frozex Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα και Καλή Χρονιά, ψάχνω ένα προγραμματάκι, εύκολο στη χρήση του, το οποίο να τραβάει βίντεο το παιχνίδι που παίζω σε full screen σε ανάλυση που το παίζω (1080p προς το παρόν). Βρήκα Movavi 4 αλλά επειδή είναι σε free trial μου εμφανίζει διαφήμιση κατά την εγγραφή. Υπάρχει κάτι άλλο ή ...;
Amix Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 https://mirillis.com/en/products/action.html Trial 30 μερες...ειναι το καλυτερο προγραμμα που εχω χρησιμοποιησει μεχρι τωρα. επισης το Shadowplay δεν σου αρεσει? μιας και εχεις NVIDIA GPU... 1
infin1tyGR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δοκίμασε OBS (κάνει και record εκτός από stream) ή ShadowPlay αν έχεις nVidia. 1
frozex Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) δοκίμασα το ShadowPlay και η εικόνα με τον ήχο όταν έκανα αναπαραγωγή αυτό που "τράβηξα" δεν ήταν συγχρονισμένα. Θα δοκιμάσω και το action της mirllis και θα πω εντυπώσεις. EDIT: δοκίμασα το action, εύκολο και λειτουργικό. Amix εσύ το έχεις αγορασμένο ή με την free έκδοση; Αν το έχεις αγορασμένο στα βίντεο που τραβάς πάνω κέντρο σου έχει διαφημιστικό ή όχι; (ευτυχώς δεν είναι σε ολόκληρη την οθόνη όπως το Movavi) Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2016 από frozex 1
Amix Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 δοκίμασα το ShadowPlay και η εικόνα με τον ήχο όταν έκανα αναπαραγωγή αυτό που "τράβηξα" δεν ήταν συγχρονισμένα. Θα δοκιμάσω και το action της mirllis και θα πω εντυπώσεις. EDIT: δοκίμασα το action, εύκολο και λειτουργικό. Amix εσύ το έχεις αγορασμένο ή με την free έκδοση; Αν το έχεις αγορασμένο στα βίντεο που τραβάς πάνω κέντρο σου έχει διαφημιστικό ή όχι; (ευτυχώς δεν είναι σε ολόκληρη την οθόνη όπως το Movavi) Ειχα τ free trial και ναι ειχε το διαφημιστικο πανω στο κεντρο αλλα δεν με ενοχλησε και τοσο πολυ.Τωρα για το αν φευγει οταν το αγορασεις δεν εχω καμια ιδεα. Αν θες μπορεις να το κατεβασεις και απο τν θειο που θα ειναι το κανονικο και οχι το Trial 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα