Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι την Κυριακη (weekend offer) στα 35 ευρώ:

Mediamarkt

Στους υπόλοιπους από 53,80:

Skroutz

Έχω παρόμοιο από προηγούμενη γενιά (ΚΧ-TG6811). Πολύ καλή α/μ φωτιζόμενη οθόνη και φωτιζόμενο πληκτρολόγιο που μετράει πολύ, κουμπί paging για να το βρίσκετε μέσα στο σπίτι, λειοτυργία eco, κλπ. Το συγκεκριμένο έχει και μερικά έξτρα features ως πιό καινούριο. Επίσης τα panasonic θεωρούνται πολύ καλά τηλέφωνα και εγώ 2 χρόνια τώρα δεν έχω παράπονο με εξαίρεση τη μέτρια διάρκεια μπαταρίας (αυτές που ήταν με τη συσκευή, δεν τις άλλαξα ποτέ). Σε αυτό το μοντέλο μπορεί και να το έχουν βελτιώσει.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά μετα από τρία χρόνια με το 6611, άρχισαν να μην ανταποκρίνονται τα πλήκτρα του,

Τα προηγούμενα δυο που είχα ήταν απείρως καλύτερα κατασκευασμένα

Δημοσ.

panasonic=love :wub: :wub:

Προσωπικά μετα από τρία χρόνια με το 6611, άρχισαν να μην ανταποκρίνονται τα πλήκτρα του,
Τα προηγούμενα δυο που είχα ήταν απείρως καλύτερα κατασκευασμένα

ανοιγμα+μπατονετα με οινοπνευμα=καθαρισμα το πουρι που μαζευει ,και εισαι οκ

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Εξω εχει αρχικη τιμη 30 ευρω και με εκπτωσεις φτανει τα 20

http://www.comtech.de/telefone-und-smartphones/festnetztelefone/panasonic-kx-tgd310gw-schnurlostelefon-schwarz-weiss

Παρτε το πανασονικ 6811 που εχει ΚΑΙ φωτιζομενα πληκτρα, 25-30€ παιζει σε καμια ντουζινα μαγαζια Ελλαδα. (22 ευρω το ειχα παρει το καλοκαιρι)

• Like 2
Δημοσ.

Εξω εχει αρχικη τιμη 30 ευρω και με εκπτωσεις φτανει τα 20

http://www.comtech.de/telefone-und-smartphones/festnetztelefone/panasonic-kx-tgd310gw-schnurlostelefon-schwarz-weiss

Παρτε το πανασονικ 6811 που εχει ΚΑΙ φωτιζομενα πληκτρα, 25-30€ παιζει σε καμια ντουζινα μαγαζια Ελλαδα. (22 ευρω το ειχα παρει το καλοκαιρι)

Κι εγώ το 6811 θα έπαιρνα (ειδικά στην τιμή πο είναι τώρα) γιατί δεν χρειάζομαι τίποτε παραπάνω από αυτά που έχει το 310, αλλά για την ιστορία από ό,τι λένε τα specs έχει και το 310 φωτιζόμενα πλήκτρα. Το έχω γράψει και στο αρχικό ποστ.

• Moderators
Δημοσ.

Κι εγώ το 6811 θα έπαιρνα (ειδικά στην τιμή πο είναι τώρα) γιατί δεν χρειάζομαι τίποτε παραπάνω από αυτά που έχει το 310, αλλά για την ιστορία από ό,τι λένε τα specs έχει και το 310 φωτιζόμενα πλήκτρα. Το έχω γράψει και στο αρχικό ποστ.

Διαβασα ολο αυτο που εχουν στην σελιδα τους στην περιγραφη και δεν το γραφει, αλλα κατω στα χαρακτηριστικα βλεπω τωρα πως πραγματι το λεει.

Περιγραφή προϊόντος PANASONIC KX-TGD310GR Black - (KX-TGD310GRB)  

Το ασύρματο τηλέφωνο KX-TGD310GR της Panasonic διαθέτει σύγχρονη και κομψή εμφάνιση που ταιριάζει σχεδόν σε οποιονδήποτε χώρο. Διαθέτει φωτιζόμενη οθόνη 1,8 ιντσών με τρεις γραμμές κειμένου και ένδειξη ώρας και στην μνήμη του μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και 120 ονόματα και αριθμούς.

Επιπλέον διαθέτει μνήμη γρήγορης κλήσης με 9 καταχωρίσεις. Προσφέρεται λειτουργία εντοπισμού του τηλεφώνου, λειτουργία ECO ενώ υποστηρίζονται λειτουργίες Baby monitor, ξυπνητήρι, νυχτερινή λειτουργία, τριμερής συνδιάσκεψη, φραγή εισερχόμενων κλήσεων, ενδοεπικοινωνία κ.ά. Ο χρόνος αναμονής είναι 200 ώρες ενώ ο χρόνος ομιλίας φτάνει τις 16 ώρες.

Δημοσ.

Παιδια πηγα και το αγορασα.

Εχει φωτιζομενη οθονη και φωτιζομενα πληκτρα.Περιμενω

να τελειωσει η 7ωρη φορτιση για να το περιεργαστω..

Δημοσ.

Βλεπω παντως οτι το 310GR εχει αναγνωριση κλησεων και στην αναμονη κατι που ειναι χρησιμο χαρακτηριστικο.

Δημοσ.

Μετα απο 7 ωρες φορτιση το εβγαλα

να το περιεργαστω.Στα 20 λεπτα οι μπαταριες τα εφτυσαν:-(..

Επισης μεγαλο μειονεκτημα για εμενα ειναι οτι η βαση δεν κουδουνιζει και ο ηχος στο μεγιστο ειναι ασθενικος.

Γνωριζετε εαν μπορω να το επιστρεψω για να παρω αλλο μοντελο;

Δημοσ.

Μετα απο 7 ωρες φορτιση το εβγαλα

να το περιεργαστω.Στα 20 λεπτα οι μπαταριες τα εφτυσαν :-(..

Επισης μεγαλο μειονεκτημα για εμενα ειναι οτι η βαση δεν κουδουνιζει και ο ηχος στο μεγιστο ειναι ασθενικος.

Γνωριζετε εαν μπορω να το επιστρεψω για να παρω αλλο μοντελο;

μήπως δεν πάταγε καλά και δεν φόρτισαν?

για να είσαι σίγουρος κάνε μια ακόμα (απλή) φόρτιση.

Το να μην κουδουνιζει η βάση μπορεί να είναι και προτέρημα άμα το κλείσεις από το ακουστικό, για να μην σε ενοχλούν.

Ο δυνατός ήχος όμως είναι σημαντικό, ειδικά άμα το χρησιμοποιούν και μεγάλης ηλικίας άτομα.

Δημοσ.

Στα panasonic ολα που είχα κουδουνιζε ή βάση κατ επιλογή ή/και το ακουστικό και σε ρυθμιζόμενη ένταση μαλιστα. Το άλλαξαν ?

Μπαταρία μια μερα φουλ χρήση από το 2009, με δύο NiMh των 550mah και αναμονή 3-5ημερες. Συνήθως το φορτιζω κάθε δεύτερο ή τριτο βράδυ για να μην χαλάει ή μπαταρια.

Είναι λάθος να το βάζεις αμέσως στη βάση μετά από καθε συνδιάλεξη.

Δημοσ.

Έψαξα ολο το menu και το manual

Αλλά δεν λέει τίποτα για ήχο απο την βαση.Το προηγούμενο 12ετιας KX A143 exp που χρησιμοποιούσα είχε την λειτουργία αυτήν.

Σχετικά με τις μπαταρίες φοράει 2 των 550mAh και αυτό.Μετά την πρώτη φόρτιση που κράτησαν οι μπαταρίες 20 λεπτά το αφησα

ολο το βράδυ πάλι να φορτίζει και περιμένω να δω την αυτονομία του.

Δημοσ.

20 λεπτά δεν είναι λογικό υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Εάν πάλι δεν κρατάνε οι μπαταρίες μετά τη δεύτερη φόρτιση πάνε το πίσω. Ρίχνε και καμιά ματιά στο μεταξύ αν πράγματι φορτίζει όσο το έχεις στη βάση του.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...