jpaokx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μόνο Power Metal εγώ: Keeper of the seven keys, Future World, Eagle fly free, Mirror Mirror, Wings of Destiny, Kiss of Judas, The Seven Angels, Valley of Kings, Time will come (Shaman) και αλλα πολλα πολλα....αυτά μου ήρθαν πολύ γρήγορα στο μυαλό.
Iris_89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Beheading of the king, Asator, The reign of Shemsu hor, Death in fire, Ace of Spades, Conquer all, Bleed (Meshuggah), Walk with me in hell, Guardians of Asgraard, Blood and Thunder, Death is this communion, House of secrets, Slaves shall serve, Enter Sandman, Tenebraum Oratorium, Nymphetamine Fix, Funeral Bell, Fuel, Ora Pro Nobis Lucifer, Destroyer of the universe, Athanati Este, In Yumen/Xibalba, Ancient Winter Goddess, She Wolf (The Vision Bleak) Πολύ πρόχειρα.
gon1332 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Random choices (τα περισσότερα είναι αντιπροσωπευτικά - συνιστώ further research): Serious Sam 3: BFE - Hero - Damjan Mravunac Through the fire and flames - DragonForce Stone the crow - Down Stillborn - Black Label Society Disasterpiece - Slipknot Cloud connected - In flames Pussy Liquor - Rob Zombie The night - Disturbed Fuel - Metallica Dark eternal night - Dream Theater Fight song - Marilyn Manson Bullet with your name - Scars of life Chop Suey! - System of A Down ...μπορεί να επανέλθω Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2016 από gon1332
Markus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 παιδια σας ευχαριστω πολυ εμεινα αφωνος απο τις επιλογες μαρεσει παρα πολυ η metal music και απο τοσα χρονια που ακουω δεν εχω καν ακουστα τα περισσοτερα απο αυτα !!!
Iris_89 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχουν άτομα τα οποία νομίζουν πως οι Nickelback και οι Linkin Park είναι κ γαμώ τους μεταλλάδες. Κάτι τέτοιο εννοώ.
Glikos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Marilyn Manson. Η διασκευή του sweet dreams. My2cents.
*nenya* Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 :') Οκ, για αρχή ας δούμε τις υποκατηγορίες που υπάρχουν στην metal μουσική: TS, για ποιό απ'όλα τα subgenres θες να σου πούμε τραγούδια; Και ποιός θα κρίνει ποιά είναι τα καλύτερα; Υποκειμενικό είναι πάλι το ζήτημα... Θα πω π.χ. μερικά αγαπημένα μου για αρχή από:Progressive Metal ~Pull Me Under by Dream Theater ~Forty-Six & 2 by Tool ~Mystery by Shadow Gallery ~Operation: Mindcrime by Queensrÿche Melodic Death Metal ~...of Melancholy Burning by Dark Tranquillity ~Satellites and Astronauts by In Flames ~The Smoke by Amorphis Power Metal ~Twilight of the Gods by Helloween ~And Then There Was Silence by Blind Guardian ~Hunting for your Dream by Galneryus ~White Death by Sabaton 1
gon1332 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν άτομα τα οποία νομίζουν πως οι Nickelback και οι Linkin Park είναι κ γαμώ τους μεταλλάδες. Κάτι τέτοιο εννοώ. Καλά οι Nickelback δεν είναι metal. Οι Linkin Park είναι. Κατάλαβα που το πας. Αυτά όμως είναι γούστα. Δεν υπάρχει λάθος και σωστή μουσική. Αυτό εννοώ. Και γιατί όχι, προσωπικά απολαμβάνω τόσο πολύ Linkin Park όσο απολαμβάνω και metal συγκροτήματα από άλλες υποκατηγορίες metal. Όπως δεν κατηγορώ κάποιον αν ακούει ας πούμε Black Veil Brides για metal που εμένα δε μου αρέσει. Μετά έχω ακούσει και το άλλο. Ένα τραγούδι είναι ό,τι αισθάνεσαι ότι είναι. Δηλαδή το genre δε σχετίζεται με το είδος μουσικής που παίζει απόλυτα, αλλά με τα συναισθήματα που βγάζει σε κάθε άτομο. Εντάξει, δε μου φαίνεται και τόσο λογικό αυτό, αλλά τι να κάνεις.. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2016 από gon1332
Pankar95 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Doom Metal Pallbearer - Foundations Elder - Legend October Tide - Sightless Candlemass - Samarithan Candlemass - Under the Oak Solitude Aeturnus - Seeds of the Desolate Solstice - Cimmerian Codex My Dying Bride - Your River
David20 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Pantera : Cemetery Gates Megadeth: Peace sells ,but whos buying? Metallica :For whom the bell tolls Anthrax : Indians Slayer : Seasons in the Abyss Sepultura :Dead embryonic cells Nightwish : Ghost love score Iron Maiden :Alexander the Great Ozzy :No more tears Savatage :The edge of thorns Suicidal Tendencies :Nobody hears Dio : Holy Diver Manowar :Blood of my enemies Motorhead : Ace of spades Αυτα με μια γρηγορη σκεψη. Αν μου ερθουν κι αλλα θα επανελθω !!!.... 2
alex_000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Κομμάτια? έλεος ο πραγματικός μεταλάς θα κάνει λίστα με τοπ 200 ξέρω γω που να γράψεις "μερικά" να μιλούσαμε για μπάντες πάει και έρχεται ένα τοπ 20. 1
Markus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Οντως δεν υπαρχει σωστη μεταλ και ουτε μερικα τραγουδια ειναι ατελιωτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα