Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έχω ξεχάσει που κάνουμε "apply" για το group. Είχα κάνει παλιότερα και ενώ πληρούσα τις προϋποθέσεις, δεν με δέχτηκε κανείς καθώς δεν έλαβα και καμία απάντηση. 

Any help?

Επεξ/σία από tommybertsen
Δημοσ.
Στις 2/12/2018 στις 6:14 ΜΜ, tommybertsen είπε

Παιδιά έχω ξεχάσει που κάνουμε "apply" για το group. Είχα κάνει παλιότερα και ενώ πληρούσα τις προϋποθέσεις, δεν με δέχτηκε κανείς καθώς δεν έλαβα και καμία απάντηση. 

Any help?

εδώ μέσα το κάνεις μπος. Θα το ξέχασα συγνώμη.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, hurin είπε

Είσαι μέλος του Insomnia GA group?

Προφανώς και δεν είναι. Ούτε εγώ είμαι αλλά όποτε ρώτησα εδώ για το πως θα γίνω, έγινε σύνδεση με Κάιρο. (ναι ξέρω ότι πρέπει να πληρώ προϋποθέσεις, τις οποίες πληρώ και με το παραπάνω - βλέπω μέλη που δεν τις πληρούν αλλά συνεχίζουν να είναι μέλη και αναρωτιέμαι τι στην ευχή πρέπει να κάνω για να με βάλει κάποιος μέσα). Το είχα ρωτήσει μερικές σελίδες πριν αλλά και πάλι δεν είδα να είμαι μέσα ή να μου δίδεται κάποιος σύνδεσμος ώστε να κάνω "αίτηση". Το αποδέχτηκα και συνεχίζω .

Επεξ/σία από tommybertsen
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Προφανώς και δεν είναι. Ούτε εγώ είμαι αλλά όποτε ρώτησα εδώ για το πως θα γίνω, έγινε σύνδεση με Κάιρο. (ναι ξέρω ότι πρέπει να πληρώ προϋποθέσεις, τις οποίες πληρώ και με το παραπάνω - βλέπω μέλη που δεν τις πληρούν αλλά συνεχίζουν να είναι μέλη και αναρωτιέμαι τι στην ευχή πρέπει να κάνω για να με βάλει κάποιος μέσα). Το είχα ρωτήσει μερικές σελίδες πριν αλλά και πάλι δεν είδα να είμαι μέσα ή να μου δίδεται κάποιος σύνδεσμος ώστε να κάνω "αίτηση". Το αποδέχτηκα και συνεχίζω .

Μιλά απευθείας με τον φίλο @xtrmsnpr

Μονο έτσι θα κάνεις δουλειά. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, tommybertsen είπε

Μια απο τα ιδια...μην ασχολεισαι

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 7 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 8 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...