Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

post-330623-0-97880500-1453543186_thumb.jpeg

Όλο εκπλήξεις μας είναι η Xiaomi τώρα τελευταία, η οποία τρία μοντέλα έχει όλα κι όλα, αλλά τα βγάζει σε διαφορετικές εκδόσεις και για όλα τα γούστα. Όσοι καλοβλέπατε το Redmi Note 2 και το Redmi Note 3 ξεχάστε το. Έφτασε το Redmi Note 3 Pro και βάζει υποψηφιότητα για το value for money smartphone της νέας χρονιάς!

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής: Εξαπύρηνος 64-bit Qualcomm Snapdragon 650 @ 1.8GHz

GPU: Adreno 510

Μνήμη: 2GB/3GB RAM - 16GB/32GB αποθήκευση

Επεκτάσιμη; (Υποδοχή SD)

Ναι

Slot for MicroSD Card or secondary SIM

Οθόνη: IPS 5.5" @ 1920 x 1080p (401ppi)

Κάμερα: Πίσω 16.0MP (Sony, f/2.0, dual-LED flash) - Μπροστά 5.0MP

Συνδεσιμότητα: 4G, dual-SIM, WiFi ac, BLuetooth 4.1, GPS, fingerprint sensor, microUSB 2.0

Μπαταρία: 4.000mAh

Συνδεσιμότητα: 150 × 76 × 8.65mm - 164g

Λειτουργικό σύστημα: Android 5.1 Lollipop (MIUI 7)

post-330623-0-20653900-1453543310_thumb.jpeg

Η βασική διαφορά του Pro από το απλό Redmi Note 3 είναι ότι φοράει τον ολοκαίνουριο εξαπύρηνο Snapdragon 650 επεξεργαστή και όχι τον Helio x10 της Mediatek.

Οπως επισης δεχεται και Micro SD!!

Ο SD 650 αποτελεί τη φυσική συνέχεια του SD 616, με τη διαφορά όμως ότι έχει δημιουργηθεί με το σκεπτικό του SD 808 (που βρίσκεται στο Xiaomi Mi4c). Αν και δεν έχουμε πολλές πληροφορίες ακόμη για αυτόν, εικάζουμε ότι θα έχει την εξαιρετική κατανάλωση ενέργειας του SD 808, ενώ όσον αφορά τις επιδόσεις του, το Kimovil αναφέρει 77.000 πόντους στο Antutu.

Η δεύτερη αλλά μάλλον όχι και τόσο σημαντική διαφορά είναι ότι το Pro διαθέτει κάμερα της Sony στα 16.0MP, σε αντίθεση με το απλό το οποίο φοράει μία Samsung στα 13.0MP. Αν και επίσης δε γνωρίζουμε ακόμη το ακριβές μοντέλο του φακού, δεν υπάρχει μεγάλη αντίθεση εδώ, μιας και οι δύο φακοί είναι εγνωσμένης αξίας.

Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν από τα 200€ περίπου για το μοντέλο των 32GB και από τα 170€ για αυτό των 16GB και δεν υπάρχει καμία οπτική διαφορά μεταξύ του απλού και το Pro μοντέλου.

post-330623-0-04282200-1453543411_thumb.jpeg

Αν τοποθετούσαμε τις συσκευές της Xiaomi λίγο πιο ψηλά από τις υπόλοιπες, το Redmi Note 3 Pro θα ήταν ακόμη ψηλότερα, καθώς είναι μεταλλικό, φοράει εξαιρετικό επεξεργαστή και έχει χαμηλή τιμή.

Από την άλλη είναι κακό το νέο για όσους έχουν ήδη παραγγείλει το Redmi Note 3, γιατί θα πέσει άμεσα η τιμή του, ενώ και το Redmi Note 2 είναι πλέον μια κακή αγορά, εκτός και αν πέσει κι αυτό κοντά στα 100€.

Φωτιά είναι πάντως το Redmi Note 3 Pro και το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Πηγη: http://www.doctorandroid.gr/2016/01/xiaomi-redmi-note-3-pro.html?m=1

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τούμπανο ο Κινέζος και λεω για πρωτη φορα να ρίξω ψήφο εμπιστοσύνης όταν κυκλοφορήσει για τα καλά :shifty:
Και σκεφτόμουν για Α5 σιγα σιγα μέχρι που θαύμασα αυτο το Note 3 pro και οταν είδα την τιμή μου έπεσε το σαγόνι :o

Απλα τρελό VFM, παίζει και να μην έχει ανταγωνιστή για τις επώνυμες μάρκες ας μην το αναφέρω καν σε αυτη την τιμή.

Σχεδιαστικα θα ηταν τελειο αν ειχε λιγότερα bezels πάνω και κάτω, και πιο ευδιάκριτα- καλα φωτισμενα soft keys.

Θα ήθελα να μου πει ομως κάποιος που το εχει στα χερια του (η εστω το Νοτε 3 το απλο) αν έχει ωραία αίσθηση στο χερι ετσι λιγο premium να το πω (?), ελπίζω να μην εχει αυτό το ειδος μετάλλου που το ακουμπάει λίγο το νύχι και σου έρχεται ανατριχίλα :P ?

Καποιο σχόλιο για το GPS απο κάποιον κάτοχο, ολα τζάμι ?
(Γιατι ειχα διαβασει κατι θεματακια..)

Επίσης μου κανει εντύπωση γιατι πάρα πολλοί δεν αναφέρουν οτι δέχεται  sd card στην  θέση της 2ης sim ισχύει και για σένα μεγάλε μαγε saruman123 ;)

Δείκτη SAR, ξέρουμε τίποτα άραγε ?

Θα με ενδιέφερε παρα πολυ να ξερω αν εχει λειτουργιά slow motion η καμερα (?) .

Α κατι τελευταίο, άξιο αναφοράς για όσους ασχολούνται με το άθλημα ειναι οτι με τον επεξεργαστή του pro θα υπάρχει μεγαλύτερη συμβατότητα με CyanogenMod οοοταν έρθει εκείνη η ώρα, φανταστείτε με clean stock android 6 M τι θα κάνει αυτο το κινητό... B)

Επεξ/σία από giannisv6
Δημοσ.

Καλημερα.

Θα σου πω μιας και εχω το Note 3 εγω.

Εχει ωραια αίσθηση στο χερι οπως το ειπες premium.

Το μεταλλο που λες εγω εχω βαλει την σιλικονη οποτε το νυχακι δεν ακουμπαει...:-)

Το GPS τζαμι τα θεματακια λυθηκαν(οχι οτι ειχε)με την αναβαθμιση της MIUI 7.1.

Εντύπωση μην σου κανει για την sd card γιατι απλα δεν περνει... :-D

Slow motion δεν ξερω αν εχει γιατι δεν τραβαω βιντεο και τοσο...οποτε δεν την εχω δουλεψει ακομα.. :-P

Αν δεν εχει κατεβαζεις μια απο το Play store!!

Για το Sar νομιζω ειναι στο σωμα 1.39 και στο κεφαλι 0.5

Για το τελεταιο δεν γνωριζω....

Εχεις δικιο για την Sd το διορθωσα κιολας(το pro).

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη απο πλευρας Hardware μπορει να καταγραψει περισσοτερα απο 30fps ωστε να ειναι slow motion αρκει να εχει την σωστη εφαρμογή ?

Νομιζα οτι ειναι θεμα hardware πρωτα απο ολα,δηλαδη ή το εχει ή δεν το εχει, λάθος νόμιζα ?

Δημοσ.

Eιναι offtopic η ερωτηση, αλλα αμα παθει τιποτα με εγγυηση τι γινεται;

Κινα τη αλλο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...