Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με μια γρήγορη βολτα που έκανα στο φορουμ μας δεν βρηκα καποιο καλύτερο τοπικ για να συζητήσουμε αυτο που θέλω οποτε σας το ρίχνω εδω.

Για καμπόσο καιρό τώρα προσπαθώ να βρω κάποια εταιρία με VDSL στη περιοχή μου, δυστυχώς οι απαράδεκτοι δεν έχουν βάλει καθόλου σε αυτη τη πυκνοκατοικημένη περιοχή της Θεσσαλονίκης και ας ειμαι πολυ κοντα σε κατάστημα ΟΤΕ.

Η λύση που εμφανίστηκε ερχεται υπό τη μορφή του cable internet και συγκεκριμένα της HCN, εχω διαβάσει αρκετά αλλα δεν θα κρύψω πως δεν εχω καταλάβει εάν αυτο που προσφέρουν καλύπτει τις ανάγκες μου σαν online gamer μια και το lag και η ταχύτητα παίζουν μεγάλο ρόλο στα παιχνίδια που παιζω. Δεν θέλω να την πατήσω και να καταλήξω να μην μπορώ να παίξω, έχει κανένας ιδέα τι ακριβώς ειναι αυτη η εταιρία και τέλος πάντων αυτο το cable internet ?

Τους έστειλα ενα μαιλ για εκδήλωση ενδιαφέροντος και η απάντηση τους ηταν η παρακάτω

"Πρώτα απ’ όλα ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον που δείξατε στην HCN.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η σύνδεση της κατοικίας σας με το δίκτυο της HCN είναι εφικτή.
Έχουμε ήδη δημιουργήσει προέκταση του δικτύου μας αρκετά κοντά στην περιοχή σας όποτε είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές υπηρεσίες του καλωδιακού internet.

H HCN είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ καλωδιακός πάροχος στην Ελλάδα που προσφέρει υπηρεσίες internet, τηλεφωνίας & καλωδιακής ΤV.
Επίσης δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ δέσμευση συμβολαίου και επιπλέον σας δίνουμε ΕΝΑ μήνα ΔΩΡΕΑΝ συνδρομή για να μας γνωρίσετε καλύτερα και να καταλάβετε την διαφορά…

Έτσι λοιπόν , χρειαζόμαστε την συμπληρωμένη αίτηση σας για να προγραμματίσουμε τις εργασίες για την σύνδεση σας. (Συνημμένο αρχείο)

Για οποιεσδήποτε απορίες έχετε επικοινωνήστε μαζί μας.
Τηλ. επικοινωνίας 2313 250 000 (Δευτέρα-Παρασκευή 09:00- 21:00)

Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

Με εκτίμηση, "

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κύριοι μακριά από την HCN.gr

Είναι αναξιόπιστη εταιρεία διότι

1, αίτηση τον 7/2016 (μου είπαν ότι σε 2-3 μήνες θα έχω συνδεθεί)

2, τέλος του 8/16 ήρθε ο "τεχνικός" το μόνο που έκανε ήταν να απλώσει ένα καλώδιο οπτικής ίνας από το σπίτι στο μπαλκόνι και από εκεί στο δρόμο (μου είπε ότι σε άλλους 2-3 μήνες θα έχω συνδεθεί, διότι καθυστερεί η άδεια από το δήμο)

3, σε ερωτήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο μου έλεγαν ότι δεν γνωρίζουν πότε θα συνδεθώ διότι αργεί ο δήμος, μετά από κανά δύο φορές επικοινωνίας μου είπαν "μπορείτε να καλέσετε στο Δήμο να δείτε τι γίνεται με την άδεια"

4, μίλησα με το δήμο σήμερα, και "η εταιρεία έχει ακυρώσει τις αιτήσεις για την άδεια στο δρομο σας όπως και σε άλλους" οπότε τζαμπα περίμενα 3 μήνες.

5, στο τηλεφωνικό κέντρο σήμερα κάλεσα 5 φορές χωρίς αποτέλεσμα..

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ HCN.GR  - διότι είναι αναξιόπιστη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...