Προς το περιεχόμενο

Ιδέες για "ήσυχο" Case?

ultraxmode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δυσκολεύομαι να το πιστέψω αυτό που γράφεις, και δεν νομίζω να ισχύει. 

Τι λογο εχω ρε φιλε να πω ψεμματα ? , παιρνω προμηθεια απο το plaisio ή απο την corsair ?.. Σου λεω δεν ακουγεται τιποτα απολύτος. Εαν εξαιρεσεις το 1 μπρος και 1 πισω που ειναι μαρκας Corsair (προεγκατεστημενα) , τα υπολοιπα ειναι μαρκα Turbo-X. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι λογο εχω ρε φιλε να πω ψεμματα ? , παιρνω προμηθεια απο το plaisio ή απο την corsair ?.. Σου λεω δεν ακουγεται τιποτα απολύτος. Εαν εξαιρεσεις το 1 μπρος και 1 πισω που ειναι μαρκας Corsair (προεγκατεστημενα) , τα υπολοιπα ειναι μαρκα Turbo-X. 

Όχι δεν λέω οτι λες ψέματα, αλλά ότι ο OP έχει άλλη ανάγκη. Έχει ένα PC που θέλει να είναι ανοιχτό και το βράδυ και να μην κάνει θόρυβο όταν δεν υπάρχουν άλλοι θόρυβοι στον χώρο. Αλλά όπως και να έχει, είσαι υπερβολικός. Λες ότι κολλάς το αυτί σου πάνω και δεν ακούγεται. Εγώ απο το Corsair με τα default ανεμιστήρια της Corsair που λογικά είναι ακριβώς τα ίδια δεν μπορώ να κοιμηθώ αν είναι ανοιχτό, σε απόσταση περίπου 50 εκατοστά. Τα 2 που έχω πάνω είναι cooler master, αλλά δεν τα υπολογίζω καν στον θόρυβο καθώς τα ανοίγω μόνο το καλοκαίρι και μόνο όταν παίζω games.

Όπως και να έχει, ο OP ρωτάει κάτι τελείως διαφορετικό νομίζω. Να μην κάνει θόρυβο το κουτί περισσότερο, γιαυτό και του είπα ένα απο τα φτηνά που έχω δοκιμάσει. Φυσικά και τα ακριβότερα όπως αυτό που έγραψες θα κάνει. Τα ανεμιστηράκια είναι άλλη ιστορία.

Νομίζω η καλύτερη λύση είναι ανεμιστηράκια σε πολύ χαμηλές στροφές και όσο λιγότερα γίνεται. Με καλή τοποθέτηση των component και των καλωδίων μπορεί να μην χρειάζεται και καθόλου. Εξαρτάται και την CPU βέβαια και πόσο χρησιμοποιείται.

Για παράδειγμα εγώ τώρα που είναι χειμώνας τρέχω τον server μόνο με το πίσω ανεμηστηράκι. Ο μόνος ήχος που μπορεί να ακουστεί το βράδυ είναι αν ανέβει η χρήση της CPU γιατί έχω πάνω ακόμα την default ψύκτρα της CPU στον server.. Ο θόρυβος βέβαια επηρεάζεται και απο άλλα πράγματα, π.χ αν έχεις κάρτα γραφικών πάνω έχεις και απο εκεί θόρυβο, επίσης οι δίσκοι κάνουν ιδιαίτερο θόρυβο... κάποιοι λένε π.χ οι Seagate NAS δίσκοι έχουν πιο "ήρεμο" ήχο απο τους WD RED... μερικά τροφοδοτικά μπορεί να κάνουν και αυτά θόρυβο που και που...

Καταλαβαινω τι λες βρε. και πραγματι , ειναι μερικοι που τους ενοχλει και κανει θορυβο ο ανεμιστηρας , αλλα ειναι και μερικοι (σαν και μενα) που θες να το πεις τυχη (?) , δεν ακουγεται το παραμικρο , και εχω 2 μπρος , 1 πισω , 1 πανω να δουλευουν ολα , μονιμα σε 1040 ±

Καταλαβαινω τι λες βρε. και πραγματι , ειναι μερικοι που τους ενοχλει και κανει θορυβο ο ανεμιστηρας , αλλα ειναι και μερικοι (σαν και μενα) που θες να το πεις τυχη (?) , δεν ακουγεται το παραμικρο , και εχω 2 μπρος , 1 πισω , 1 πανω να δουλευουν ολα , μονιμα σε 1040 ±

4 12άρια στις 1000 στροφές αδυνατώ και εγώ πιστέψω ότι δεν ακούς τίποτα  B)

πραγματικά , θα καθομουν να ηχογραφισω, αλλα βαριεμαι τις μεταφορες upload κλπ . Φαινεται ειμαι τυχερος :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...