kingjulien11_ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα! Αφού έκανα αναβάθμιση στο MBP μου σε SSD έχω βάλει τον παλιό μου HDD σε θήκη και τον χρησιμοποιώ σαν εξωτερικό. Το θέμα είναι ότι δεν τον πείραξα καθόλου, αυτό που θέλω να κάνω είναι να τον αδειάσω εντελώς και να κρατήσω μέσα του μόνο τον φάκελο με τις ταινίες και τις σειρές που βλέπω. Μία λυση θα ήταν να μεταφέρω τα αρχεία που θέλω στον SSD, να κάνω format τον δίσκο και να τα ξαναπάω πίσω αλλά αυτό δεν με βολεύει και θα είναι αρκετά χρονοβόρο. Μετά σκεφτηκα να μεταφέρω τον φάκελο με τις ταινίες μπροστά μπροστά στον δίσκο, να επιλέξω τα πάντα εκτός από αυτόν τον φάκελο και να τα διαγράψω. Αυτό γίνεται? Δεν είναι πολύ πιο απλό? Θα αδειάσει ο χώρος ή too good to be true για λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Αρχικά, κάνε το παρακάτω κόλπο για να δείχνει ο Finder όλα τα αρχεία του δίσκου, ακόμα και τα κρυφά: Quickly Show/Hide Hidden Files on Mac OS X. Μετά, επέλεξε όλους τους φακέλους και αρχεία (εκτός από αυτά που θέλεις να κρατήσεις) και διέγραψε τα. Τέλος, άδειασε το Trash και ξανακρύψε τα κρυφά αρχεία. Έτοιμος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingjulien11_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Αρχικά, κάνε το παρακάτω κόλπο για να δείχνει ο Finder όλα τα αρχεία του δίσκου, ακόμα και τα κρυφά: Quickly Show/Hide Hidden Files on Mac OS X. Μετά, επέλεξε όλους τους φακέλους και αρχεία (εκτός από αυτά που θέλεις να κρατήσεις) και διέγραψε τα. Τέλος, άδειασε το Trash και ξανακρύψε τα κρυφά αρχεία. Έτοιμος! Σε ευχαριστώ πολύ! Όταν το κάνω θα ξαναστείλω να σου πω πως πήγε και αν αντιπετώπισα κάποιο πρόβλημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingjulien11_ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, πηγα τους δυο φακελους που θελω να κρατησω μπροστα μπροστα, έβαλα την εντολη στο terminal και εκανα relaunch finder. Οταν παω να τα διαγραψω ομως μου διαγραφει μερικα και στα υπολοιπα πεταει Error -50.. Θα το ψάξω λίγο στο Google! *Edit* Λοιπόν ξαναέκρυψα τα κρυφά αρχεία και διέγραψα ολους τους φακέλους (εκτός των2 που θέλω) και άδειασα το κάδο. Όλα καλά φαίνονται στο Storage σε σχέση με το πόσο χώρο έχω ελεύθερο! Thank you!!!! Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2016 από kingjulien11_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα