Προς το περιεχόμενο

Micro sd card

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Έχω το sony xperia m4 aqua και θέλω να πάρω μια micro sd card.Μπορείτε να μου προτείνεται κάποια micro sd;Κατά προτίμηση 32gb

Δημοσ.

Καλημέρα.Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση

Όμως έχω την  εντύπωση πως δεν υποστηρίζει UHS τεχνολογία οπότε δεν θα ήταν καλύτερο να πάρω κάποια χωρίς αυτήν την τεχνολογία;

Δημοσ.

Κοίτα το θέμα της αντίστοιχης προσφοράς στο φόρουμ εδώ και μάλιστα στο #36.

Αν και η ταχυτητα της κάρτας θα περιορίζεται από τον αναγνώστη του τηλεφώνου, γιατί να μην έχεις μια καλύτερη στα ίδια λεφτά;

Δημοσ.

Όμως έχω την  εντύπωση πως δεν υποστηρίζει UHS τεχνολογία οπότε δεν θα ήταν καλύτερο να πάρω κάποια χωρίς αυτήν την τεχνολογία;

Παρε μια samsung-sandisk-kingston-verbatim class 10 και καθαρισες απο καλο μαγαζι στο σκρουτζ. Γιατι δεν περνεις μια 64αρα? δεν ειναι ακριβες πλεον

Δημοσ.

Όμως έχω την εντύπωση πως δεν υποστηρίζει UHS τεχνολογία οπότε δεν θα ήταν καλύτερο να πάρω κάποια χωρίς αυτήν την τεχνολογία;

Σε 7 κινητα την ειχα και ημουν απολυτα ευχαριστημενος.... ;)
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω μια Turbox Class 10 32 GB στο Moto G 3rd Generation και είναι άψογη! Έδωσα 15€ και την χρησιμοποιούσαν και στο προηγούμενο τηλέφωνο μου Lumia 635.

Δημοσ.

Μιας και τα περισσοτερα κινητα η και ολα δεν υποστηροιζουν το UHS (ή οπως λεγετε) νομιζω θα εισαι μια χαρα και με αυτην (βεβαια και με παραπανω λεφτα ισως εχει καρτες με καλυτερα read/write speeds

Δημοσ.

Κοίτα ρώτησα στην sony support και μου είπαν ότι υποστηρίζει UHS και δεν την θέλω για τρελή χρήση.Ας πούμε τώρα έχω μια micro sd 4gb class 2.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

H Samsung Evo που πρότεινε ο saruman από πάνω είναι κορυφαία στο είδος της! Και αν δεν κάνω λάθος, ακόμα κι αν το κινητό σου δεν υποστηρίζει UHS-I τότε απλά θα διαβάζει την κάρτα σαν Class 10, πρακτικά θα περιοριστεί σε Class 10 ταχύτητες.

Πάντως την evo μπορείς στα 32gb μπορείς να την βρει από το ebay αυθεντική στα 8-10€ και προσωπικά 2 φορές που χω αγοράσει από τον ίδιο πωλητή από Hong Kong την συγκεκριμένη κάρτα(1η φορά στα 16gb ,2η στα 32gb) ήρθε σε λιγότερο από 10 μέρες χωρίς κανένα πρόβλημα!

• Like 2

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...