Προς το περιεχόμενο

Απορια για μηνυμα του google chrome


Alex-V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω σε ενα netbook περασμενο το zorin os 9 lite. Περασα τον chrome. Οταν τον ανοιγω μου βγαζει ενα μηνυμα οτι ¨αυτος ο υπολογιστης σε λιγο καιρο δεν θα λαμβανει ενημερωσεις για τον chrome γιατι αυτη η διανομη linux δεν θα υποστηριζεται". Πατησα να δω περισσοτερα και ειδα οτι απο τον Μαρτιο και μετα ο chrome δεν θα υποστηριζει διανομες 32αρες και θα ειναι μονο για 64. Αρα αν καταλαβα καλα και δεν κανω λαθος, πρεπει να περασω 64αρα διανομη στο netbook αν θελω chrome?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι. Αν θες chrome απο τον Μαρτιο και μετα, θα πρεπει να τρεχεις 64αρα διανομη, μιας και δεν θα βγαινει 32αρης chrome. Μπορεις βεβαια να βαλεις chromium, ο οποιος θα χτιζεται κανονικα απο την καθε διανομη, ή καποιον αλλο browser που βασιζεται σε αυτον, πχ opera ή vivaldi. Αν και κλειστου κωδικα οι opera και vivaldi, δεν εχουν ανακοινωσει κατι αναλογο ακομα.

 

To κακο με την παραπανω ειδηση ειναι πως μαζι με τον chrome θα κοπει και το ppapi flash για λινουξ, το οποιο ειναι σημερα η μονη αξιοπιστη λυση για flash στο λινουξ. Και θα καταληξουμε με κουτσους browsers που το υποστηριζουν αλλα δεν θα μπορουν να το εχουν (chromium, opera, vivaldi κλπ).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωχ, τοσο καλα δηλαδη. Εβαλα τον chromium προς το παρον οπως ειπατε. Πιστευω οτι κατι θα γινει σαν ενναλακτικη λυση οταν σταματησει το ppapi. Δεν γινεται τωρα καποιοι με 32αρι linux να εχουν τετοια προβληματα μετα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρα αν καταλαβα καλα και δεν κανω λαθος, πρεπει να περασω 64αρα διανομη στο netbook αν θελω chrome?

Αυτό που λες δεν γίνεται. Συνεχίζεις με Chromium όπως προειπώθηκε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...