Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφερομαι για ενα 4690 και μια μητρικη αλλα εχω μαυρα μεσανυχτα απο chipset.Ενδιαφερομαι για κατι φτηνο μεχρι 70 και κυταω και σε μεταχιερεισμενο Ζ.Overclock ξερω οτι δεν γινεται αλλα καπου θυμαμε οτι κάποιες μητρικες δινανε καποιες ψηλο δηνατοτητες με καποιο πατς στα windows.Για ριχτε προτασεις

Δημοσ.

Βασικα αυτο ειναι το θεμα μου και για αυτο ψαχνομαι για το chipset .Δεν υπαρχει περιπτωση ας πουμε να κλείσω το τουρμπο και να δουλευουν ολοι οι πηρηνες στο μαχιμουμ..

Δημοσ.

Για ποιο λογο θες να δουλευουν ολοι οι πυρηνες στο μαξιμουμ? οποτε χρειαζεται δουλευουν στο μαξ και οταν δεν χρειαζεται δεν δουλευον τοσο απλα.

Δημοσ.

Καποιες μητρικες στο μπαιος εχουν επιλογη για μπουστ, αυτοματα με ενα κουμπι ας πουμε, και ανεβαζουν την συχνοτητα του επεξεργαστη κατα 300 400 HRz.Μετα καπου ακουσα οτι η ιντελ το κλειδωσε το παραθηρακι .Τι ισχυει τελικα και πως μπορουμε να μαθουμε σε ποιες μητρικες υπαρχει ακομα το χαρακτηριστικό αυτο

Δημοσ.

Βασικα αυτο ειναι το θεμα μου και για αυτο ψαχνομαι για το chipset .Δεν υπαρχει περιπτωση ας πουμε να κλείσω το τουρμπο και να δουλευουν ολοι οι πηρηνες στο μαχιμουμ..

Δεν κερδίζεις κάτι. Καθαρά για λόγους οικονομίας υπάρχει αυτή η τεχνολογία. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...