Προς το περιεχόμενο

Wii U and 3DS games sale germanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οταν βλεπετε προσφορες απο τον γερμανο τρεχατε στα καταστηματα γερμανος κατευθειαν.

Το online eshop ειναι ανυπαρκτο.

Ακριβώς!

Για παράδειγμα, πριν μισή ώρα στο κατάστημα της Καρδίτσας, στον υπολογιστή του υπεύθυνου για τα games, έδειχνε το Mario 3d world σε υψηλή διαθεσιμότητα και το Mario kart Wiiu σε χαμηλή. Έκανα παραγγελία και για τα δύο και μου είπαν πως θα έρθουν το Σάββατο.

Δημοσ.

Περίεργο γιατί την ίδια στιγμή στο Ηρακλειο σε monitor καταστήματος ειδα  3d world σε καμιά διαθεσιμότητα  Mario kart ακομα υπαρχει και σε αυτο συμφωνεί και το site τους. Και φαινεται να εχουν ριξει αρκετα λεφτα στο συστημα οργανωσης τους . Εκτος αν έχουν κληρονομήσει τους υπαληλους του οτε με παράλληλο σύστημα για τα ρουσφέτια  :-D

Δημοσ.

Γενικά βλέπω πως κάποια που έγραφαν μη διαθέσιμα (Ryse, Gears of War, Mario Kart) είναι και πάλι διαθέσιμα, οπότε νομίζω δεν θα υπάρξουν θέματα με παραλαβές κτλ.

Δημοσ.

Κατέβηκα και εγω και τα παρέλαβα απο κατάστημα . Περίεργη φάση πρέπει να περίμενα 30 λεπτά στο ταμείο να βρει τη ¨διαδικασια΄ χτυπήματος των κωδίκων ενας νεοπας , ενω ο παλιος γνωστής υπάλληλος ήταν busy προσπαθώντας να πουλήσει πακέτο adsl με 2 χρονιά δέσμευση σε τουρίστα :-D . Πήρα τα Mario Kart  8 , Smash Bros  , Hyrule  και Mario Galaxy 2 . Πιο πολύ από βίτσιο να μαζέψω ότι ninτendo κουτί δω έμεινα πάλι ταπί   :-D . Ευχαριστώ τους topic starters Fulgore και John182

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα Bayonetta 1+2 Special Edition και Smash Bros Wii U - τα παρέλαβα ήδη!

Παρέλαβα επίσης Mario Galaxy 2 και New Super Mario Bros Wii τα οποία όμως αν και στο site φαίνονταν πως ηταν οι original εκδόσεις μου έστειλαν τις nintendo selects. Τις έστειλα πίσω.

Διόρθωση: ΝSMB Wii προφανώς όχι Wii U :)

Επεξ/σία από epsilon753
Δημοσ.

Πήρα Bayonetta 1+2 Special Edition και Smash Bros Wii U - τα παρέλαβα ήδη!

Παρέλαβα επίσης Mario Galaxy 2 και New Super Mario Bros Wii U τα οποία όμως αν και στο site φαίνονταν πως ηταν οι original εκδόσεις μου έστειλαν τις nintendo selects. Τις έστειλα πίσω.

οχαοχαοχαχοαχαοχαοχα  :lol:  :lol:

Κατσε ρε New Super Mario Bros Wii U δεν εχει βγει σε Nintendo Selects πως στο στειλανε??Μηπως το μπερδευεις με την εκδοση του Wii?

Δημοσ.

Τα Mario Galaxy 1, 2 και Mario Bros Wii είναι Nintendo Selects . Όλα με ταινία Nortec και το MarioΚαρτ μέσα και σε extra ζελατίνα . Τώρα μερικοί τα παίρνουν για βιτρίνα  και θέλουν και original εκδώσεις η πάνε κατευθείαν αγγελίες ;    

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να πηγαίνει για βιτρίνα ή για πούλημα για να θες την original έκδοση.

Εγώ πάντως το κράτησα το New Super Mario Bros γιατί ήταν καλή τιμή.

Δημοσ.

Τα Mario Galaxy 1, 2 και Mario Bros Wii είναι Nintendo Selects . Όλα με ταινία Nortec και το MarioΚαρτ μέσα και σε extra ζελατίνα . Τώρα μερικοί τα παίρνουν για βιτρίνα  και θέλουν και original εκδώσεις η πάνε κατευθείαν αγγελίες ;    

Βασικα αυτο που γραφεις.Γιατι αν εισαι συλλεκτης για να προτιμας τις original εκδοσεις,τα εχεις παρει ηδη στα 20ευρω που κανανε δεν περιμενεις το Wii U στα τελειωματα για να τα παρεις.Βεβαια οτι θελει κανει ο καθενας αλλα ιδιο παιχνιδι ειναι και το ενα και το αλλο :P

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...