις ειναι να διαβασεις στο google τις κριτικες,αν εισαι ανημερωτος μην κανεις και τον εξυπνο κιολας. Οχι ειναι shit name. Νεος ορος. Και δεν μπορεις να γραψεις ειναι,γιατι δεν βγαινουν πια,το σωστο ειναι ηταν. Το θεμα οπως εγραψε και ο φιλος εχει συζητηθει και συμπερασματα εχουν βγει απο το 2008 στο ινσομνια. Αυτος ο ξιπασμος που εχουν μερικοι οτι επειδη ετυχε να αγορασουν μια παπαρα πρεπει σωνει και καλα να ειναι καλη ,ειναι μια απο τις μεγαλυτερες χροντρομαλακιες του νεοελληνα. Σε ενα φορουμ ενημερωσης πρωτα απο ολα ενας σοβαρος ανθρωπος εχει την υποχρεωση να γραφει αντικειμενικα την αληθεια. http://www.insomnia.gr/topic/255348-%CF%84%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B5-%CE%B7-tagan-power-of-silence/ Δε θα μπω στη διαδικασία να λογομαχήσω μαζί σου για το τρόπο που μιλάς. Ρώτησα κάτι και περίμενα μια απάντηση, τεσπά. Για να μη νομίζεις ότι η πρώτη πρόταση του ποστ μου που την έχεις και με bolt πήγαινε για σένα. Είπα κάποιοι γιατί το πήρες προσωπικά; Δε το συνεχίζω άλλο βγαίνουμε εκτός θέματος δε ψάχνω να λογομαχήσω για ακόμα μια φορά εδω μέσα.
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 " άλλαξε τίτλο γράψε "πως να καίτε τα τροφοδοτικά" ". Κι εσύ προσβλητικό θα το έβρισκες κάτι τέτοιο. Το "κάθε μέρα" πάει ως φυσική συνέπεια στην παραπάνω φράση: "Πως να καίτε τροφοδοτικά", άρα είμαι ειδικός σε αυτό! 17 χρόνια ανοίγω και συναρμολογώ PCs (ερασιτεχνικά πάντα) είναι το πρώτο που καίω με ευθύνη μου, δεν έγινα ειδικός σε αυτό. Παραδέχομαι όντως ότι ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ βλακεία από μέρους μου αυτό που έκανα. Να πάω σε τεχνικό για να μου βάλει τροφοδοτικό στο κουτί δεν παίζει! Πέρνα από το κάθε shop τώρα και πλήρωσε το πολλαπλάσιο. Το αστείο είναι ότι ακόμα και τώρα ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι έκανα πραγματικά! (γράφω ότι πιθανολογώ ότι έκανα λάθος συνδέσεις). Ούτε τις συνέπειες έχω ελέγξει ακόμα. Αν δηλαδή έχω κάψει συσκευές και σε ποια κατάσταση είναι τα εξαρτήματα του κουτιού γενικά. Φοβάμαι ακόμα μήπως υπάρχει βραχυκύκλωμα στο κουτί και μην πάθω τα ίδια σε επόμενη προσπάθεια. Όπως έγραψε κάποιος παραπάνω, θα ξεκινήσω βήμα βήμα, συνδέοντας μία μία τις συσκευές αφού πάρω τροφοδοτικό πρώτα. Δεν φανταζόμουν όμως ότι θα προκαλέσω τόση...αναστάτωση Να είστε καλά όλοι που ασχοληθήκατε! Θα σου πω εγώ τι συνέβη.. αφού οι απολήξεις είναι στον αέρα κ λάθος καλώδια να βάλεις δεν συμβαίνει τίποτα δεν γίνεται βραχυκύκλωμα αφού δεν κλείνει καν κύκλωμα,όταν αρχίζεις και συνδέεις κ τελικά ανάψεις είναι το πρόβλημα,εκεί σε μερικές συσκευές θα πάει λάθος voltage,(άλλες θα αντέξουν για λίγο άλλες θα καούν π.χ δίσκοι) και κάπου που θα συμβεί βραχυκύκλωμα και θα είναι δυνατό θα κάψει το τροφοδοτικό κ πολύ πιθανόν την μια γραμμή αν είναι ποιοτικό και όχι ολόκληρο,η ασφάλεια που αναφέρθηκε πιο πάνω ασφαλίζει μόνο το 220v δηλαδή την πηγή.ενδεχομένως πριν καεί το τροφοδοτικό να πάρει και κάτι μαζί του,μητρική,κ.γραφικών,κλπ.. Ελπίζω να μην ανακαλύψεις λοιπόν με το καινούριο τροφοδοτικό ότι δεν σου παίζει το μισό hardware,στο εύχομαι για την ακρίβεια.. 1
benign Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δε θα μπω στη διαδικασία να λογομαχήσω μαζί σου για το τρόπο που μιλάς. Ρώτησα κάτι και περίμενα μια απάντηση, τεσπά. Για να μη νομίζεις ότι η πρώτη πρόταση του ποστ μου που την έχεις και με bolt πήγαινε για σένα. Είπα κάποιοι γιατί το πήρες προσωπικά; Δε το συνεχίζω άλλο βγαίνουμε εκτός θέματος δε ψάχνω να λογομαχήσω για ακόμα μια φορά εδω μέσα. Οταν γραφεις οτι για καποιους η υπερβολη ξεπερναει τα ορια της πραγματικοτητας,προφανως αναφερεται η φραση και σε μενα που θεωρω τα Tagan κακιστα. Μονο που δεν τα θεωρω μονο εγω αλλα τα πιο παλια,εμπειρα και με γνωσεις,μελη του ινσομνια ,οχι τωρα αλλα απο το 2008, οπως ξεκαθαρα γραφει το λινκ απο την σχετικη συζητηση που εγινε τοτε που παρεθεσα. Επομενως το σχολιο σου ηταν λαθος γιατι εισουν ανημερωτος στο συγκεκριμενο θεμα,(δεν ειναι κακο,ουτε εγω ειμαι ενημερωμενος για τα παντα)και εκανες και ερωνικο σχολιο. Τελος ουτε εγω εχω διαθεση αντιπαραθεσης μαζι σου ουτε με κανενα αλλο ανθρωπο για αυτο και σου εχω κανει αρκετα likes επειδη εχεις πει πολλες φορες ορθοτατα πραγματα,εχεις γνωσεις και εισαι θετικος στο φορουμ. Απλα και εγω εκνευριστηκα καπως,γιατι τωρα τελευταια εχουν εγγραφει πολλα νεα μελη που μας εχουν φλομωσει στις λαθος πληροφοριες,την λενε κιολας σε πιο παλια μελη που απο εμπειρια και επειδη διαβαζουν καθημερινα πολυ, μεταφερουν οτι ξερουν τελος παντων για να βοηθησουν και εχει πεσει η ποιοτητα και ορθοτητα πληροφορησης στο φορουμ. 2
La_MoRt Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Οταν γραφεις οτι για καποιους η υπερβολη ξεπερναει τα ορια της πραγματικοτητας,προφανως αναφερεται η φραση και σε μενα που θεωρω τα Tagan κακιστα. Μονο που δεν τα θεωρω μονο εγω αλλα τα πιο παλια,εμπειρα και με γνωσεις,μελη του ινσομνια ,οχι τωρα αλλα απο το 2008, οπως ξεκαθαρα γραφει το λινκ απο την σχετικη συζητηση που εγινε τοτε που παρεθεσα. Επομενως το σχολιο σου ηταν λαθος γιατι εισουν ανημερωτος στο συγκεκριμενο θεμα,(δεν ειναι κακο,ουτε εγω ειμαι ενημερωμενος για τα παντα)και εκανες και ερωνικο σχολιο. Τελος ουτε εγω εχω διαθεση αντιπαραθεσης μαζι σου ουτε με κανενα αλλο ανθρωπο για αυτο και σου εχω κανει αρκετα likes επειδη εχεις πει πολλες φορες ορθοτατα πραγματα,εχεις γνωσεις και εισαι θετικος στο φορουμ. Απλα και εγω εκνευριστηκα καπως,γιατι τωρα τελευταια εχουν εγγραφει πολλα νεα μελη που μας εχουν φλομωσει στις λαθος πληροφοριες,την λενε κιολας σε πιο παλια μελη που απο εμπειρια και επειδη διαβαζουν καθημερινα πολυ, μεταφερουν οτι ξερουν τελος παντων για να βοηθησουν και εχει πεσει η ποιοτητα και ορθοτητα πληροφορησης στο φορουμ. Όπως είπες και εσύ η αλήθεια είναι ότι έχει αρχίσει να τη λέει πολύς κόσμος εδώ μέσα σε άλλους και δεν είναι καλό αυτό. Όσο αναφορά την ειρωνεία έχει να κάνει λοιπόν αποκλειστικά σε αυτό το κομμάτι και όχι σε σε΄να προσωπικά, λογικό να μη το κατάλαβες έτσι όπως το έγραψα δικό μου λάθος. Τέσπα. 2
ssotoss Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Πέρνα από το κάθε shop τώρα και πλήρωσε το πολλαπλάσιο. Θα σου πω εγώ τι συνέβη.. αφού οι απολήξεις είναι στον αέρα κ λάθος καλώδια να βάλεις δεν συμβαίνει τίποτα δεν γίνεται βραχυκύκλωμα αφού δεν κλείνει καν κύκλωμα,όταν αρχίζεις και συνδέεις κ τελικά ανάψεις είναι το πρόβλημα,εκεί σε μερικές συσκευές θα πάει λάθος voltage,(άλλες θα αντέξουν για λίγο άλλες θα καούν π.χ δίσκοι) και κάπου που θα συμβεί βραχυκύκλωμα και θα είναι δυνατό θα κάψει το τροφοδοτικό κ πολύ πιθανόν την μια γραμμή αν είναι ποιοτικό και όχι ολόκληρο,η ασφάλεια που αναφέρθηκε πιο πάνω ασφαλίζει μόνο το 220v δηλαδή την πηγή.ενδεχομένως πριν καεί το τροφοδοτικό να πάρει και κάτι μαζί του,μητρική,κ.γραφικών,κλπ.. Ελπίζω να μην ανακαλύψεις λοιπόν με το καινούριο τροφοδοτικό ότι δεν σου παίζει το μισό hardware,στο εύχομαι για την ακρίβεια.. Δεν περιφρονώ τους τεχνικούς αν εννοείς αυτό. Θα πληρώσω κάτι παραπάνω, όχι το πολλαπλάσιο. Έχω ήδη εξοικονομήσει απείρως πολλαπλάσια κάνοντας τις δουλειές που μπορώ ή μαθαίνοντας να κάνω πολλές μόνος μου. Όπως πολύς κόσμος άλλωστε. Το πρόσημο σε κάθε περίπτωση είναι θετικό για μένα. Το τελευταίο το ελπίζω κι εγώ, θα δείξει . Η όλη κουβέντα πάντως με έχει ιντριγκάρει να το προσπαθήσω σύντομα.
toyo73 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Οταν γραφεις οτι για καποιους η υπερβολη ξεπερναει τα ορια της πραγματικοτητας,προφανως αναφερεται η φραση και σε μενα που θεωρω τα Tagan κακιστα. Μονο που δεν τα θεωρω μονο εγω αλλα τα πιο παλια,εμπειρα και με γνωσεις,μελη του ινσομνια ,οχι τωρα αλλα απο το 2008, οπως ξεκαθαρα γραφει το λινκ απο την σχετικη συζητηση που εγινε τοτε που παρεθεσα. Δεν ξερω εαν ηταν ολα τα tagan προβληματικα,α λλα η αληθεια ειναι οτι εγω δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με κανενα tagan.Mαλιστα 2-3 δουλευουν ακομα, ομως σε υπολογιστες γραφειου, οπου δεν ζοριζονται.Δεν ξερω τι θα γινοταν εαν τραβουσαν ζορια και θερμοκρασιες.
benign Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δε θα μπω στη διαδικασία να λογομαχήσω μαζί σου για το τρόπο που μιλάς. Ρώτησα κάτι και περίμενα μια απάντηση, τεσπά. Για να μη νομίζεις ότι η πρώτη πρόταση του ποστ μου που την έχεις και με bolt πήγαινε για σένα. Είπα κάποιοι γιατί το πήρες προσωπικά; Δε το συνεχίζω άλλο βγαίνουμε εκτός θέματος δε ψάχνω να λογομαχήσω για ακόμα μια φορά εδω μέσα. Ευχαριστω για την ευγενεια και την ειλικρινεια σου. 1
SOAD1981 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 συγνωμη benign αλλα τα tagan στην εποχη τους ηταν πολυ καλα τροφοδοτικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα