noobogadgetakias Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 καλημερα σε ολους..εχω την μερικες αποριες...μπορω να κανω φορματ απο σκληρο δισκο για παραδειγμα εναν 500γιγα που εχω η 8α πρεπει αποκλειστικα να ειναι φλασακι ενος συγκεκριμενου μεγεθους? και αν πρεπει φλασακι τι μεγεθος θα πρεπει να εχει σαν χωρητικοτητα? επισης υπαρχουν διαφορα προγραμματακια για να μπορεσω να ρυθμισω το φλασακι ωστε να ειναι ετοιμο για φορματ και αν ναι ποιο ειναι το πιο ευχρηστο?
tsilitheo1 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 http://www.insomnia.gr/files/file/372-windows-7-usbdvd-tool/
noobogadgetakias Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 φιλε μ σορρυ αλλα γτ μ εστειλες αυτο το λινκ? αν εγω θελω για τα windows 8 η καποιο αλλο λειτουργικο? δεν μπορω με αυτο το προγραμμα εκτος αν ο τιτλος ειναι απλα για ξεματιασμα και μπορω να φτιαξω οποιο λειτουργικο θελω σε usb
TheELF Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 εκτος αν ο τιτλος ειναι απλα για ξεματιασμα και μπορω να φτιαξω οποιο λειτουργικο θελω σε usbΑυτό. Μπορείς όποιο λειτουργικό από 7 και μετά να το κάνεις με αυτόν τον τρόπο,θες usb το λιγότερο 4Gb.. Μπορείς και με εξωτερικό σκληρό,απλά επειδή γίνεται format στην συσκευή θα χάσεις ότι έχεις τυχών αποθηκευμένο πάνω του. 1
tsilitheo1 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 φιλε μ σορρυ αλλα γτ μ εστειλες αυτο το λινκ? αν εγω θελω για τα windows 8 η καποιο αλλο λειτουργικο? δεν μπορω με αυτο το προγραμμα εκτος αν ο τιτλος ειναι απλα για ξεματιασμα και μπορω να φτιαξω οποιο λειτουργικο θελω σε usb Αν διαβαζες καλυτερα θα εβλεπες οτι υποστηριζει και 8.χ
noobogadgetakias Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Αν διαβαζες καλυτερα θα εβλεπες οτι υποστηριζει και 8.χ φιλε μ χωρις παρεξηγηση εχεις δικιο γιαυτο που μ εστειλες αλλα κοιτα τι ρωταω εγω και τι μ απαντησες εσυ..παντως οσον αφορα το προγραμματακι σε ευχαριστω. 1
shaolin13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Κατέβασε το rufus απο εδω: https://rufus.akeo.ie/ Πρέπει να έχεις το iso αρχείο των windows που θέλεις να περάσεις στο usb σου το οποίο πρέπει να είναι το λιγότερο 4GB έτσι .ωστε να το μετατρέψεις σε Bootable usb. Ακολούθησε τις οδηγίες που σου αναφέρονται στο παραπάνω site που σου έγραψα και είσαι έτοιμος. Μόλις τελειώσεις με την εγκατάσταση του iso στο usb, βάζεις το usb στον υπολογιστή και ρυθμίζεις απο το bios να ξεκινάει ο υπολογιστής απο το usb και ξεκινάς την διαδικασία του format.
noobogadgetakias Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 σας ευχαριστω ολους παρα πόλυ να στε καλα 1
noobogadgetakias Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 επανερχομαι στο θεμα με την εξης απορια...αν εγω θελω να βαλω αλλο λειτουργικο μεσα στο στικακι σε σχεση με αυτο που ηδη εχω περασει...τι κανω?εκανα μακακια μαλλον...πηγα και εκανα φορματ το στικακι μολις το συνδεσα επανω στο πσ αλλα οταν ανοιγω το ρουφους που εκανα copy/paste μεσα στο στικακι ολα τα πεδια μου τα βγαζει κενα...ενω πρωτα ηταν συμπληρωμενα
noobogadgetakias Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Κανεις;βασικα πρεπει η δεν πρεπει το ρουφους να το περασω μεσα στο στικακι;γτ εγω το περασα μεσα εκει αλλα λογικα εφοσον το ρουφους σ δινει τη δυνατοτητα να επιλεξεις ποιπ στικακι θελεις εσυ μα κανει μπουταμπλ λογικα αυτο ειναι κ το σωστο.ετσι;
TheELF Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Το rufus το έχεις στον Η/Υ σου,πως να κάνει φορματ σε μια συσκευή όταν τρέχει από αυτήν;Δεν γίνεται.
lakis.makis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 το πρόγραμμα που πρότεινε ο tsilitheo1 εγω το χω δοκιμάσει μέχρι και windows 10 και δούλεψε κανονικά αυτό που κάνει είναι να πάρει τα αρχεία από το iso και να τα ανλύσει στο usb έχει μόνο 2 θεμταάκια 1. το usb να φορμαριστεί προηγούμενα σε ntfs για να μπορεί να δεχθεί μεγαλα αρχεία (πάνω από 4γιγα νομίζω) και 2. μερικές φορές, νόμιζω στα 64 δεν το κάνει botable to usb και π΄ρπει να βρεθεί ένα άλλοα ρχείο να προστεθεί ... δεν θυμάμαι που είχα βρει την διαδικασία, πάντως το έκαν κι αυτό και 64ρια εγκατεστησα τελεια.
noobogadgetakias Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Το rufus το έχεις στον Η/Υ σου,πως να κάνει φορματ σε μια συσκευή όταν τρέχει από αυτήν;Δεν γίνεται.Τρεχεις το ρουφουςΕπιλεγεις την συσκευη που θελεις για να σ κανει να ειναι bootable Μολις τελειωσει κανεις ρεσταρτ και επιλεγεις να γινει βοοτ απο το usb.εγω το στικακι ομως το εχω φτιαξει με windows 10...windows 7 πως του περναω;αυτο εννοω...πρεπει να βαλω το στικακι στο. Υπολογιστη να το κανω φορματ και μετα παλι με το ρουφους κανω το ιδιο με πριν και βαζω τα εφταρια η κανω κατι αλλο; το πρόγραμμα που πρότεινε ο tsilitheo1 εγω το χω δοκιμάσει μέχρι και windows 10 και δούλεψε κανονικά αυτό που κάνει είναι να πάρει τα αρχεία από το iso και να τα ανλύσει στο usb έχει μόνο 2 θεμταάκια 1. το usb να φορμαριστεί προηγούμενα σε ntfs για να μπορεί να δεχθεί μεγαλα αρχεία (πάνω από 4γιγα νομίζω) και 2. μερικές φορές, νόμιζω στα 64 δεν το κάνει botable to usb και π΄ρπει να βρεθεί ένα άλλοα ρχείο να προστεθεί ... δεν θυμάμαι που είχα βρει την διαδικασία, πάντως το έκαν κι αυτό και 64ρια εγκατεστησα τελεια.με το ρουφους δεν εχεις θεμα.ειτε 64 ειτε 32 bit τα κανει κατευθειαν.εξηγησα και πιπ πανω εμενα ποια ειναι η απορια μου.
TheELF Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Τα 10 με τα 7 είναι το ίδιο πράγμα,όσων αφορά το rufus,δεν έχει διαφορετική διαδικασία. Δες μπας και το iso των 7 σου δεν είναι και τόσο σόι,πρέπει να είναι αυθεντικό για να γίνει σωστά,αν δεν είναι τότε είναι κορόνα γράμματα αν θα πιάσει ή όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα