Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πιθανον εκαψα την μητρικη μου(σιγουρα) αλλα ας τα παρω τα πραγμστα απο την αρχη .Ηρθε η ωρα της καθερωμενης αλλαγης παστας.Αποσυνδεσα τον υπολογιστη απο την πριζα αλλαξα παστα στον επεξεργαστη και ολα καλα.Οταν συνδεω το πισι στο ρευμα καμια φορα μου ριχνει την ασφαλεια, εχω ενα thermaltake smart 730 αλλα δεν δημιουργει αλλο προβλημα.Λοιπον σημερα εγινε το ιδιο εριξε παλι την ασφαλεια και απο τοτε ο υπολογιστης ανοιγει αλλα δεν μπουταρει, ολοι οι ανεμιστηρες δουλευουν αλλα  δεν εχω εικονα και καθολου ρευμα στα usb .Επισης δοκιμασα beaper και δεν χτυπαει καθολου.Δοκιμασα αλλη ραμ αλλα τιποτα.Και ερωτω ,κατα πασα πιθανοτητα ειναι μητρικη,υπαρχει περιπτωση να εχω χασει και τον επεξεργαστη?Εχω τον fx8320.

Δημοσ.

δοκίμασε να αφαιρεσεις τις μνημες και την καρτα γραφικων και να το αναψεις, αν κανει καποιο beep τοτε δν ειναι θεμα της m/b επισεις δοκιμασε να αφαιρεσεις και την μπαταρια της m/b 2-3 λεπτα να δεις!

Δημοσ.

εχω δοκιμασει καθε πιθανο σεναριο, δεν δινει ρευμα στα usb,κανενα ηχο με η χωρις ραμ κτλ και καθολου εικονα μονο οι ανεμιστηρες δουλευουν.Υπαρχει περιπτωση το τροφοτικο να μου το προξενησε που καμια φορα οταν το βαζω στην πριζα μου ριχνει την ασφαλεια?Αν ναι εχει ακομα εγγυηση να το δωσω πισω.

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να κοιτάξεις το τροφοδοτικό πρώτα, το ότι δίνει ρεύμα στους ανεμιστήρες δε σημαίνει ότι δεν έχει πρόβλημα. Ίσως έχει καεί κάποιος πυκνωτής και το ρεύμα που δίνει δεν είναι αρκετό.

Δημοσ.

Λοιπον μητρικη ηταν.την εψησε το τροφοδοτικο μετα απο πτωση ρευματος.μονο οταν μπει στην πριζα μου ριχνει την ασφαλεια. Αυτη την φορα ετυχε και πηρε και μητρικη μαζι του.Ευτυχως εχει εγγυγη το τροφοδοτικο ελπιζω να το δεχτουν.

Δημοσ.

thermaltake smart 730w

Ναι σόρυ το έγραψες στο αρχικό post. Πρόσεξε τον πίνακα στο σπίτι σου. Είχα το ίδιο θέμα που κάθε φορά που άνοιγα το πολύμπριζο το πρωί έπεφτε η ασφάλεια (όχι η γενική). Μετά από ψάξιμο άλλαξα την ασφάλεια και έβαλα μια κίνησης νομίζω. Μπορείς να ακούσεις να τις λένε και slow.  Ρώτα έναν ηλεκτρολόγο. Αυτή την ασφάλεια την έβαλα επιπλέον στην οποία είναι επάνω 2 δωμάτια-μπάνιο-χωλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...