normal40 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν έχω έναν meaco DD8l. Πως πρέπει να τον καθαρίζω για να κάνει σωστά την δουλεια του; μέχρι τώρα τον καθαρίζω με ένα πανακι μόνο με νερό. Αλλά δεν μου φαίνεται να καθαρίζει σωστά. Επίσης το πιο σημαντικό, το φίλτρο πως το καθαρίζω; στις οδηγίες γράφει απαλά με πανακι αλλά έχει πολύ βρώμα δεν φεύγει. Ας απαντήσουν όσοι τον έχουν, ευχαριστώ.
rose from hell Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα φιλε μου το φιλτρο μπορεις να το καθαρισεις με ηλεκτρικη σκουπα
normal40 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα φιλε μου το φιλτρο μπορεις να το καθαρισεις με ηλεκτρικη σκουπα αχμ καλη ιδεα...νερο καθολου δηλαδη ;
rose from hell Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 νερο καθολου με ηλεκτρικη σκουπα δεν υπαρχει καλυτερος τροπος για να καθαρίσεις το φιλτρο
normal40 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 νερο καθολου με ηλεκτρικη σκουπα δεν υπαρχει καλυτερος τροπος για να καθαρίσεις το φιλτρο Ωραια . το μηχανημα ; τις περσιδες δηλαδη κλπ ; Δεν ξερω αν εχεις δει πως ειναι ακριβως ...
rose from hell Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) εγω περιμενω να τον παραλαβω την δευτερα ενα φιλαρακι μου τοv εχει - καθαριzει το φιλτρο με την ηλεκτρικη σκουπα Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2016 από rose from hell
normal40 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 εγω περιμενω να τον παραλαβω την δευτερα ενα φιλαρακι μου τοv εχει - καθαριzει το φιλτρο με την ηλεκτρικη σκουπα με το καλο...το θεμα ειναι πως καθαριζω και το υπολοιπο ομως...βρωμαει.
rose from hell Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) γιατι λερωνεται τοσο πολυ? του φιλου μου δεν λερωνεται τοσο - μια φορα μονο καθαρισε το φιλτρο! εχεις πολυ υγρασια στο σπιτι? πριν τον βαλεις σε λειτουργια τον αφησες 5 ωρες σε ορθια θεσει? η γνώμη μου ειναι οτι επρεπε να καθαρίσεις το φιλτρο πριν προλαβει να περασει η βρωμια μεσα στον αφυγραντήρα Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2016 από rose from hell
normal40 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 γιατι λερωνεται τοσο πολυ? του φιλου μου δεν λερωνεται τοσο - μια φορα μονο καθαρισε το φιλτρο! εχεις πολυ υγρασια στο σπιτι? πριν τον βαλεις σε λειτουργια τον αφησες 5 ωρες σε ορθια θεσει? η γνώμη μου ειναι οτι επρεπε να καθαρίσεις το φιλτρο πριν προλαβει να περασει η βρωμια μεσα στον αφυγραντήρα σε ορθια θεση τον εχω παντα ! Δεν γινεται να τον βαλεις και αλλιως!!! Εχω υγρασια γιαυτο τον πηρα φιλε.
SILVER2000 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) ο αφυγραντήρας ήταν μέσα στην συσκευασια ξαπλωμενος ετσι δεν ειναι? επρεπε να τοv αφησεις 5 ωρες εξω απο το κουτι και μετα να τον βαλεις σε λειτουργια! εσυ μολις τον εβγαλες απο την συσκευασια τον εβαλες κατευθειαν σε λειτουργια? Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2016 από SILVER2000
normal40 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ναι. Δεν μου είπε κανείς τίποτα. Ορθιος ήταν φίλε μου.
rose from hell Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 κανονικα πρεπει να τον βαλεις σε λειτουργια την πρωτη φορα μετα απο 5 ωρες για να σταθεροποιηθει το υλικο που εχει μεσα (ζεόλιθο) αυτο ισχυει για ολους τους αφυγραντήρες με (ζεόλιθο) κακος που δεν σου το ειπανε και απο οτι ειδα δεν το αναφερει ουτε στο manual δεν κανει να τον βαλεις αμεσως σε λειτουργια
normal40 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 κανονικα πρεπει να τον βαλεις σε λειτουργια την πρωτη φορα μετα απο 5 ωρες για να σταθεροποιηθει το υλικο που εχει μεσα (ζεόλιθο) αυτο ισχυει για ολους τους αφυγραντήρες με (ζεόλιθο) κακος που δεν σου το ειπανε και απο οτι ειδα δεν το αναφερει ουτε στο manual δεν κανει να τον βαλεις αμεσως σε λειτουργια νταξει τωρα εγινε....βασικα δεν ειμαι ευχαριστημενος ,θεωρω οτι πεταξα τα λεφτα μου αλλα τωρα παει πεταξε το πουλακι.
rose from hell Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 γιατι ? ο φιλος μου εχει μεινει ευχαριστημενος ,του δούλεψε στην αρχή ενα 24ωρο συνεχομενα μαζεψε 6 λιτρα νερο και τωρα λειτουργει σιστιματικα καθε μιση ωρα κανει ελεγχο ο ανεμιστηρας και αν ειναι η υγρασια πανω απο 50 % τοτε παιρνει μπροστα ο αφυγραντήρας
normal40 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 γιατι ? ο φιλος μου εχει μεινει ευχαριστημενος ,του δούλεψε στην αρχή ενα 24ωρο συνεχομενα μαζεψε 6 λιτρα νερο και τωρα λειτουργει σιστιματικα καθε μιση ωρα κανει ελεγχο ο ανεμιστηρας και αν ειναι η υγρασια πανω απο 50 % τοτε παιρνει μπροστα ο αφυγραντήρας ρε συ σε εμενα δεν σταματαει ποτε να δουλευει τι λες ; Εχω υγρασια μεσα πολυ. καμια σχεση με το σπιτι του φιλου σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα