mtzs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Κλασικός Γερμανός. Προσφορές σε μη διαθέσιμα προιόντα. Έκανα παραγγελία για Bayonetta Wii U (και ενώ έλεγε διαθέσιμο) μου έριξαν άκυρο. Τώρα το δίνει μη διαθέσιμο. Επίσης έκανα και παραγγελία για Smash Bros Wii U - ακόμα δεν έφαγα άκυρο, αλλά το βλέπω να έρχεται. Πλήρης αναξιοπιστία στο online eshop, δεν είναι η πρώτη φορά. Δεν ξερω αν εχεις βαλει παραλαβη απο κατάστημα αλλα ισχυει το εξης. Εμενα απο την επομενη της παραγγελιας μου ηταν κολλημενο το online συστημα τους στο αποστολη απο αποθηκη. Παραλαβη στο καταστημα δεν εγραφε. Εχθες πηρα τηλεφωνο να δω τι γινεται και μου ειπαν οτι εχει φθασει στο καταστημα απο την Παρασκευη. Πηγα σημερα και παρελαβα αρον αρον (ευτυχως που δε το εστειλαν πισω). Οποτε οσοι εχετε βαλει παραλαβη απο καταστημα και δεν ενημερωνεται το online συστημα τους ριξτε ενα τηλεφωνο η πατε απο το καταστημα αν βολευει.
iordani Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξερω αν εχεις βαλει παραλαβη απο κατάστημα αλλα ισχυει το εξης. Εμενα απο την επομενη της παραγγελιας μου ηταν κολλημενο το online συστημα τους στο αποστολη απο αποθηκη. Παραλαβη στο καταστημα δεν εγραφε. Εχθες πηρα τηλεφωνο να δω τι γινεται και μου ειπαν οτι εχει φθασει στο καταστημα απο την Παρασκευη. Πηγα σημερα και παρελαβα αρον αρον (ευτυχως που δε το εστειλαν πισω). Οποτε οσοι εχετε βαλει παραλαβη απο καταστημα και δεν ενημερωνεται το online συστημα τους ριξτε ενα τηλεφωνο η πατε απο το καταστημα αν βολευει. Και έμενα είναι κολλημένη η παραγγελία στο αποστολή από αποθήκη από τις 27/1. Δεν σκεφτικά ότι μπορεί να κολησε το σύστημα τους. Θα πάω αύριο πρωί πρωί στο κατάστημα. Ελπίζω να μην το έστειλαν πίσω. Πάλι καλά που το έγραψες γιατί ακόμα θα περίμενα.
nikos.rizos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 @iordani Και σε εμένα έτσι έδειχνε. Ηταν στο κατάστημα όμως 2 μέρες πριν. Απλά δεν τα έκανε παραλαβή συστημικά το κατάστημα και για αυτό τα έδειχνε έτσι. Πέρνα από το κατάστημα που δήλωσες καλύτερα
Narayan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Εμένα μου έστειλαν μήνυμα πως είναι στο κατάστημα χθες και όταν πήγα δεν τα είχαν ακόμα, μου είπαν να τους καλέσω σήμερα. Ό,τι νά'ναι.
christos8 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Παρηγγειλα την Κυριακή 3 παιχνιδια. Χθες Τριτη ήρθε mail επιβεβαίωσης ότι είναι στο κατάστημα (θεσσαλονικη) και σήμερα παρέλαβα.Ευχαριστώ τον ts
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα