Προς το περιεχόμενο

Gaming Mouse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Σκέφτομαι να αλλάξω το υπάρχον ποντίκι που έχω (Microsoft Sidewinder X8) και να πάω σε  μια από τις παρακάτω επιλογές:

- Logitech G402

-Roccat Kova ή Roccat Kova+ (φθηνότερο)

Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε κοντά σε αυτά τα χρήματα (περίπου 60 ευρώ)?

Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Εχω το Kova+ ...το μονο πραγμα που με χαλασε ειναι οτι δεν μπορω να φτιαξω το macro που θελω για το CS:Go οπως στο Logitech G602 που ειχα παλια...μπορω να πω πως μετανιωσα που εδωσα το G602 και πηρα το Kova+ .

απο τα παραπανω θα ελεγα το Logitech G402 .

Δημοσ.

τι παιχνιδια θες να παιζεις, το κυριοτερο.

Assassin's creed, Gta , Boarderlands , Rise of Nations, Skyrim, Walking Dead....

​Πολλά τα παίζω με το xbox χειριστήριο αλλά θέλω ένα καλό ποντίκι και για γενικότερη χρήση. 

Δημοσ.

Assassin's creed, Gta , Boarderlands , Rise of Nations, Skyrim, Walking Dead....

​Πολλά τα παίζω με το xbox χειριστήριο αλλά θέλω ένα καλό ποντίκι και για γενικότερη χρήση. 

νταξ τότε θα πήγαινα για το Kova / Kova +. Γενικα δεν θα χεις απαιτησεις απο το Mouse εφοσον δεν παιζεις cs:go / lol  / wow etc. Ειναι καλο shape ξεκουραστο, και γενικα το χρησιμοποιουν αρκετοι 'προ' , ειναι πολυ all arround, go for it.

• Like 1
Δημοσ.

Thanks!!

Ενα all-around θέλω όπως το λες. Θα πάω να το δω απο κοντά!!

ΥΓ. Το Roccat Kova είναι καλύτερο από το + ?? Έχουν αρκετή διαφορά τιμής.... 

Δημοσ.

Thanks!!

Ενα all-around θέλω όπως το λες. Θα πάω να το δω απο κοντά!!

ΥΓ. Το Roccat Kova είναι καλύτερο από το + ?? Έχουν αρκετή διαφορά τιμής.... 

Δεν ξερω να σου πω τις διαφορές τους, γιατι δν εχω δει και τα δύο μοντέλα. Κοίτα, αν δεν υπάρχει διαφορά σε πληκτρα/sensor παει να πει οτι η διαφορα τιμης θα ναι στα πλαστικα. Εφοσον την αγορα την κάνεις μία φορα, αν δεν σου ναι μεγαλο βαρος να πας για το κανονικο θα σου βγαινε σε καλο μακροπροθεσμα , χωρις να σημαινει οτι το αλλο θα σου παρουσιασει προβληματα. Στο λεω αυτο γιατι ειναι της ιδιας εταιριας οποτε καπου θα δικαιολογειται η διαφορα τιμης.

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Είδα εδώ ότι είχες το mouse sidewinder X8 και ότι έψαχνες για κάποιο άλλο. Ξέρω ότι η ανάρτηση είναι παλιά, αλλά μήπως το έχεις ακόμα το συγκεκριμένο ποντίκι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...