Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να μπλοκάρω τη σελίδα του Router δηλαδή όταν γράφει ο άλλος 192.168.1.1 να μην μπορεί να ανοίξει τη σελίδα. Ευχαριστώ ! 

Δημοσ.

Σε έναν υπολογιστή ή απο όλο το δίκτυο;

Γιατί απλά δεν αλλάζεις τον κωδικό έτσι ώστε να μην μπορεί να συνδεθεί;

Ποιο ρούτερ έχεις;

Δημοσ.

σε όλο το δίκτυο. έχω ένα technicolor td5136v2 και συνδέεται αυτόματα σαν user δεν έχει σελίδα που κάνεις login και ούτε logout μπορώ να κάνω.....

Δημοσ.

Στο toolbox --> user managment δεν έχει; Αν μπορείς ανέβασε μια φωτογραφία των ρυθμίσεων, κάπου θα σου έχει τους χρήστες και λογικά θα σε αφήσει να βάλεις κωδικό στον user.

Δημοσ.

εκεί που λες έχει μόνο έναν χρήστη τον user. πάτησα σύνδεση με άλλο χρήστη έβαλα τα γνωστά admin admin κτλ αλλά τίποτα...

Δημοσ.

Δεν σου γράφει Change password εκεί όταν το πατήσεις; Δεν χρειάζεται να μπεις με admin, με τον user αυτόν που έχεις λογικά σε αφήνει να κάνεις οτι θες.

Δημοσ.

το έκανα αλλά πάλι συνδέεται αυτόματα δεν μου ζητάει κωδικό. δεν μπορώ να κάνω μπλοκ με κάποιο τρόπο την ip ?

Δημοσ.

Μπλόκ μπορείς αν πας σε κάθε υπολογιστή / λαπτοπ / ταμπλετ / κινητό και πειράξεις το HOSTS (το ανοίγεις με notepad και προσθέτεις στο τέλος αυτήν την γραμμή: 192.168.1.1    www.google.gr ) αλλά αυτό δεν θα ισχύει σε συσκευές που θα συνδεθούν μετά (δηλαδή σε όσες δεν έχουν πειραγμένο hosts).

Μετά δεν ξέρω αν σε βολεύει να αλλάξεις την IP του ρούτερ (να την κάνεις πχ 192.168.1.245) αλλά αυτό αν ξέρει ο άλλος το βρίσκει εύκολα.

ps αν σε πετάει στο ρούτερ όταν πας να μπεις στην google.gr τότε βάλε τα παραπάνω ανάποδα στο hosts.

ps2 Αν πατήσεις νέο χρήστη στο ρούτερ και βάλεις και κωδικό και μετά τον κάνεις default πάλι δεν ζητάει κωδικό;

Edit: Απάνω δεξιά έχει ένα configure όταν μπεις στο user managment, αυτό τι σου βγάζει να πειράξεις;

Δημοσ.

το έκανα αλλά πάλι συνδέεται αυτόματα δεν μου ζητάει κωδικό. δεν μπορώ να κάνω μπλοκ με κάποιο τρόπο την ip ?

Δεν μπορείς να μπλοκάρεις το ιπ 192.168.1.1  γιατί είναι το default gateway σου

• Like 1
Δημοσ.

Σε ένα δίπλα forum είπε ένας οτι για να μπεις με admin βάζεις username forthnet και κωδικό F0rth@c$n3t#

Απο εκεί λογικά θα σε αφήσει να βάλεις κωδικό στον user σου.

Αλλιώς κάνε αυτά που λένε πιο πάνω μπας και πιάσει τίποτα :P

Δημοσ.

Βάλε στα firewall settings του router σου να επιτρέπεται η σύνδεση στην ΙΡ του και τις πόρτες 80 και 443 μόνο από συγκεκριμένες ΙΡ που θα είναι οι δικές σου (και θα τις βάζεις καρφωτά). Φρόντισε αυτές οι ΙΡ να είναι προς την αρχή ή το τέλος του subnet σου και να μην τις μοιράζεις από dhcp.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να μπλοκάρω τη σελίδα του Router δηλαδή όταν γράφει ο άλλος 192.168.1.1 να μην μπορεί να ανοίξει τη σελίδα. Ευχαριστώ ! 

υπαρχουν διαφοροι τροπο για να το κανεις αυτο.καποιοι ειναι ευκολοι καποιοι αλλοι πιο δυσκολοι.

το ενα ειναι να αλλαξεις κωδικο στον user.αμα δεν μπορεις να το κανεις εσυ παιρνεις ενα τηλ στην forthnet και το κανουν αυτοι.λογικα θα μπορουν να σου φτιαξουν και αλλο χρηστη.

το δευτερο ειναι να μπεις με τα admin στοιχεια και να αλλαξεις εσυ το password.

και υπαρχει και τριτος τροπος αλλα ειναι λιγο πιο δυσκολος οποτε δεν ξερω ποσο ευκολα μπορει να γινει.

σε όλο το δίκτυο. έχω ένα technicolor td5136v2 και συνδέεται αυτόματα σαν user δεν έχει σελίδα που κάνεις login και ούτε logout μπορώ να κάνω.....

μονο αλλαγη του password του user

εκεί που λες έχει μόνο έναν χρήστη τον user. πάτησα σύνδεση με άλλο χρήστη έβαλα τα γνωστά admin admin κτλ αλλά τίποτα...

δεν υπαρχουν admin/admin για αυτο το ρουτερ.ακομα και τα Generic firmware που υπηρχαν για thomson στο web interface δεν ειχαν τιποτα και στο Telnet ειχαν κενο password.το Username και στις δυο περιπτωσεις Administrator με κεφαλαιο.στο web δεν το ζητουσε καν.μονο στο telnet (cli)

να αλλαξες τον κωδικο και να μην στο ζηταει δυσκολο

Μπλόκ μπορείς αν πας σε κάθε υπολογιστή / λαπτοπ / ταμπλετ / κινητό και πειράξεις το HOSTS (το ανοίγεις με notepad και προσθέτεις στο τέλος αυτήν την γραμμή: 192.168.1.1    www.google.gr ) αλλά αυτό δεν θα ισχύει σε συσκευές που θα συνδεθούν μετά (δηλαδή σε όσες δεν έχουν πειραγμένο hosts).

Μετά δεν ξέρω αν σε βολεύει να αλλάξεις την IP του ρούτερ (να την κάνεις πχ 192.168.1.245) αλλά αυτό αν ξέρει ο άλλος το βρίσκει εύκολα.

ps αν σε πετάει στο ρούτερ όταν πας να μπεις στην google.gr τότε βάλε τα παραπάνω ανάποδα στο hosts.

ps2 Αν πατήσεις νέο χρήστη στο ρούτερ και βάλεις και κωδικό και μετά τον κάνεις default πάλι δεν ζητάει κωδικό;

Edit: Απάνω δεξιά έχει ένα configure όταν μπεις στο user managment, αυτό τι σου βγάζει να πειράξεις;

με ipconfig μπορει να δει την Ip Που ειναι το ρουτερ οπως και με tracert αν ειναι πισω απο firewall.εκτος αν επαιζε σε bridge mode.

Σε ένα δίπλα forum είπε ένας οτι για να μπεις με admin βάζεις username forthnet και κωδικό F0rth@c$n3t#

Απο εκεί λογικά θα σε αφήσει να βάλεις κωδικό στον user σου.

Αλλιώς κάνε αυτά που λένε πιο πάνω μπας και πιάσει τίποτα :P

Θα παιξει αυτο.και η forthnet σαν admin μπαινει

Βάλε στα firewall settings του router σου να επιτρέπεται η σύνδεση στην ΙΡ του και τις πόρτες 80 και 443 μόνο από συγκεκριμένες ΙΡ που θα είναι οι δικές σου (και θα τις βάζεις καρφωτά). Φρόντισε αυτές οι ΙΡ να είναι προς την αρχή ή το τέλος του subnet σου και να μην τις μοιράζεις από dhcp.

μπορει να το κανει και αλλιως .

αν μπει σαν admin και ανοιξει το cli μπορει να ορισει μετα μεσα στο ρουτερ οτι το http θα παιζει μονο απο το lan και μονο απο τον χ υπολογιστη.κατι αντιστοιχο εχει κανει η forthnet που αφηνει να εχει καποιος προσβαση απο wan απο συγκεκριμενες ip.

πχ add name=HTTP group=wan για να μπαινει καποιος http μονο απο wan.και αντιστοιχα μπορει να ορισει και access lists.δεν ξερω ομως αν το config κατεβαινει σε Plain texts γιατι οσο ξερω το ειχαν αλλαξει αυτο και αν το κατεβαζες εβγαινε αλλα ντι αλλων επιτηδες για να μην μπορει να το πειραξει καποιος.το ιδιο και η hol οταν εδινε το 5136v2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...