Stef_25 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Παιδια,υπαρχει καπου που μπορω να παρω ανταπτορα ωστε να μπορεσω να συνδεσω usb stick σε ipad mini?
kingjulien11_ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Για να συνδέσεις USB δεν ξέρω αλλά υπάρχει το iBridge Leaf που συνδέεται με την θύρα και λειτουργεί σαν USB/Χωρος αποθηκευσησ για τραγούδια ταινίες και αρχεια κλπ. Επίσης αν ψάχνεις για "επεκταση του χώρου" υπάρχουν και πολλοί εξωτερικοί δισκοι που συνδέονται ασυρματα.
Stef_25 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Οι τιμες ξεκινουν απο 50+ γιαυτο. Δεν διατιθομαι να δωσω τοσα για κατι τετοιο. Αν υπαρχει usb adapter που μπορεις πανω του να συνδεσεις στικακι σε fat 32 (αντι για NFTS) απο τι εχω δει σε διαφορα βιντεακια. Ιδιες τιμες (50+) θα κανουν σιγουρα και οι εξωτερικοι δισκοι που μου λες,και το πιθανοτερο αρκετα ακριβοτερα ακομα
kingjulien11_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δυστυχώς δεν ξέρω για κάποιο ανταπτοράκι που να λειτουργεί με thumbdrives. Υπάρχει ένα (το πουλάει η ίδια η Apple) αλλά λειτουργεί μόνο με κάμερες και δεν αναγνωρίζει τα thumbdrives :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα