johninio Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα.Θα ηθελα βοηθεια για να διαγραψω αυτο αρχειακι(webhelper 32 bitμαλλον malware) που βρισκεται στο torrent appdata και τρεχει καταναλωνωντας πορους .Εχω βαλει antmalware αλλα τιποτα. Ευχαριστω εκ των προτερων
BlueBlood7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μήπως έχει εγκατασταθεί σαν εφαρμογή? Αν ναι απεγκατέστησέ το με το revo uninstaller αφού μπεις πρώτα σε safe mode. Αν δεν πιάσει αυτό τρέξε το adwcleaner και το combofix(δεν τρέχει στα win 10 και καλό είναι να μην το τρέξεις αν έχεις εγκατεστημένο sql server. Επίσης πριν το τρέξεις πρέπει ωποσδήποτε να απενεργοποιήσεις το antivirus που έχεις). Τρεκε επίσης και το Eset Online scanner αφού πάλι απενεργοποιήσεις το antivirus.
johninio Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δεν εχει εγκατασταθει σαν εφαρμογη. Βρισκεται μεσα στο torrent και οταν σταματας το utorrent τοτε σταματαει και αυτο.Εκανα uninstall και ξανα install και ξαναεγκατασταθηκε αμεσως. ΤΟ κανω delete ξανα τα ιδια
BlueBlood7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Ανέβασε μια φωτό από το utorrent για να έχω μια εικόνα. Uninstall έκανες το utorrent? Τα άλλα τα έτρεξες που έγραψα πιο πάνω?
johninio Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 adwcleaner το ετρεξα αυτο αλλα τιποτα. Μολις παταω δεξι κλικ πανω του με βγαζει στα appdata του bittorent. Μολις το κανω απεγκατασταση το bitttorent εξαφανιζεται
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Win 10 έχεις? Το Eset Online scanner το έτρεξες? Με το τσιγγέλι στα βγάζω. Ψάξε στον φάκελο System32 ταξινομώντας τον πρώτα με βάση την ημερομηνία για κάποιο περίεργο exe αρχείο από την ημερομηνία που είχες το πρόβλημα και μετά. Τρέξε ξανά για malware αλλά μπαίνοντας σε safe mode.
johninio Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Φιλε μου σε ευχαριστω και συγγνωμη αν δεν εδωσα ολες τις πληροφοριες. Μολις τα κανω ολα θα ενημερωσω ξανα. Windows 10 εχω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα