Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά λύθηκε το θέμα η πυκνωτές δεν έχουν σοβαρό προβλημα δοκιμασία άλλο τροφοδοτικό και άνοιξε και το παλιό το έβαλα σε άλλο αλλά ουτε εκοινο δεν είχε προβλημαβτι μπορούσε να εφταιγε

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κοίτα, δεν νομίζω πως λύθηκε με τέτοιους πυκνωτές  :P Αλλά τουλάχιστον ανοίγει ! Κάτι είναι κι αυτό! Δεν πιστεύω να αντέξει και πολύ πάντως, αν ανατιναχθεί ενημέρωσέ μας  :D Κι εγώ μηχάνημα του 2007-8 χρησιμοποιώ και έχω αλλάξει 1 φορά μητρική, 2 φορές μνήμες και 2 κάρτα γραφικών  :rolleyes: Άμα τα παίξει η τωρινή μητρική δεν νομίζω να ξαναβάλω άλλη, λέω να τα σπρώξω όλα και να πάρω τίποτες καινούργιο ....

Δημοσ.

Τουλαχιστον να μην μας γκρεμίσει το σπιτι :D κοιτά Μίλησα με ενα παιδι και μου είπε οτι αυτή η μητρική δεν έχει πρόβλημα αμα είναι έτσι αυτοι η πυκνωτές

Δημοσ.

Τουλαχιστον να μην μας γκρεμίσει το σπιτι :D κοιτά Μίλησα με ενα παιδι και μου είπε οτι αυτή η μητρική δεν έχει πρόβλημα αμα είναι έτσι αυτοι η πυκνωτές

Τι να σου πω, πλακέτα να μην έχει θέμα με σκασμένους πυκνωτές, πρώτη φορά το ακούω .... Επειδή, όπως είπα, κι εγώ στην ίδια φάση είμαι πάνω-κάτω, άραξε όσο μπορείς έτσι και σχεδίασε την αγορά καινούργιου σιγά-σιγά  ;)

Δημοσ.

?

Lol απλά αντί για +1, πρόσθεσα λίγα ψηφία για δραματοποίηση!! Όπως σου είπα και πιο πάνω και όπως είπε κι ο φίλος Πήγασος :

Αυτοι οι πυκνωτες ΔΕΝ κανουν τη δουλεια τους.

ΑΛΛΑΞΕ τους το ταχυτερο, πριν παρουν και τιποτα αλλο μαζι τους!

:rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...