batman_gardiki Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Για επίγειο ψηφιακό δέκτη ΜPEG4 έχω τον DW HDT 150 και για 2ο πολυμέσων έχω τον WD TV. Έχω κατεβάσει ταινίες σε 720p.BrRip.264.YIFY, 1080p.BRrip.x264.YIFY, 720p.BrRip.264.YIFY (ξανά) και έχω μετονομάσει τους αντίστοιχους υπότιτλους 720p.BrRip.264.YIFY, 720p-bluray-x264-amiable_14983 , 720p-bluray-x264-hd4u_72898 στο ίδιο όνομα με τις ταινίες και τα έχω περάσει σε φλασάκι σε ξεχωριστό φάκελο. ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΟΧΙ - ΓΙΑΤΙ; στη μια δεν βγαίνουν καθόλου και στις άλλες δυο βγαίνουν ακαταλαβίστηκα. με το VLC στο pc όλα παίζουν νορμάλ, εκεί τι γίνετε; τι μπορώ να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batman_gardiki Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 ουδείς; σε tv LG ips led παίζουν κανονικά οι υπότιτλοι. τι φταίει τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gasin Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 θέμα κωδικοποίησης του μηχανήματος... Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Απο ότι διαβάζω σε διάφορα φόρουμ ο δέκτης παίζει κανονικά ελληνικούς υπότιτλους, ψάξε το μενού μήπως έχει κάποια ρύθμιση , και βεβαιώσου ότι έχουν η ταινία έχει ακριβώς το ίδιο όνομα με του υπότιτλους δλδ. Movie.avi movie.srt να είναι όπως ακριβώς σου το έγραψα. Επίσης δες αν έχει πλήκτρο sub στο χειριστήριο και να τους ενεργοποιεί από εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batman_gardiki Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Απο ότι διαβάζω σε διάφορα φόρουμ ο δέκτης παίζει κανονικά ελληνικούς υπότιτλους, ψάξε το μενού μήπως έχει κάποια ρύθμιση , και βεβαιώσου ότι έχουν η ταινία έχει ακριβώς το ίδιο όνομα με του υπότιτλους δλδ. Movie.avi movie.srt να είναι όπως ακριβώς σου το έγραψα. Επίσης δες αν έχει πλήκτρο sub στο χειριστήριο και να τους ενεργοποιεί από εκεί. τα έχω ψάξει πολλές φορές και παταω και το κουμπι sub, δεν γινετε τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα