Ghost_Man2329 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά λύθηκε το θέμα η πυκνωτές δεν έχουν σοβαρό προβλημα δοκιμασία άλλο τροφοδοτικό και άνοιξε και το παλιό το έβαλα σε άλλο αλλά ουτε εκοινο δεν είχε προβλημαβτι μπορούσε να εφταιγε
Pontikaskorinthos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Κοίτα, δεν νομίζω πως λύθηκε με τέτοιους πυκνωτές Αλλά τουλάχιστον ανοίγει ! Κάτι είναι κι αυτό! Δεν πιστεύω να αντέξει και πολύ πάντως, αν ανατιναχθεί ενημέρωσέ μας Κι εγώ μηχάνημα του 2007-8 χρησιμοποιώ και έχω αλλάξει 1 φορά μητρική, 2 φορές μνήμες και 2 κάρτα γραφικών Άμα τα παίξει η τωρινή μητρική δεν νομίζω να ξαναβάλω άλλη, λέω να τα σπρώξω όλα και να πάρω τίποτες καινούργιο ....
Ghost_Man2329 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Τουλαχιστον να μην μας γκρεμίσει το σπιτι κοιτά Μίλησα με ενα παιδι και μου είπε οτι αυτή η μητρική δεν έχει πρόβλημα αμα είναι έτσι αυτοι η πυκνωτές
Pontikaskorinthos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Τουλαχιστον να μην μας γκρεμίσει το σπιτι κοιτά Μίλησα με ενα παιδι και μου είπε οτι αυτή η μητρική δεν έχει πρόβλημα αμα είναι έτσι αυτοι η πυκνωτές Τι να σου πω, πλακέτα να μην έχει θέμα με σκασμένους πυκνωτές, πρώτη φορά το ακούω .... Επειδή, όπως είπα, κι εγώ στην ίδια φάση είμαι πάνω-κάτω, άραξε όσο μπορείς έτσι και σχεδίασε την αγορά καινούργιου σιγά-σιγά
Ghost_Man2329 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Αυτό θα κάνω σας ευχαριστώ ολους παιδια
Pegasus54 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Αυτοι οι πυκνωτες ΔΕΝ κανουν τη δουλεια τους. ΑΛΛΑΞΕ τους το ταχυτερο, πριν παρουν και τιποτα αλλο μαζι τους! 1
Pontikaskorinthos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Αυτοι οι πυκνωτες ΔΕΝ κανουν τη δουλεια τους. ΑΛΛΑΞΕ τους το ταχυτερο, πριν παρουν και τιποτα αλλο μαζι τους! + 3.441.665
Pontikaskorinthos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 ? Lol απλά αντί για +1, πρόσθεσα λίγα ψηφία για δραματοποίηση!! Όπως σου είπα και πιο πάνω και όπως είπε κι ο φίλος Πήγασος : Αυτοι οι πυκνωτες ΔΕΝ κανουν τη δουλεια τους. ΑΛΛΑΞΕ τους το ταχυτερο, πριν παρουν και τιποτα αλλο μαζι τους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα