gpapaiosif Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Παιδες βοηθήστε λίγο. Ποιο να διαλέξω?
blanka Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Το LG φίλε μου. Καλύτερος επεξεργαστής, θα σου κρατήσει περισσότερα χρόνια σε σχέση με την ιπποδύναμη που θα χρειάζονται μελλοντικά οι εφαρμογές. και η καμπυλότητα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ βολική ! ... Και το βασικότερο..... LG SERVICE! TOP!
ziaba Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 ποιο flex 2 32αρι ή 16αρι? καινουρια ή μτχ??
tsortis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Το LG φίλε μου. Καλύτερος επεξεργαστής, θα σου κρατήσει περισσότερα χρόνια σε σχέση με την ιπποδύναμη που θα χρειάζονται μελλοντικά οι εφαρμογές. και η καμπυλότητα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ βολική ! ... Και το βασικότερο..... LG SERVICE! TOP! Είχα το 16αρι για 3 μηνες να πούμε την αληθεια πολυ καλο κινητό όμορφο για μερικούς.. το κακό είναι ότι μόλις το ζορισεις το κινητό αρχίζει να βράζει με συνέπεια να κολλαει αρκετά. .
michalisv Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Είχα το 16αρι για 3 μηνες να πούμε την αληθεια πολυ καλο κινητό όμορφο για μερικούς.. το κακό είναι ότι μόλις το ζορισεις το κινητό αρχίζει να βράζει με συνέπεια να κολλαει αρκετά. .Εγω πάντως που το χω καμια δυο βδομάδες δεν εχω παρατηρηση κάτι υπερβολικό, ζεσταίνεται οπως και τα υπόλοιπα κινητα μου φαίνεται,μπορει να ειχες καμια παλιοτερη παρτίδα ή να μην προλαβες τα πιο πρόσφατα update που διορθωνουν αρκετά θέματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα