Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

Εχω ενα toshiba satelite L300 και αντιμετωπιζω το εξής θεματακι,

Σε κάποιες άκυρες στιγμές ή οθόνη παγωνει είτε με χρώμα άσπρο είτε με μαύρο είτε με μπλε χρώμα. με αποτέλεσμα να πατήσω παρατεταμένα το κουμπί ον οφφ ώστε να το ανοιξω.ωμπορεί να το κάνει 5 λεπτά αφότου το ανοιξω μπορεί και μετά από μισή ώρα. Του έκανα φορμάτ αλλά συνεχίζει το ίδιο θέμα. Σε τι μπορεί να οφεικεται; Να φανταστω σε θέμα hardware?

Eυχαριστω!

Δημοσ.

Μπορεί να ειναι κάρτα γραφικών μπορεί και η οθόνη του laptop , για να διαπιστώσεις αν ειναι η κάρτα ή οχι οταν στο κάνει η απο πριν σύνδεσε ενα εξωτερικό monitor. Αν στο κάνει και εκει τοτε σημαίνει οτι υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα γραφικών αλλιώς αν δεν στο κάνει τοτε σημαίνει οτι η οθόνη του laptop εχει θέμα

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Κι εγώ υπψιαζομαι πιο πολύ για κάρτα γραφικών.πάντως οποιο κι αν είναι το θέμα ανάμεσα σε αυτά τα δύο πιστεύω πως δεν με συμφέρει ή επισκευή του

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Κι εγώ υπψιαζομαι πιο πολύ για κάρτα γραφικών.πάντως οποιο κι αν είναι το θέμα ανάμεσα σε αυτά τα δύο πιστεύω πως δεν με συμφέρει ή επισκευή του

Στείλε μου pm να σου πω τι να κάνεις σε περιπτωση γραφικών που είναι το πιθανότερο.

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

Εχω ενα toshiba satelite L300 και αντιμετωπιζω το εξής θεματακι,

Σε κάποιες άκυρες στιγμές ή οθόνη παγωνει είτε με χρώμα άσπρο είτε με μαύρο είτε με μπλε χρώμα. με αποτέλεσμα να πατήσω παρατεταμένα το κουμπί ον οφφ ώστε να το ανοιξω.ωμπορεί να το κάνει 5 λεπτά αφότου το ανοιξω μπορεί και μετά από μισή ώρα. Του έκανα φορμάτ αλλά συνεχίζει το ίδιο θέμα. Σε τι μπορεί να οφεικεται; Να φανταστω σε θέμα hardware?

Eυχαριστω!

Κατάφερες και έκανες φορμάτ με προβληματική κάρτα γραφικών ή με προβληματικό chip nec-tokin, όπως λένε οι φίλοι παραπάνω; :confused:

Με τέτοια προβλήματα πάντως εμένα κανένας Toshiba (έχω ανοίξει κάμποσους) δεν κατάφερε να ολοκληρώσει φορμάτ. Το κρασάρισμα ήταν 1000% βέβαιο.

Ο δίσκος σου σε τι κατάσταση είναι; Μπορείς να τον ελέγξεις; Μπορείς να δοκιμάσεις με άλλο δίσκο ένα φορμάτ στα γρήγορα (χωρίς να φορτώσεις άλλα προγράμματα εννοώ) για να δεις αν έχει την ίδια συμπεριφορά;

Δημοσ.

καρτα γραφικων ειναι αυτο μαγκες ντε φακτο. Αν θες να το φτιαξεις το μηχανημα και οχι να το χαλασεις αν δεν εχεις εμπειρια μην το κανεις μονος σου.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κατάφερες και έκανες φορμάτ με προβληματική κάρτα γραφικών ή με προβληματικό chip nec-tokin, όπως λένε οι φίλοι παραπάνω; :confused:

Με τέτοια προβλήματα πάντως εμένα κανένας Toshiba (έχω ανοίξει κάμποσους) δεν κατάφερε να ολοκληρώσει φορμάτ. Το κρασάρισμα ήταν 1000% βέβαιο.

Ο δίσκος σου σε τι κατάσταση είναι; Μπορείς να τον ελέγξεις; Μπορείς να δοκιμάσεις με άλλο δίσκο ένα φορμάτ στα γρήγορα (χωρίς να φορτώσεις άλλα προγράμματα εννοώ) για να δεις αν έχει την ίδια συμπεριφορά;

Ναι κατάφερα και ολοκλήρωσα το φορματ χωρίς κανένα πρόβλημα.Με τον δίσκο όλα οκ πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...