Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για το πριβε giveaways group - spin off από το giveaways topic

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

^ Ας κάνω ένα bump μιας και το ανέφερες.

signature.png
signature.png
signature.png
signature.png
signature.png
signature.png
signature.png

Πάντως, το να παλεύουμε να πιάσουμε entries σε παιχνίδια με "Very Positive" κριτική και που δεν τα έχουν 40+ άτομα του group, (σύμφωνα με εκείνο το εργαλειάκι), εεε πως να το πω, είναι λίγο αποκαρδιωτικό. Οχι για το $1,5 του CV προφανως...

Την επόμενη φορά θα βάλω το Skyrim και το Farcry 4. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικά προτιμώ μέλη του φέρονται ευσυνείδητα και παίρνουν μέρος επιλεκτικά παρά ένα group στο οποίο μπαίνουν όλοι σε όλα τα giveaways μπας και αρπάξουν ένα ακόμη παιχνίδι (που μπορεί να μην ξέρουν καν τι ακριβώς είναι).

Θυμηθείτε πως υπάρχει give-win ratio 1 προς 5, οπότε είναι εκ των πραγμάτων φρόνιμο η συμμετοχή σε giveaways να είναι επιλεκτική. Άλλωστε, εκείνοι που σαβουριάζουν παιχνίδια είναι και οι πρώτοι που βλέπουν την πόρτα της εξόδου γιατί σπάνια δίνουν κάτι ;).

• Like 3

Επι της αρχής συμφωνώ. ;)

Θεωρώ βέβαια τα 5 entries την ελάχιστη πράξη ανταπόδοσης προς τον δωρητή γιατί έτσι κι αλλιώς το δώρο θα το δώσει είτε 1 είτε 20 συμμετοχές. Eγω τουλάχιστον το κοιτάω αυτό και προσπαθώ να ανταποδώσω με το entry μου κι ας μου χαλάσει το ratio κι ας τρέξω μετά να ξαναβρώ games να βάλω.

Δεν γίνεται λόγος για τα $1, $2 CV ούτε για το κόστος του παιχνιδιού βέβαια (τα περισσότερα που χαρίζονται είναι από bundles), αλλά νομίζω οτι είναι κίνητρο για τον δωρητή να μη βάζει τα δώρα του invite-only εδώ ή και εντελώς ανοικτά.

• Super Moderators

Εγώ, πάλι, διαφωνώ. Και με το bump (που δεν επιτρέπεται από τους όρους χρήσης, ούτως ή άλλως) και με τη λογική πίσω από αυτά τα τελευταία σχόλια.

Τι σημαίνει "ελάχιστη πράξη ανταπόδοσης"; Να μπαίνουν τα μέλη σε κληρώσεις για παιχνίδια που δεν τα ενδιαφέρουν; Γιατί; Όταν χαρίζεις κάτι, το χαρίζεις. Αν σε πειράζει το ενδεχόμενο να μη μαζέψεις τις 5 συμμετοχές και να πάει "στράφι" από πλευράς πόντων η δωρεά, πρώτον εξασθενείς την έννοια της δωρεάς και δεύτερο, βάλτο απευθείας ανοιχτό, να μαζέψεις 500 συμμετοχές και να μην υπάρχει θέμα. Tόσοι το θέλουν, τόσοι μπαίνουν, τι να "ανταποδώσουν" τα μέλη; 

Τα κλειστά group συνοδεύονται από ορισμένα ρίσκα. Ένα εξ αυτών (ειδικά όταν υπάρχει και ratio παραμονής) είναι η μικρή συμμετοχή. Σε απόλυτους αριθμούς, γιατί αν ένα group έχει σαράντα μέλη και συμμετέχουν σε μια κλήρωση τα 4, λ.χ., μιλάμε για συμμετοχή 1 στα 10 μέλη. Σε ανοιχτή κλήρωση, δηλαδή, εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες συμμετοχές. Άρα, δεν είναι καν θέμα αναλογίας συμμετοχών (δηλαδή ότι στο κλειστό group παρατηρείται μια διαφορετική συμπεριφορά), αλλά απόλυτων αριθμών.

Λιγότερα άτομα, λιγότερες συμμετοχές. Απλό και αναμενόμενο.

Tα τελευταία μηνύματα μεταφέρονται στο νήμα για το κλειστό group

• Like 2

Αυτό που λέει ο pigeon δεν απευθύνεται νομίζω στους πιο "΄εμπειρους" που έχουν μερικές εκατοντάδες από τα bundle games αλλά στους χρήστες που τους λείπουν αξιόλογα παιχνιδάκια και είναι ευκαρία να τα αποκτήσουν βοηθόντας παράλληλα και τον GA creator να πάρει και τα λίγα έστω ποντάκια στο SG. Δεν είναι εύκολο να μπαίνουνε ΑΑΑ τίτλοι τέτοιες εποχές. Σεβαστό ότι κάποιος δε θέλει να μπει αλλά ας κοιτάξει το παιχνίδι μήπως και είναι κάτι καλό.

• Like 1

• Super Moderators

Εγώ νομίζω ότι πρέπει να αποφασίσουμε:

Μας ενδιαφέρουν οι πόντοι; (λίγοι ή πολλοί, αδιάφορο και, σε κάθε περίπτωση, απολύτως θεμιτό). Ανοιχτές κληρώσεις για σιγουριά.

Θέλουμε να δίνουμε και να παίρνουμε χωρίς την αίσθηση ότι καταλήγουμε θύματα ή έχουμε απέναντί μας παρταολάκηδες; Κλειστά γκρουπ (αν και, προσωπικά, καλύπτομαι άριστα από τις whitelist και τα GA's με σχετικά υψηλό επίπεδο για να συμμετάσχει κάποιος, όμως αυτό είναι άλλη ιστορία).

Το αν είναι καλό ή κακό ένα παιχνίδι, πέραν του ότι είναι σχετικό (εγώ, λ.χ. αγαπώ παιχνίδια που στο Steam έχουν mixed reviews και θεωρώ υπερτιμημένα κάποια με positive ή και very positive), δεν έχει και δεν πρέπει να έχει σχέση με τις συμμετοχές.

Δηλαδή, από το να μπω σε μια κλήρωση γνωρίζοντας πως δεν πρόκειται να παίξω το παιχνίδι, θεωρώ απείρως εντιμότερο έναντι του εαυτού μου, πρωτίστως, και των υπολοίπων μελών, να παραμείνω θεατής. Κι ας είναι το όποιο ΑΑΑ, αφού δεν θα ασχοληθώ. Γιατί να το στερήσω από κάποιον που το θέλει πραγματικά; Για να πιάσουμε τις 5 συμμετοχές και να "ανταποδώσω", τι; Αφού δεν το θέλω το ρημάδι. Κι ας είναι το Far Cry 3 ή δεν ξέρω εγώ ποιο άλλο πίου-πίου θεωρείται καλό.

Μετά, υπάρχει και η αναλογία. Έτσι αποφάσισαν οι δημιουργοί του γκρουπ, απόλυτο δικαίωμά τους. Ε, δεν είναι λογικό να λέμε "για να μη χάσω εγώ τους πόντους, μπες σε μια κλήρωση και μετά τρέχα να βρεις παιχνίδια να δωρίσεις για να μην έρθει το kick". Όσο φτηνά και αν είναι 1-2 παιχνίδια. Είναι λάθος λογική. Χαρίζουμε. Αν μας ενοχλεί (επαναλαμβάνω, θεμιτό) το να μην παίρνουμε έστω κι εκείνη την ελάχιστη "ανταμοιβή"-αναγνώριση με την άνοδο του επιπέδου μας στο SG, υπάρχουν οι τρόποι που ανέφερα στην αρχή: ανοιχτές κληρώσεις.

Είναι άδικο, όμως, να πετάμε το μπαλάκι στους υπολοίπους.

Αυτά, χωρίς διάθεση κακοφανισμού έναντι κανενός.

• Like 3

Δηλαδή, από το να μπω σε μια κλήρωση γνωρίζοντας πως δεν πρόκειται να παίξω το παιχνίδι, θεωρώ απείρως εντιμότερο έναντι του εαυτού μου, πρωτίστως, και των υπολοίπων μελών, να παραμείνω θεατής. Κι ας είναι το όποιο ΑΑΑ, αφού δεν θα ασχοληθώ. Γιατί να το στερήσω από κάποιον που το θέλει πραγματικά; Για να πιάσουμε τις 5 συμμετοχές και να "ανταποδώσω", τι; Αφού δεν το θέλω το ρημάδι. Κι ας είναι το Far Cry 3 ή δεν ξέρω εγώ ποιο άλλο πίου-πίου θεωρείται καλό.

Αυτό ακριβώς. Δεν μπαίνω και εγώ σε παιχνίδια που ξέρω ότι δεν θα τα παίξω μόνο και μονο για να υπάρχουν στην βιβλιοθήκη του steam μου. Γιατί τελικά μπορεί να το πάρω και από κάποιον που όντως θέλει να παίξει το παιχνίδι και να του το στερήσω.

• Like 1

Χαρίζουμε.

Αυτό και τίποτα άλλο κατά την άποψη μου. Το γκρουπ λέγεται "giveaway" για έναν συγκεκριμένο λόγο. Διαφορετικά θα ήταν "trading" όπου ο καθένας θα ζητούσε κάτι σε ανταλλαγή για το κλειδί του. Αν κάποιος δεν θέλει να συμμετέχει υπό αυτές τις προϋποθέσεις, τότε δεν θέλει να χαρίσει τα κλειδιά του. Η μόνη ανταπόδοση που περιμένω προσωπικά είναι ένα "ευχαριστώ" από τους συμμετέχοντες, και πιστεύω πως είναι το μοναδικό πράγμα που θα πρέπει να περιμένουν και τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για πολλοστή φορά μετά απο ένα σχόλιό μου, άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου, μας πήρε και μας σήκωσε.

Ομολογώ, μετα βδελυγμίας για τον εαυτό μου, ότι στην μιάμιση φράση μου, αν και πολύ καλά δουλεμένη με την επικοινωνιακή ομάδα μου, δεν κατάφερα να κρύψω επαρκώς το άκρον άωτον της ιδιοτέλειας που με διακατέχει. Ευτυχώς εκτός από τον αγαπητό -κατά τα άλλα- Snoob στον οποίο οφείλω μια ειλικρινή απάντηση, υπήρξαν κι οι λαικοφόροι -εκ του like- που φρόντισαν να με αποκαθηλώσουν από το θρόνο που είχα ανεβεί και απολάμβανα τα κέρδη του κλειστού group.

Για να δούμε λοιπόν τί έγραψα και τί καταλάβατε. Παραθέτω συνοπτικά το σχόλιο που προηγήθηκε, το δικό μου και του vangelisb που κατάλαβε ακριβώς το νόημα (ευχαριστω ;-):

Λίγα entries στα giveaways βλέπω!Κάντε και κάνα scroll σε καναδύο σελίδες πίσω/μπρός!Τί έγινε πήγατε όλοι διακοπές απο τώρα? :P

Πάντως, το να παλεύουμε να πιάσουμε entries (...) είναι λίγο αποκαρδιωτικό. (...) Θεωρώ βέβαια τα 5 entries την ελάχιστη πράξη ανταπόδοσης προς τον δωρητή (...) Eγω τουλάχιστον το κοιτάω αυτό και προσπαθώ να ανταποδώσω με το entry μου κι ας μου χαλάσει το ratio (...) είναι κίνητρο να μη βάζει τα δώρα του invite-only εδώ ή και εντελώς ανοικτά.

Αυτό που λέει ο pigeon απευθύνεται (..) στους χρήστες που τους λείπουν αξιόλογα παιχνιδάκια (..) Σεβαστό ότι κάποιος δε θέλει να μπει αλλά ας κοιτάξει το παιχνίδι μήπως και είναι κάτι καλό.

Αυτά είναι τα γεγονότα. Δεν υποχρέωσα κανέναν να μπει πουθενά, έκανα πολύ απλά μια πρόταση-προτροπή στους υπόλοιπους και μάλιστα στο πνέυμα του κλειστού group που είναι μια ομάδα γνωστών-φίλων με κοινό στόχο. Το ύφος και των 3 απαντήσεων είναι προφανές, είναι παρείστικο και είναι ειλικρινές, είναι αποτυπωμένη η φράση ένος chatroom: "μπείτε ρε μλκες να δείτε τα παιχνίδια που έβαλα". Για τους πόντους θα γράψω αναλυτικά παρακάτω. Ως εδώ, η μόνη υστεροβουλία είναι οτι θέλω να παρακινήσω τους ανενεργούς του group να συμμετέχουν, αρχικά παίρνοντας κάποια δώρα γιατί ξέρω από πρώτο χέρι ότι έτσι ξεκινάει το πάρε-δώσε και επομένως μένει ζωντανό το group. Οσοι φυσικά επιθυμούμε να συμβαίνει αυτό (pun intended!).

Επομένως το θέμα "τι σημαίνει ελάχιστη πράξη ανταπόδωσης", σημαίνει εγώ κάνω αυτό που περιέγραψα, αν θέλετε κάντε το κι εσεις. Θέλετε; οκ! Δεν θέλετε; πάλι οκ. Αλλά για την αντίληψή μου, οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία από τα παραπάνω είναι το λιγότερο άστοχη, άδικη ή απλώς εκ του πονηρού.

Για το bump
Λύπαμαι αν παραβίασα κάποιον κανονισμό (που δυστυχώς δεν βρίσκω) αλλά χαίρομαι που ενόχλησε κάποιους το bump και με δώσατε στον Snoob. Σας ορκίζομαι οτι είναι ίδια ακριβώς ενόχληση να βάζουμε giveaways και μισή ώρα μετά να εξαφανίζονται ως δια μαγείας 3 σελίδες πίσω γιατί κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν reply σε ένα σεντόνι με κλειστά giveaways, απλως για να γράψουν από κάτω "thanks". Παλιά ιστορία που δεν έχουν γίνει ούτε καν συστάσεις.

Το bump το έκανα για να απαντήσω τα σχετικά από κάτω χωρίς να κάνω αναφορές "βλέπε σελίδα #345356". Δεν χρειαζόταν το report αλλά φαντάζομαι πως από την πολλή ανιδιοτέλεια που έχετε μαζέψει μέσα σας, σκεφτήκατε οτι αυτός τώρα θα 'κονομήσει $7 στο CV του και θα μας φτάσει σε 672 αιώνες. Ξέρετε, υπάρχει ένας απλούστερος, ειλικρινέστερος και αγαθότερος τρόπος απ'αυτον που καποιοι νομίζετε πως λειτουργούμε, θα σας πρότεινα να τον ψάξετε για να κοιμάστε καλύτερα τα βράδια.

Για τους πόντους
Και στις δυο απαντήσεις του Snoob αποτυπώνεται η αυτονόητη λειτουργία του SG την οποία γνωρίζουμε. Ισως κάποιοι με συχνότερη ενασχόληση θα χαρακτήριζαν κάποιες συμβουλές περιττές. Ιδίως όταν η αφορμή για όλα αυτά δεν αφορά τους κανόνες του SG αλλά ένα άτυπο common practice σε πολλά κλειστά group, όπου οι χρήστες σέβονται τα ελάχιστα μεν αλλά υπαρκτά έξοδα του δωρητή και τον υποστηρίζουν ενεργά με τη συμμετοχή τους. Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι εκεί έξω που θεωρούν ενεργή υποστήριξη αυτή που γίνεται με πραγματικά κλικ που "πονάνε" κι όχι με αγκαλίτσες, φιλάκια και λαικ. Μαλιστα θεωρούν πως κοστίζει σημαντικά λιγότερο η συμμετοχή σε μια κλήρωση που έχουν 20% πιθανότητες να κερδίσουν, με κίνδυνο να χρειαστεί να συμμετέχουν κι αυτοι στην διαδικασία να δωρίσουν, από το να έχουν διώξει όλους τους δωρητές και να περιμένουν πότε θα κάνει ξαστεριά - πότε θα φλεβαρίσει.

Επανέρχομαι στα σχόλια του Snoob, δυστυχώς ανάμεσα στα απολύτως σεβαστά και τεκμηριωμένα στοιχεία έχουν παρεισφρήσει προσωπικές απόψεις που απαντούν στις δικές μου προσωπικές απόψεις. Δηλαδή, αν κάτι το θεωρώ ΕΓΩ "ελάχιστη πράξη ανταπόδωσης", δεν είναι απαραιτητο να το θεωρείτε κι ΕΣΕΙΣ, ούτε αυτό είναι κανόνας του SG ή του Insomnia. Εγώ λοιπόν έγραψα τι θεωρώ ανταπόδωση και τί εφαρμόζω, προτρέποντας όποιον θεωρεί το ίδιο να το κάνει. Παρομοίως κάποιος μπορει να προτείνει να βάζουμε παιχνίδια με αθλητικό περιεχόμενο ή καποιος να προτείνει 7 ημέρες ελάχιστη διάρκεια για να προλαβαίνουν όλοι. ΠΡΟΦΑΝΩΣ σ'όλες οι προτάσεις που έχουν περάσει και σ'όλα σχόλια απανταχού ελλοχεύει ένας βαθμός υστεροβουλίας αφού αυτός που προτείνει ταυτόχρονα συμμετέχει στις κληρώσεις.

Χωρις καμιά διάθεση να αδικήσω ένα ποσοστό χρηστών που προσφέρουν ανιδιοτελώς χωρίς να υπολογίζουν τίποτε (πχ. εξαιρώ πολύ εύκολα τους Snoob, Praetorian, Brand, JohnVani, Xtrmsnpr  και άλλους ανεξάρτητα με το πλήθος των δώρων τους) θα σας πικράνω κύριοι: Κανείς εδώ μέσα εκτός αυτών των εξαιρέσεων δεν είναι πρέσβης καλής θέλησης του ΟΗΕ, ούτε η Μαριαννα Βαρδινογιάννη των giveaways, όσο κι αν ορισμένοι νιώθουν καλύτερα με τον εαυτό τους να το πιστεύουν αυτό. Δεν πειράζει άνθρωποι είμαστε, κι εγώ καμια φορά νομίζω οτι είμαι ο batman. Μωρε και τα ποντάκια τα κοιτάτε, και τα φτηνά nonbundled giveaways τα ψάχνετε που έχουν φουλ CV. Αν ήσασταν τόσο ανιδιοτελείς όσο διαφημίζετε, δεν θα κάνατε τις δωρεές σας μεσω Steamgifts αλλά με κλήρωση στο χέρι με χαρτάκια. Ακόμα καλύτερα, θα δίνατε χύμα τα κλειδιά κάθε Τρίτη και 13 με πανσέληνο στις 13:13 το μεσημέρι, για να ξορκίσετε το κακό. Επομένως, εφόσον είμαστε όλοι παίκτες του ίδιου παιχνιδιού, ας σεβόμαστε τουλάχιστον την νοημοσύνη των συμπαιχτών μας.

Δεν θελω να σας ταράξω αλλά ξέρετε, και παιχνίδια πηγαίνουν σε λογαριασμούς που δεν παίζονται και οι πόντοι μετράνε όσο μετράνε και κάποιοι τους κυνηγάνε μανιωδώς. Αυτονόητο #545322. Προσωπικά όπως είπα δεν μου χρειάζονται γιατί απέχω χιλιόμετα από το επόμενο level όπως εύκολα θα δείτε στο προφίλ μου. Το "μπαλάκι" λοιπόν δεν πάει σε κανέναν, είμαστε συμπαίχτες στο ίδιο γκρουπ και υποτίθεται οτι προσέχουμε για το well being των υπολοίπων, σε όλους τους τομείς. ΚΙΝΗΤΡΟ για περισσότερη κινητικότητα ήθελα να δώσω αλλά δύσκολο να το καταλάβουν οι ανιδιοτελεις και οι καλοπροαίρετοι. Εχουν να στειλουν γάζες στους γιατρους χωρις σύνορα φαίνεται...

Τώρα, εχει σημασία να δούμε λίγο τις συμμετοχές στο θέμα που έγινε: Ο υποφαινόμενος, ο DaywalkerxD, ο Djdb (mod στο group) και ο vangelisb. Ο διαχ. Snoob απαντά με 2 σχόλια, στα οποία συμφώνησαν οι Greygore, fever25 και soiramk. Απάντησαν οι GeorgeGK, Dr41k, και συμφώνησαν οι soiramk και panoc, σύνολο 11 άτομα. Ημουν βέβαιος οτι θα μου χρειαστούν σύντομα τα στατιστικά που υπάρχουν στην υπογραφή μου:

UjrjSP1.jpg

Από τους 11 άμεσους κ έμμεσους συμμετέχοντες, οι 4 δεν ανήκουν στο group αλλά θέλουν να έχουν γνώμη γι'αυτό και μάλιστα κάποιοι υποννοώντας ότι έχω ιδιοτέλεια βάζουν κεφαλαία μεγάλα το "χαρίζουμε", ενώ στην πράξη δεν ξέρουν κατά που πέφτει ή τώρα μαθαίνουν. Φαντάζομαι πως νιώθουν πολύ ωραία όταν συμφωνούν μαζί τους χρήστες που δεν τους νοιάζει να χαρίσουν τίποτε εκ πεποιθήσεως. Επίσης, αν εξαιρέσουμε τον διαχ. Snoob, οι 3 επομενοι δωρητές ειναι οι 3 που πάνω/κάτω συμφώνησαν και συνεννοήθηκαν. Εμείς δηλαδή που ξέρουμε κάπως από κληρώσεις και έχουμε φάει και κληρώσεις με <5, έχουμε χαρίσει με τη σέσουλα. Την πραγματική όχι αυτή του διαφημιστή ένα δινω δέκα κάνω πως έδωσα. Οκ; Και οχι μόνο "πάρει, πάρει και χαρίσει τίποτε". ΑΥΤΟ το "χαρίσει" λεω που βάλατε σε κεφαλαία μεγάλα bold 3d γράμματα. Η το δικό σας "χαρίσει" μετράει χ2 σαν τα γκολ εκτός έδρας ; Δεν ξέρω ρε παιδιά, απορίες έχω...

Αντίθετα η άποψη του Snoob υποστηρίχτηκε απο χρήστες που έχουν κάνει <10 κληρώσεις συνολικά, είναι εκτός group, ή εχουν πάρει πολύ περισσότερα απ'οσα έδωσαν , εχοντας προσφέρει 2-3 κληρώσεις. Τελος αν και το θεωρώ πταίσμα, ορισμένοι από αυτούς τους 11 δεν έχουν καν τον απαιτούμενο αριθμό posts για να παραμείνουν στο group!

Ρωτάω λοιπόν κι εγώ κύριοι, ευθέως και χωρίς περιστροφές:
1. Με τι προσόντα θεωρήσατε οτι είστε ικανοί να κρίνετε την διαδικασία των κληρώσεων κι αυτών που τις κάνουν; Με 3-5-10 κληρώσεις τα μάθατε όλα;
2. Με τι προσόντα θεωρείτε οτι θα αφήσετε υπονοούμενα και μάλιστα με αυστηρό ύφος σ'εμένα, τον lyricaldemon, ton vangelisb ως ιδιοτελεις, ενώ εμφανώς είμαστε ΕΝΕΡΓΟΤΑΤΑ ΜΕΛΗ που προσφέρουμε -και απολαμβάνουμε βεβαίως!- σε μια κοινότητα ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΤΕ λόγω επιλογής;
3. Μήπως όλα αυτά είναι μέρος του ίδιου παιχνιδιού που παίζετε μήνες τώρα προσπαθωντας να καταστρέψετε μια προσπαθεια που έγινε και δεν σας εξυπηρετεί;
4. Μηπως έπρεπε να κοιτάξετε την καμπούρα σας πριν πιάσετε να ψειρίσετε κάθε φράση που γράφουν οι άλλοι;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Μπορείτε να ενεργήσετε κατά το δοκούν, είμαι προετοιμασμένος και απο μήνες ψυλλιασμένος για όλες τις πιθανές εξελίξεις που δρομολογούνται. Αλλά αυτή τη φορά δεν είμαι πρόθυμος να κάνω την πάπια για να είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.

Φιλικά, pigeon

ΥΓ: Το ποιος έκανε την τρίχα τριχιά (προλαβαίνω τα επόμενα post που θα σκάσουν) , δείτε μερικά ποστ πίσω, όχι το δικό μου.

Επεξ/σία από pigeon
  • Like 2

Περα απο οτι δεν αντιλαμβανομαι πιο ειναι το προβλημα ο καθενας να βλεπει διαφορετικα το θεμα εχω να πω, πως τουλαχιστο οσον αφορα εμενα δεν υπαχει περιπτωση να εχω δωσει 16 παιχνιδια και να εχω παρει 69... :P

32/65 ειναι το current ratio μου... https://www.steamgifts.com/user/panoc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^ λολ ναι είναι κάτι κλειδάκια από το παλιό, ξέχασα να βγάλω το φίλτρο. hitting.gif

Σορρυ τα μάζευα σε πολύ προχωρημένη ώρα, αν θες να το διορθώσω.

Α εντάξει βρήκα τι ήταν:

https://www.steamgifts.com/giveaway/oFiV2/total-war-master-collection-sept-2014

το έβαλα 8 games αντι για 1 .. :cry:

χα καλά μπάχαλο το έκανα , λάθος copy/paste ήταν εντελώς :P

Πρόβλημα στην διαφορετική άποψη δεν υπάρχει. Εμένα με χαλάει αυτό που έγραψα, το αν ακολουθήσει κάποιος την προτροπή μου είναι δικαίωμά του.

Επεξ/σία από pigeon

Δεν εχω προβλημα ρε, αλλα για λιγο εφαγα φρικη και ψαχνομουν μηπως αλλαξαν (παλι) κανονισμοι στο sg το τελευταιο μηνα που ελειπα και εχασα bulnded giveaways :P

Ολα κομπλε μια χαρα :)

• Like 1

-snip-

(σχεδόν) Φιλικά, pigeon

Κατ'αρχήν, θα ήθελα να απολογηθώ για τον χαμηλό αριθμό GA μου στον κ. pigeon, μια και απο τραγικού λάθους μου προσπαθούσα (admittedly, όχι πάντα επιτυχώς) να μην δημιουργώ giveaway με bundled games αλλά να προσφέρω με όσα μου περισσεύουν κανένα πιο... uncommon παιχνίδι μια στο κάθε τόσο. Δυστυχώς τόσα περισσεύουν, τόσα δίνω. Όσο για το γιατί ακριβώς δεν το κάνω δίνοντας "χαρτάκια χέρι-χέρι", οι ευκολίες που προσφέρει το SG είναι, δυστυχώς, προτιμότερες μια και μου επιτρέπουν να φεύγω για καμιά βδομάδα και να μην ψάχνω μετά forum posts για να δω ποιοί ενδιαφέρονται και να κληρώνω μέσω random.org (είχα ζήσει τέτοιες ιστορίες σε άλλα forum, πλέον χρόνος για κάτι τέτοιο δεν υπάρχει ούτε για δείγμα συγκριτικά με το post-κληρώστε-τελειώσατε του SG).

Δεύτερον, θα ήθελα επίσης να ζητήσω μια (πιο ειλικρινή) συγνώμη στα μέλη του GA group τα οποία προφανώς έθιξα όταν ζήτησα να μην λάβουν μέρος στο τελευταίο GA που είχα δημιουργήσει (αν δεν ήταν ξεκάθαρο -- που μάλλον δεν ήταν αν κρίνω απο PMs, blacklists και γενικές μπηχτές -- ήθελα να έχουν μια ΕΥΚΑΙΡΙΑ να κερδίσουν κανένα game όσοι απο επιλογής δεν μπήκαν στο group, κοινώς δεν ήταν επίθεση ή δεν ξέρω και εγώ τι ακριβώς ονειρεύεστε κατά του group). 

Τέλος, for the record, όσο αφορά τα like στον Snoob (που προφανώς δεν δικαιούμαι να κάνω λόγω χαμηλου # απο giveaways;), συμφώνησα απλά με την γενική ιδέα του "χαρίζω επειδή μου αρέσει να χαρίζω", δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω like συγκεκριμένα κομμάτια των posts οπότε... It is what it is, που (δεν) λέγαν και στο χωριό μου.

• Like 2

Graygore, αν έλειπε η ειρωνία θα ήταν όλα καλύτερα.

Μια χαρά κάνεις να χρησιμοποιείς το SG κι εγώ όμως μια χαρά δικαιούμαι να υποδείξω οτι με το like σου παίρνεις θέση για τα τεκταινόμενα σ'ένα κλειστό group με το οποιο διαφωνείς και βρίσκεσαι οικειοθελώς απ'εξω. Η διευκρίνιση σου για το "μερικό like" όπως καταλαβαίνεις δεν θα μπορούσα να την φανταστώ εφόσον δεν σχολίασες. Αυτό που λεω είναι οτι το δικαίωμα στο like είναι αμοιβαίο και το μόνο που έκανα είναι να παραθέσω τα γεγονότα και τους αριθμούς. Λυπάμαι που εναντιώνεσαι στην πραγματικότητα αλλά τα νούμερα είναι αυτά.

Εξηγώ διευκρινίζοντας τη θεση μου, δεν με απασχολεί  να γράψω πόσα giveaways έχει δώσει καποιος αρκεί 1ον να μην λεει ψέμματα για να φτιάξει "προφιλ" στην συζήτηση και 2ον να μην μπαίνει σε μετρήσεις αν δεν επιθυμεί να μετρηθεί με την ίδια μεζούρα. Με δυό λόγια, η ανιδιοτέλεια των δώρων σου δεν μπορεί να είναι περισσότερη από 9:2 (αν θες βάζουμε και realCV), δηλαδή όταν έχεις ρισκάρει 9 φορές κι εγώ 68 προφανώς ξέρω κάτι περισσότερο και υπάρχει η ανάλογη βαρύτητα στο συγκεκριμένο κομμάτι που μετράμε. Οπως επίσης αν με 9 δώρα μπορεις να οικειοποιηθείς τη φράση "χαρίζουμε για να χαρίζουμε" φαντάζομαι οτι κι εγώ μπορώ να το κάνω αλλές 6-7 φορές και να μείνουν και ρέστα. Σωστα; Ιδια μέτρα κ ιδια σταθμα.

Για το giveaway με το blacklist, ειλικρινά ούτε είχα, ούτε έχω πρόβλημα εκτός της απορίας μου κα της ερώτησης που έκανα και της απάντησης που έλαβα. Το πανηγύρι που ακολούθησε είναι δείγμα μη πολιτισμένης κοινότητας όπως και σχολίασα παρακάτω. Απόδειξη οτι δεν έχω κάτι προσωπικό οτι είσαι ακόμα στο whitelist μου από 1 χρόνο πίσω.

Edit: Ενώ αντιθέτως εσύ έτρεξες να εξαργυρώσεις το περίσσευμα ανιδιοτέλειας. Σημερινό. Σ'ευχαριστώ :rolleyes:

You do not have permission to view this giveaway, since you've been blacklisted by the giveaway creator.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...