alex52 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Παιδια εχω ενα προβλημα με το galaxy s3. Εκει που δούλευε μια χαρα ξαφνικά άρχισε να καεί πολύ το έβγαλα την μπαταρία αλλα παλιβτα ιδια μετα εκανα ενα hard reset και έστρωσε. Στην συνέχεια κσι ακομη τωρα εξακολουθεί κσι κάνει επανεκκινησεις μιλαω στο τηλεφωνο σβήνει και ανοίγει μονο του το εχω στην τσεπη μου κάνει τα ιδια. Το εχω κάνει factory erase all data και πάλι το ξανα εκανε. Η έκδοση Android μου λει είναι η ποιο πρόσφατη ;τι να φταει ; 1
saruman123 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ποσο καιρο το εχεις? Και το εχεις ρουταρη?
alex52 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Για να διευκρινισω κάποια πράγματα το Κινιτο σαν βάσει ειναι galaxy s3 neo οθονη και frame αλλα επειδη ειχε χαλάσει η μητρική του εβαλα μια μητρική απο s3 απο τα Χριστούγεννα δούλευε μια χαρα προς χθες άρχισε και εκανε τα χαζα του. Λεω μήπως χαλασε η μπαταρια εχω και μια ακόμη να το δουλεψω με αλλη? Οχι δεν το rootαρα ποτε.
saruman123 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Καλα αφου το neo με το s3 εχουν διαφορα στη ram πως τα καταφερες βρε εσυ? Στο λεω γιατι τα ειχα και τα δυο. Ποιο λογισμικο τωρα εχει? Του neo ή το s3!
stefant24 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Για να διευκρινισω κάποια πράγματα το Κινιτο σαν βάσει ειναι galaxy s3 neo οθονη και frame αλλα επειδη ειχε χαλάσει η μητρική του εβαλα μια μητρική απο s3 απο τα Χριστούγεννα δούλευε μια χαρα προς χθες άρχισε και εκανε τα χαζα του. Λεω μήπως χαλασε η μπαταρια εχω και μια ακόμη να το δουλεψω με αλλη? Οχι δεν το rootαρα ποτε. Ρε θηρίο πως το έκανες??? Συνηθίζουμε να αποφεύγουμε τέτοιους πειραματισμούς για να μην βρεθούμε στην κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι . Καλά μια άλλη ερώτηση σαν database τι έχεις ?? Παιδια εχω ενα προβλημα με το galaxy s3. Εκει που δούλευε μια χαρα ξαφνικά άρχισε να καεί πολύ το έβγαλα την μπαταρία αλλα παλιβτα ιδια μετα εκανα ενα hard reset και έστρωσε. Στην συνέχεια κσι ακομη τωρα εξακολουθεί κσι κάνει επανεκκινησεις μιλαω στο τηλεφωνο σβήνει και ανοίγει μονο του το εχω στην τσεπη μου κάνει τα ιδια. Το εχω κάνει factory erase all data και πάλι το ξανα εκανε. Η έκδοση Android μου λει είναι η ποιο πρόσφατη ;τι να φταει ; Και κάτι τελείως άσχετο γιατί μετά από αυτό που έκανες πρέπει να είσαι γίγαντας, έχει εγγύηση το κινητό ?
cococrops Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 η μπαταρια μαλλον ειναι γιατι και εγω το παθαινα αυτο σε s3 mini αλλαξα μπαταρια και ολα κομπλε
alex52 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Εγγύηση νομίζω έχει μονο η μητρική απο s3 neo οποτε δεν μας απασχολεί. Η εκδοση android ειναι το jelly bean του s3.
cococrops Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Εγγύηση νομίζω έχει μονο η μητρική απο s3 neo οποτε δεν μας απασχολεί. Η εκδοση android ειναι το jelly bean του s3. ειναι φουσκωμενη η μπαταρια?
alex52 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Οχι μια χαρά είναι, δεν μπορω να καταλαβω τι φταίει και κάνει επανεκκίνηση αλλα νομίζω οτι η μπαταρία πρέπει να δημιουργεί το θεμα. 1
saruman123 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μπες σε recovery menu(Volume Up + Home + Power). Πήγαινε με τα πλήκτρα έντασης στην επιλογή Wipe cache partition. Πάτα το power button όταν μαρκάρεις το wipe cache partition και κάνε επανεκκίνηση. Αν δεν κανεις κατι ξανα μπες σε recovery menu. Πήγαινε στο wipe data/factory reset Πάτα το power button όταν πας στο wipe data/factory reset Θα σε βγάλει σε ένα μενού γεμάτο no και ένα yes. Πας με τα πλήκτρα έντασης στο yes Πατώντας το power button σου διαγράφονται όλα τα δεδομένα και το κινητό σου επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις(χάνεις όλα τα δεδομένα σου). Αν τα κανεις ολα αυτα και συνεχιζει ακομα τοτε ξανα περνα το firmware
alex52 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Το εκανα την διαγραφή με την recovery λαό πάλι δεν άλλαξε κάτι μάλλον πάλι για firmware με βλεπω και μπαταρία.
cococrops Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 αν εχεις πολυμετρο μετρα την μπαταρια!σιγουρα αυτο φταιει!φτηνες ειναι παρε μια
PseudonimoEl Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Εγγύηση νομίζω έχει μονο η μητρική απο s3 neo οποτε δεν μας απασχολεί. Η εκδοση android ειναι το jelly bean του s3. Πως γινετε αυτο θα επρεπε να μην ανοιγει καν το s3 neo εχει 1.5 gb ram και snapdragon 400 ενω το αλλο εχει το αλλο εχει τον s4 pro και 1gb ram, και εκτος απο αυτο η μνημες και ολα βρισκονται πανω στην μητρική πως γινετε να κρατησε την εκδοση του s3? και δεν σου ηρθε ενα κενο τηλεφωνο απο λογισμικο
alex52 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Ρε παιδια γιατί σας φαινετε παράξενο εβγαλα την μητρική ολη απο το s3 και την εβαλα πάνω στο s3 neo τη συνδεσα δηλαδη στην οθονη του και το υπόλοιπο κινιτο. Δεν αλλαξα επεξεργαστες κτλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα