yiannis2002s Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα! Σκέφτομαι να αλλάξω το υπάρχον ποντίκι που έχω (Microsoft Sidewinder X8) και να πάω σε μια από τις παρακάτω επιλογές: - Logitech G402 -Roccat Kova ή Roccat Kova+ (φθηνότερο) Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε κοντά σε αυτά τα χρήματα (περίπου 60 ευρώ)? Ευχαριστώ!!
Amix Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Εχω το Kova+ ...το μονο πραγμα που με χαλασε ειναι οτι δεν μπορω να φτιαξω το macro που θελω για το CS:Go οπως στο Logitech G602 που ειχα παλια...μπορω να πω πως μετανιωσα που εδωσα το G602 και πηρα το Kova+ . απο τα παραπανω θα ελεγα το Logitech G402 .
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/597318-logitech-g402-%CE%B7-cm-havoc/ τσεκαρε αυτο το θεμα...εκει μεσα θα βρεις και την απαντηση μου!
coreman7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 τι παιχνιδια θες να παιζεις, το κυριοτερο.
yiannis2002s Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 τι παιχνιδια θες να παιζεις, το κυριοτερο. Assassin's creed, Gta , Boarderlands , Rise of Nations, Skyrim, Walking Dead.... Πολλά τα παίζω με το xbox χειριστήριο αλλά θέλω ένα καλό ποντίκι και για γενικότερη χρήση.
coreman7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Assassin's creed, Gta , Boarderlands , Rise of Nations, Skyrim, Walking Dead.... Πολλά τα παίζω με το xbox χειριστήριο αλλά θέλω ένα καλό ποντίκι και για γενικότερη χρήση. νταξ τότε θα πήγαινα για το Kova / Kova +. Γενικα δεν θα χεις απαιτησεις απο το Mouse εφοσον δεν παιζεις cs:go / lol / wow etc. Ειναι καλο shape ξεκουραστο, και γενικα το χρησιμοποιουν αρκετοι 'προ' , ειναι πολυ all arround, go for it. 1
yiannis2002s Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Thanks!! Ενα all-around θέλω όπως το λες. Θα πάω να το δω απο κοντά!! ΥΓ. Το Roccat Kova είναι καλύτερο από το + ?? Έχουν αρκετή διαφορά τιμής....
coreman7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Thanks!! Ενα all-around θέλω όπως το λες. Θα πάω να το δω απο κοντά!! ΥΓ. Το Roccat Kova είναι καλύτερο από το + ?? Έχουν αρκετή διαφορά τιμής.... Δεν ξερω να σου πω τις διαφορές τους, γιατι δν εχω δει και τα δύο μοντέλα. Κοίτα, αν δεν υπάρχει διαφορά σε πληκτρα/sensor παει να πει οτι η διαφορα τιμης θα ναι στα πλαστικα. Εφοσον την αγορα την κάνεις μία φορα, αν δεν σου ναι μεγαλο βαρος να πας για το κανονικο θα σου βγαινε σε καλο μακροπροθεσμα , χωρις να σημαινει οτι το αλλο θα σου παρουσιασει προβληματα. Στο λεω αυτο γιατι ειναι της ιδιας εταιριας οποτε καπου θα δικαιολογειται η διαφορα τιμης.
yiannis2002s Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μάλλον στα πλαστικά είναι οι διαφορές και λίγο στην εμφάνιση....
Ser_nikos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα. Είδα εδώ ότι είχες το mouse sidewinder X8 και ότι έψαχνες για κάποιο άλλο. Ξέρω ότι η ανάρτηση είναι παλιά, αλλά μήπως το έχεις ακόμα το συγκεκριμένο ποντίκι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα