Runner25 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 στο συστημα της υπογραφης η μητρικη εχει bluetooth αλλα ποτε μου οσο το εχω ενα χρονο δεν μπορεσα να συνδεσω τιποτα, στην αρχη νομιζα οτι θελω καποιο συνοδευτικο software αλλα καταλαβα οτι μαλλον ειναι οι drivers δοκιμασα να βαλω οτι εχει βγαλει η asus ακομη και οδηγους για τα win 7 και 8 αλλα τιποτα παταω να βρει συσκευη και συνεχιζει να ψαχνει και να μην βρικσει τιποτα, δεν εχω δοκιμασει αλλα windows περα απο τα 10 υπαρχει κανεις που να ξερει να τι να κανω βαρεθηκα να περιμενω ποτε θα βγαλει οδηγους
Alex-V Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Ειδα στο site της μητρικης σου οτι υπαρχει driver για τα 10 για το bluetooth. Τον περασες και σου δημιουργει αυτο το προβλημα? Επισης, πριν περασεις καποιον driver. Τα 10 συνηθως οταν τα φρεσκοπερνας μετα απο φορματ, εχουν δικους τους drivers σχεδον για ολα οι οποιοι λεγονται generic drivers. Ουτε με αυτους?
Runner25 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 τιποτα δεν γινεται και εχω βαλει τους τελευταιους οδηγους και το bios εντωμεταξυ απο οσο ειδα ο προσαρμογεας Bluetooth πρεπει να εινια της atheros και με μια προχειρη αναζητηση ειδα δεν εχουν βγαλει οδηγους επισημα για τα 10 δεν ξερω τι να κανω και το χρειαζομαι
pnick Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 τιποτα δεν γινεται και εχω βαλει τους τελευταιους οδηγους και το bios εντωμεταξυ απο οσο ειδα ο προσαρμογεας Bluetooth πρεπει να εινια της atheros και με μια προχειρη αναζητηση ειδα δεν εχουν βγαλει οδηγους επισημα για τα 10 δεν ξερω τι να κανω και το χρειαζομαι Συγγνώμη για την αφελή ερώτηση. Την κεραιούλα που έχει μέσα το κουτί την συνέδεσες;
Runner25 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Συγγνώμη για την αφελή ερώτηση. Την κεραιούλα που έχει μέσα το κουτί την συνέδεσες; η κεραια φιλε μου ειναι για το wifi
pnick Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 η κεραια φιλε μου ειναι για το wifi Σύνδεσέ την φίλε μου, και κάνε ένα τεστ. Δεν είναι μόνο για το wi-fi.
panakos_thess Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 η κεραια ειναι μαζι με το Bluetooth πρεπει να το συνδεσεις.Η κεραια ειναι και wifi και Bluetooth
Runner25 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 η κεραια ειναι μαζι με το Bluetooth πρεπει να το συνδεσεις.Η κεραια ειναι και wifi και Bluetooth θα το δοκιμασω αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι αυτο, θα δοκιμασω και θα ενημερωσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα