8elwADSL Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Θέλω μια ψύκτρα για να αλλάξω τη στοκ εώς 30€ και έχω καταλήξει ανάμεσα σε 2: http://www.e-shop.gr/raijintek-themis-p-PER.811685 http://www.e-shop.gr/zalman-cnps10x-optima-2011-sharks-fin-blade-cpu-cooler-p-PER.815004 Ποια από τις 2 να πάρω; Είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις αν υπάρχουν σε αυτή τη τιμή. *FIXED Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Και τα 2 λινκ δειχνουν την themis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Themis προτείνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Εμένα γιατί μου φαίνεται πως η Zalman είναι καλύτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Σε reviews που έχω δει η zalman είναι ελάχιστα πιο κάτω από evo, άρα αυτό σημαίνει πως είναι πιο κάτω από themis, Από εμένα themis all the way, ανίκητο value στα λεφτά της, ειδικά τώρα που έχει ακριβύνει η 212 evo. Αλήθεια η στοκ κάνει θόρυβο ή δεν ψύχει ικανοποιητικά τον i5 ; Πες μας temps να έχουμε μια ιδέα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Αρα κατά σειρά πάει themis>212 evo>zalman optima? Εγώ πίστευα πως η zalman είναι παρόμοια με την evo και οι 2 τους είναι καλύτερες από την themis. Μια χαρα είναι η στοκ ειδικά τώρα το χειμώνα idle και γενικά όταν σερφάρω έχω 28-30 βαθμούς και όταν παίζω cs go πάνε γύρω στους 40 οι πυρήνες. Αλλά θέλω κάτι καλύτερο δεν μπορώ να βλέπω τη στοκ στο κουτί μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Ναι η σειρά έτσι πάει. Γνώμη μου άσε την στοκ ως έχει και δώσε τα λεφτά αυτά σε κάρτα γραφικών, αφότου πουλήσεις την 260. Μια ιδέα μόνο είναι φυσικά δεν λέω ντε και καλά να μην πάρεις ψύκτρα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Σε ξένα sites βλέπω να παρουσιάζουν σαν καλή εναλλακτική της 212 evo! "Should be a good competitor to CM Hyper 212 Plus/Evo maybe." (Για τη zalman optima λέω) Και οπτικά όπως τη βλέπω μου φαίνεται καλύτερη της themis... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Φαίνεται καλύτερη, αλλά σε απόδοση η themis υπερτερεί ελάχιστα. Βασικά πάρε όποια σου κάθεται καλύτερα στο μάτι, οι διαφορές είναι γύρω στους 2-4 βαθμούς κελσίου, δεν είναι και κάτι το τρελό, το ίδιο πράγμα είναι στην ουσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μου φαίνεται θα πάω για την themis τελικά διαβάζω πολύ καλά λόγια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Πάρε την Themis. Παίζει σε λίγο χαμηλότερες στροφές απ' την Zalman οπότε θα κάνει και λιγότερο θόρυβο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Η Zalman όμως βλέπω πως έχει 4 heatpipes αντί 3 της themis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Βασικά θα το ξαναπώ, οι επιδόσεις είναι παρόμοιες, πάρε όποια σου κάθεται στο μάτι ως ποιο ποιοτική ή σου κάνει στα γούστα, απλό . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOAD1981 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 παρε την RAIJINTEK AIDOS . 20,60e κοστιζει 4 heatpipes και κανει πολυ καλη δουλεια , ποσο μαλλον αν δεν κανεις OC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Παράγγειλα ήδη τη Zalman,μου είχε καρφωθεί από καιρό να τη πάρω μου αρέσει εμφανισιακά και πιστεύω πως θα ειμαι μια χαρά και σίγουρα καλύτερα από την στοκ της Intel (SOAD παρόμοιο σύστημα έχουμε ρε) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα