Ghost_Man2329 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Με έκαψες εντελώς !!! Τι εννοείς "το τροφοδοτικο δουλευει με βγαλμενο μονο το 24pino αλλα δεν γυρναει ο ανεμιστιρας" ;;; Επίσης, "αμα γυρυσω το motherbord αναποδα βραχυκυκλώσο το ρευμα απο πισω" ΕΕ;;;;;;;; Τι εννοείς ;;; Και μου έδωσες και άλλη μια ιδέα : το 4πινο τροφοδοσίας της cpu είναι στη θέση του; ναι ειναι στιν θεση τον ανεμιστιρα απο τον επεξεργαστη ενοω και αυτο που λεω ενα το γυρισω αναποδα και βραχυκυκλώσω το μαυρο και το πρασινο καλωδιο
Pontikaskorinthos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 λες ότι το τροφοδοτικό δουλεύει με ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΤΟ 24ΠΙΝΟ .. Τι εννοείς; το θέμα είναι να είναι συνδεδεμένα όλα όταν το δοκιμάζεις ή αποσυνδεδεμένα όλα όταν δοκιμάζεις το τροφοδοτικό .. Δεν πίστεύω να δοκίμασες το κόλπο με τον συνδετήρα όσο ήταν συνδεδεμένα τα υπόλοιπα καλώδια του τροφοδοτικού στο pc;;;;;;
Ghost_Man2329 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 το δοκιμασα μετα αυτο παιδια μαλλον βρεθηκε το προβλημα
Pontikaskorinthos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 το δοκιμασα μετα αυτο παιδια μαλλον βρεθηκε το προβλημα για πες
Pontikaskorinthos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 σκασμένοι πυκνωτές;; Γιατί όμως τώρα; είχες τον η/υ στην πρίζα όταν δοκίμαζες τις ραμ;
Ghost_Man2329 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 σκασμένοι πυκνωτές;; Γιατί όμως τώρα; είχες τον η/υ στην πρίζα όταν δοκίμαζες τις ραμ; οχι το ειχα κλέιστο το pc και το κουμπακι
Pontikaskorinthos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Έχω board άμα θα ψάξεις για μεταχειρισμένη πάντως.. Έχω διάφορες.
Ghost_Man2329 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Έχω board άμα θα ψάξεις για μεταχειρισμένη πάντως.. Έχω διάφορες. στειλε με σε πμ παιδια τι να κανω να παω σε κανα μαστορα να αλαξω πυκνωτες
Pontikaskorinthos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δεν νομίζω ότι σε συμφέρει, και δεν το λέω για να πουλήσω.... Καλύτερα, αν θες και εγγύηση, να πάρεις καινούργια με κανα 50άρι
Amix Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Βρες καμια μεταχειρισμενη 775 socket και μην δωσεις πανω απο 20-30 ε ...επισης μην παρεις καινουργια μιας και δεν αξιζουν πια σαν σοκετ αλλα και τα 70ε δεν τα αξιζουν.. 1
Ghost_Man2329 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Βρες καμια μεταχειρισμενη 775 socket και μην δωσεις πανω απο 20-30 ε ...επισης μην παρεις καινουργια μιας και δεν αξιζουν πια σαν σοκετ αλλα και τα 70ε δεν τα αξιζουν.. το πισι στην υπογραφή σου ποσό σου βγήκε?
Amix Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 το πισι στην υπογραφή σου ποσό σου βγήκε? κοντα στα 800 αν δεν κανω λαθος...χωρις τον HDD...ειναι λιγο ακριβο λογο τροφοδοτικου και μητρικης (Ζ170 λογο του οτι θα μπει 6600Κ στο μελλον)
Pegasus54 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 στειλε με σε πμ παιδια τι να κανω να παω σε κανα μαστορα να αλαξω πυκνωτες Εγω θα το πηγαινα.Δοκιμασε σε φιλο και αν δεν εχεις πηγαινε σε ηλεκτρονικο τη μητρικη και ζητα του αλλαγη μονο στα πυκνωτακια που ειναι σκασμενα και οτι προκυψει. Τι εχεις να χασεις? Το κοστος για τα πυκνωτακια ειναι κατω απο 1 ευρώ και η εργασια ουτε 5 λεπτα. Ποσα θα σου ζητησει?
Pontikaskorinthos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Εγω θα το πηγαινα.Δοκιμασε σε φιλο και αν δεν εχεις πηγαινε σε ηλεκτρονικο τη μητρικη και ζητα του αλλαγη μονο στα πυκνωτακια που ειναι σκασμενα και οτι προκυψει. Τι εχεις να χασεις? Το κοστος για τα πυκνωτακια ειναι κατω απο 1 ευρώ και η εργασια ουτε 5 λεπτα. Ποσα θα σου ζητησει? Αν έχεις φίλο ηλεκτρονικό ή έχεις εμπειρία από κολλήσεις, δεν το συζητώ, πας αγοράζεις μερικούς πυκνωτές και τους αλλάζεις.. Καλό θα ήταν να τους αλλάξεις όλους όσους είναι ίδιοι με αυτούς που σκάσανε. Κι εγώ πέρσι είχα αλλάξει σε μια 9800 gt και αναστήθηκε Ρώτα και σε κανα μαγαζί αλλά θα σου κόψουν τον κ#$ο νομίζω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα