Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά!

Μετακόμισα μόνιμα σε μια περιοχή κοντά σε ένα χωριό και δεν έχει καλώδια τηλεφώνου το σπίτι.

Το κοντινότερο "box", σήμφωνα με τον ΟΤΕ, είναι στα 950μ.
Μου είπαν απο το τηλέφωνο "unofficially" οτι θα κοστίσει γύρω στα 9000 ευρώ (αλλά ακόμα περιμένω την "official" επιστολή για να είμαι σίγουρος). Μου φένεται εξωφρενικό το ποσό.

Η περιοχή δεν είναι δύσβατη, απο το box μέχρι το σπίτι μου υπάρχει δρόμος.

Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία με τον ΟΤΕ και μπορεί να μου πεί πόσο πλήρωσε?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Πληρώνεις την υποδομη, κολώνες καλωδια κλπ, το πόσο πληρώνει ο καθε ενας δεν ειναι στανταρ, μονο ο οτε μπορει να σου πει ακριβώς το κοστολόγιο

• Like 1
Δημοσ.

Πληρώνεις την υποδομη, κολώνες καλωδια κλπ, το πόσο πληρώνει ο καθε ενας δεν ειναι στανταρ, μονο ο οτε μπορει να σου πει ακριβώς το κοστολόγιο

Με ένα γρήγορο search, υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που το κόστος είναι στο ~200 ευρώ η κολώνα.

Δημοσ.

Ψαξε καλυτερα για δορυφορικο παροχο γιατι και το κοστος θα ειναι μεγαλο και λογικα θα αργησουν αρκετα να ολοκληρωσουν το εργο και τη μελετη.

Δημοσ.

Ψαξε καλυτερα για δορυφορικο παροχο γιατι και το κοστος θα ειναι μεγαλο και λογικα θα αργησουν αρκετα να ολοκληρωσουν το εργο και τη μελετη.

Δυστηχώς το delay που έχει η δορυφορική σύνδεση θα μου δημιουργήσει πρόβλημα. Το έχω υπόπσην όμως σαν έσχατη λύση.

ή απο κινητή

Αν δεν είχε τοσο μικρό limit στα GB κάθε μήνα, θα ήταν μια καλή λύση.

Αυτό έχω τώρα σαν προσωρινή λύση και κάθε φορά που ανοίγω ένα link ή μια εικόνα αγχώνομαι για το bandwidth :(

Δημοσ.

Ερχεται σε λιγο και η Hybrid....που δεν ξερουμε τι θα δουμε , για απλα βαριουνται να τραβηξουν νεες οπτικες....

και δεν υπαρχουν και κεφαλαια...

• Super Moderators
Δημοσ.

9000 χιλιαδες να ειναι οι ωρες των 300 στην Βουλη....Ο αλλος ο Βουλευτης,που εκτισε σε νησι ,του εκαναν δρομο,νερο,τηλ και ας φανταστουμε τι εδωσε απο χρηματα.....Ρε ουστ.....Σορρυ που γραφω ετσι παιδια,αλλα ειμαστε πραγματικα για τα μπαζα...

Εχει παρει ο ΟΤΕ 300.000.000.000 μυρια για νεες υποδομες απο την Ε.Ε ,και χρεωνουν κιολας....Βγαζουν 1.000.000 κολωνες καλες και ποσε καλωδια,αλλα δεν τα κραταμε να βαλουμε σε κανενα ανθρωπο,τα κανουμε ανακυκλωση,ευρωπη γιναμε....Ασε το τι τρωνε...

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το wifi του αντωνη το θυμάσαι; ε κατι τετοιο ειναι και αυτο

Καμία σχέση όμως...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...