Προς το περιεχόμενο

asus deluxe x99 win 10 pro 64 bit και bluetooth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο συστημα της υπογραφης η μητρικη εχει bluetooth αλλα ποτε μου οσο το εχω ενα χρονο δεν μπορεσα να συνδεσω τιποτα, στην αρχη νομιζα οτι θελω καποιο συνοδευτικο software αλλα καταλαβα οτι μαλλον ειναι οι drivers

δοκιμασα να βαλω οτι εχει βγαλει η asus ακομη και οδηγους για τα win 7 και 8 αλλα τιποτα παταω να βρει συσκευη και συνεχιζει να ψαχνει και να μην βρικσει τιποτα, δεν εχω δοκιμασει αλλα windows περα απο τα 10

υπαρχει κανεις που να ξερει να τι να κανω βαρεθηκα να περιμενω ποτε θα βγαλει οδηγους

Δημοσ.

Ειδα στο site της μητρικης σου οτι υπαρχει driver για τα 10 για το bluetooth. Τον περασες και σου δημιουργει αυτο το προβλημα? Επισης, πριν περασεις καποιον driver. Τα 10 συνηθως οταν τα φρεσκοπερνας μετα απο φορματ, εχουν δικους τους drivers σχεδον για ολα οι οποιοι λεγονται generic drivers. Ουτε με αυτους?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

τιποτα δεν γινεται και εχω βαλει τους τελευταιους οδηγους και το bios εντωμεταξυ απο οσο ειδα ο προσαρμογεας Bluetooth πρεπει να εινια της atheros και με μια προχειρη αναζητηση ειδα δεν εχουν βγαλει οδηγους επισημα για τα 10

δεν ξερω τι να κανω και το χρειαζομαι

Δημοσ.

τιποτα δεν γινεται και εχω βαλει τους τελευταιους οδηγους και το bios εντωμεταξυ απο οσο ειδα ο προσαρμογεας Bluetooth πρεπει να εινια της atheros και με μια προχειρη αναζητηση ειδα δεν εχουν βγαλει οδηγους επισημα για τα 10

δεν ξερω τι να κανω και το χρειαζομαι

Συγγνώμη για την αφελή ερώτηση. Την κεραιούλα που έχει μέσα το κουτί την συνέδεσες; 

Δημοσ.

Συγγνώμη για την αφελή ερώτηση. Την κεραιούλα που έχει μέσα το κουτί την συνέδεσες; 

η κεραια φιλε μου ειναι για το wifi

Δημοσ.

η κεραια φιλε μου ειναι για το wifi

Σύνδεσέ την φίλε μου, και κάνε ένα τεστ. Δεν είναι μόνο για το wi-fi.

Δημοσ.

η κεραια ειναι μαζι με το Bluetooth πρεπει να το συνδεσεις.Η κεραια ειναι και wifi και Bluetooth

θα το δοκιμασω αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι αυτο, θα δοκιμασω και θα ενημερωσω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...