Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,
Έχω ένα πρόβλημα με το κλιματιστικό στο φοιτητικό μου σπίτι. Έχω να το χρησιμοποιήσω από το Σεπτέμβριο και σήμερα πήγα να το ανοίξω πρώτη φορά για ζεστό αέρα αντί για τα καλοριφέρ και δεν ανοίγει καν. Θυμάμαι όταν δούλευε είχε ένα φωτάκι και όταν πατούσες το τηλεκοντρόλ να ανοίξει ξαφνικά έδειχνε την θερμοκρασία. Τώρα δεν υπάρχει καν αυτό το φωτάκι και επίσης το τηλεκοντρόλ είναι νεκρό. Η οθόνη δε δείχνει τίποτα. Άλλαξα και μπαταρίες. Επίσης δοκίμασα να κλείσω το γενικό και μόλις τον άνοιξα, οι περσίδες του κλιματιστικού άνοιξαν και έκλεισαν μόνες τους. Μετά πάλι τα ίδια. Το κλιματιστικό είναι ένα AUX(όχι inverter) και περάστηκε τον Ιούνιο. Ξέρει κανείς τί μπορεί να φταίει και δεν ανοίγει καν; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

και επίσης το τηλεκοντρόλ είναι νεκρό. Η οθόνη δε δείχνει τίποτα. Άλλαξα και μπαταρίες.

αφού δεν λειτουργεί το τηλεχειριστήριο πως να λειτουργήσει το μηχάνημα; Μπορεί να έχει και κουμπί εκκίνησης πίσω από το καπάκι αλλά μάλλον θα ξεκινήσει στην ψύξη

Δημοσ.

Άνοιξα το καπάκι και όντως έχει ένα κουμπί που λέει Auto. Το πάτησα και άνοιξε. Τα λαμπάκια όμως δεν έχουν σχέση με αυτά που είχε το καλοκαίρι. Έχει άλλα τώρα. Το moter δε βλέπω να δουλεύει όπως. Το τηλεχειριστήριο ακόμη είναι νεκρό. Να μια φωτογραφία από τα λαμπάκια.

Άνοιξα το καπάκι και όντως έχει ένα κουμπί που λέει Auto. Το πάτησα και άνοιξε. Τα λαμπάκια όμως δεν έχουν σχέση με αυτά που είχε το καλοκαίρι. Έχει άλλα τώρα. Το moter δε βλέπω να δουλεύει όπως. Το τηλεχειριστήριο ακόμη είναι νεκρό. Να μια φωτογραφία από τα λαμπάκια.

Το κλιματιστικό το πέρασε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού. Σίγουρα έχει εγγύηση αφού δεν έχει ούτε μισό χρόνο που περάστηκε. Απλά έλεγα μήπως είναι κάποιο προφανές πρόβλημα και δε χρειαστεί να τον πάρω τηλέφωνο.

Δημοσ.

Κάτσε ρε συ. Εδω μιλάς για μαζική καταστροφή. Το τηλεκοντρόλ που ειναι αυτόνομο εχει χαλάσει. Το μηχανημα το ίδιο. Δε γίνεται να εχεις τουλαχιστον 2 διαφορετικες βλαβες ταυτοχρονα. Κατι κανεις εσυ λάθος.

Και επισης, εκείνη τη φωτο που αναφερεις, δεν την ανεβασες ποτέ!

Φιλικά παντα - πάπιας

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα πρόβλημα με το κλιματιστικό στο φοιτητικό μου σπίτι. Έχω να το χρησιμοποιήσω από το Σεπτέμβριο και σήμερα πήγα να το ανοίξω πρώτη φορά για ζεστό αέρα αντί για τα καλοριφέρ και δεν ανοίγει καν. Θυμάμαι όταν δούλευε είχε ένα φωτάκι και όταν πατούσες το τηλεκοντρόλ να ανοίξει ξαφνικά έδειχνε την θερμοκρασία. Τώρα δεν υπάρχει καν αυτό το φωτάκι και επίσης το τηλεκοντρόλ είναι νεκρό. Η οθόνη δε δείχνει τίποτα. Άλλαξα και μπαταρίες. Επίσης δοκίμασα να κλείσω το γενικό και μόλις τον άνοιξα, οι περσίδες του κλιματιστικού άνοιξαν και έκλεισαν μόνες τους. Μετά πάλι τα ίδια. Το κλιματιστικό είναι ένα AUX(όχι inverter) και περάστηκε τον Ιούνιο. Ξέρει κανείς τί μπορεί να φταίει και δεν ανοίγει καν; Ευχαριστώ!

Το προβλημα ειναι οτι το κλιματιστικο ειναι aux και θα καταλαβεις στο αμεσο μελλον..!
  • Like 1
  • 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα

στο air condition της δουλειάς δεν δουλεύει η οθόνη του τηλεκοντρόλ. Αχνοφαίνονται τα νούμερα μόνο αν το δεις από πλάγια κτλ

Υπάρχουν universal τηλεκοντρόλ; Αυτήν την στιγμή δεν ξέρω ποιό μοντέλο είναι αλλά ελπίζω αύριο να μπορώ να το βρω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Voziniotis-3 είπε

Καλησπέρα

στο air condition της δουλειάς δεν δουλεύει η οθόνη του τηλεκοντρόλ. Αχνοφαίνονται τα νούμερα μόνο αν το δεις από πλάγια κτλ

Υπάρχουν universal τηλεκοντρόλ; Αυτήν την στιγμή δεν ξέρω ποιό μοντέλο είναι αλλά ελπίζω αύριο να μπορώ να το βρω.

Μπαταρία?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...