Προς το περιεχόμενο

Smartphone ( 120-130ευρώ max )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι λέει ο τίτλος, αρχικά κοιτούσα windows phone άλλα τα απορρίπτω ( είχα lumia 535, 520 ), μου άρεσε το LG MAGNA, είδα video review και από χαρακτηριστικά είναι κομπλέ ( δεν είμαι απαιτητικός, δεν δίνω πολλά λεφτά για συσκευή ώστε να σκαλώσω ). Είχα s3 και μπορώ να πω πως η super amoled δύσκολα αντικαθίσταται.

Χρήση: μουσική, κάνα viber, skype.

Οθόνη: όχι κάτω από 5 ίντσες

Ποσό: όχι πάνω από 130, θα κοιτούσα κάτι σε j5 αν ήταν να δώσω 150 ας πούμε.

Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή  στο συγκεκριμένο ποσό;

Δημοσ.

Ότι λέει ο τίτλος, αρχικά κοιτούσα windows phone άλλα τα απορρίπτω ( είχα lumia 535, 520 ), μου άρεσε το LG MAGNA, είδα video review και από χαρακτηριστικά είναι κομπλέ ( δεν είμαι απαιτητικός, δεν δίνω πολλά λεφτά για συσκευή ώστε να σκαλώσω ). Είχα s3 και μπορώ να πω πως η super amoled δύσκολα αντικαθίσταται.

Χρήση: μουσική, κάνα viber, skype.

Οθόνη: όχι κάτω από 5 ίντσες

Ποσό: όχι πάνω από 130, θα κοιτούσα κάτι σε j5 αν ήταν να δώσω 150 ας πούμε.

Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή  στο συγκεκριμένο ποσό;

moto g2 stereo ηχεια, pure android θα παρει και ΜΜ λενε θα ξεχασεις γρηγορα το s3 B)

Δημοσ.

Meizu M2 (οχι το M2 Note) στα 150 eur ή οπως ειπες το galaxy J5 (sta 160). Πανω κατω στην ιδια τιμη που ξεφευγει το 20αρικο του budget που εχεις ορισει.

http://www.skroutz.gr/s/7750919/Meizu-M2-16GB.html

Ειναι περιορισμενες οι συσκευες σε τιμη που θελουμε παντα απο ελλαδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Meizu M2 (οχι το M2 Note) στα 150 eur ή οπως ειπες το galaxy J5 (sta 160). Πανω κατω στην ιδια τιμη που ξεφευγει το 20αρικο του budget που εχεις ορισει.

http://www.skroutz.gr/s/7750919/Meizu-M2-16GB.html

Ειναι περιορισμενες οι συσκευες σε τιμη που θελουμε παντα απο ελλαδα.

Θα έπαιρνα σίγουρα το j5, το γραφικό περιβάλλον του meizu δεν μ αρέσει καθόλου. Επίσης όχι πάνω από το ποσό που αναφέρω, θα πήγαινα σε άλλες συσκευές.

Απο Ελλαδα εισαι περιορισμενος.

Απο Κινα κατι θα βρεις.

Δεν ξέρω για τα κινέζικα που πωλούνται στην Ελλάδα, lenovo πάντως θα έπαιρνα άνετα.

Επεξ/σία από DragonDagger
Δημοσ.

Θα έπαιρνα σίγουρα το j5, το γραφικό περιβάλλον του meizu δεν μ αρέσει καθόλου. Επίσης όχι πάνω από το ποσό που αναφέρω, θα πήγαινα σε άλλες συσκευές.

Δεν ξέρω για τα κινέζικα που πωλούνται στην Ελλάδα, lenovo πάντως θα έπαιρνα άνετα.

Δηλαδη το Lenovo Vibe P1m (16GB) δεν θα το επερνες με 152€ απο skoutz?

Η το Lenovo Lemo K3 NOTE στα 135€ απο Κινα?

Δημοσ.

Δηλαδη το Lenovo Vibe P1m (16GB) δεν θα το επερνες με 152€ απο skoutz?

Η το Lenovo Lemo K3 NOTE στα 135€ απο Κινα?

Είπα, άνετα θα έπαιρνα lenovo. To vibe p1m δεν έχει καλό επεξεργαστή, έχει όμως 2gb ram, είναι λεπτό, όμορφο, θα το έπαιρνα άλλα και πάλι με αυτό το ποσό θα πήγαινα στο j5, γι αυτό και λέω smartphone στα 120-130 ευρώ. Από Κίνα δεν θα αγόραζα κινητό, πρώτα επειδή παίζει  θέμα με τα capital control και μετά επειδή δεν θα ήθελα τόση μεγάλη αναμονή για την παράδοση του πακέτου. Μέχρι τα 130, υπάρχει κάτι καλύτερο από το lg magna?

Δημοσ.

Είπα, άνετα θα έπαιρνα lenovo. To vibe p1m δεν έχει καλό επεξεργαστή, έχει όμως 2gb ram, είναι λεπτό, όμορφο, θα το έπαιρνα άλλα και πάλι με αυτό το ποσό θα πήγαινα στο j5, γι αυτό και λέω smartphone στα 120-130 ευρώ. Από Κίνα δεν θα αγόραζα κινητό, πρώτα επειδή παίζει θέμα με τα capital control και μετά επειδή δεν θα ήθελα τόση μεγάλη αναμονή για την παράδοση του πακέτου. Μέχρι τα 130, υπάρχει κάτι καλύτερο από το lg magna?

Αντε να δεις απο αυτα:

Alcatel OneTouch Pop 3 (5.5) 4G (8GB)

Lenovo A5000 Dual (8GB)

Motorola Moto G 4G (2nd Gen) (8GB)

Samsung Galaxy Grand Neo Plus (8GB)

LG G4c (8GB)

Samsung Galaxy Grand Neo Plus (8GB)

Δημοσ.

Εγω θα προτεινα το μοτο γ 2. Επεισης υπαρχει το λενοβο α6000 στα 100, δεν ξερω αν αξιζει, αλλα μια ματια μπορεις να του ριξεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...