Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προς το παρόν έχουμε μία προσφορά ADSL, χωρίς τηλεφωνία, για ανέργους, που ανανεώνουμε από το 2009, στη Forthnet.

Μας έστειλαν μήνυμα στο κινητό ότι ήρθε η ώρα για ανανέωση συμβολαίου (δεν γίνεται να ξαναβάλουμε το ίδιο καθώς η μητέρα μου πλέον δεν είναι άνεργη) και σκεφτόμουν να βάλουμε VDSL, χωρίς τηλεφωνία φυσικά.

Έχετε κάποια καλύτερη πρόταση; Μπορώ να ζητήσω κάτι παραπάνω/κάποια άλλη προσφορά; Γενικότερα υπάρχει κάποιο κόλπο σχετικά με την τιμή (π.χ. να πάρω τηλ. στο τηλ. κέντρο και να ζητήσω προσφορά ή οτιδήποτε); 

Θα μου δώσουν άλλο ρούτερ; Το υπάρχον (Thomson TG585 v7) χρειάζεται να το επιστρέψω ή μπορώ να κάνω τον ανήξερο και να το κρατήσω και να με βοηθήσετε να το σετάρω ως Repeater;

Δοκίμασα με το Online Tool τους και το VDSL υποστηρίζεται στην περιοχή μου. Τώρα με το ADSL (με Fastpath) πιάνω κοντά 11mbps down/0.8mbps up και 30ms ping (με Ethernet,speedtest.net).

Υπάρχει περίπτωση να πιάσω καθόλου το 50αρι που υπόσχονται ή κοντά στα 30 και πολλά μου είναι;

Ευχαριστώ :D

Δημοσ.

Εξασφάλισε πρώτα (αν είναι εφικτό) ότι θα πάρεις από κάποιο καινούριο καφάο, αν υπάρχει στη γειτονιά σου και αν είναι κάτω από 1km και μην πολυεμπιστεύεσαι τι θα σου πουν στο τηλεφωνικό κέντρο της forthnet.

Αν βάλεις vdsl θα πάρεις άλλο router και το παλιό λογικά το κρατάς γιατί ή το έχεις αγοράσει ή στο έκαναν δώρο.

Υπάρχουν πολλά θέματα στο forum που αφορούν το vdsl από εναλλακτικούς και θα βρεις πολλές ενδιαφέρουσες εμπειρίες και από άτομα που βάλανε forthnet.

Αν θες καλύτερη πρόταση και υπάρχει καινούριο καφάο κοντά σου πάνε στον οτε.

Δημοσ.

Για να πάρεις καλή τιμή και γενικά να κάνεις παζάρι, βρίσκεις ένα πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει σε άλλη εταιρία πχ Wind που είναι και οικονομική και μετά προχωράς σε φορητότητα, μετά θα σε πάρει ηForthnet για αντιπροσφορά κλπ κλπ

Δημοσ.

Φαίνεται, τα καινούρια είναι σαν μεγάλες άσπρες  ντουλάπες, με αεραγωγούς και το logo της εταιρίας, βγάζουν μάτι ότι είναι καινούρια και αν έχει θα έχει όλη η γειτονιά.!

Δημοσ.

Δεν ξερω πολλα περι τεχνικων πραγματω,αλλα μπορω να σου πω με πολυ πειρα και πολλα χρονια κουρασης απο εταιριες οτι αυτη την στιγμη η Hol εχει μακρα την πιο καλη εξυπηρετηση πελατων και επαφης με τον πελατη τους...

.Εχω αλλαξει σχεδον ολους τους αλλους και τωρα εδω και 2 χρονια ηρεμησαν τα νευρα μου.....

Ευγενικοι,τους βρισκεις μεσα σε 5 λεπτα και οτι σου πουν απο ραντεβου η οτι θα σε παρουν τηλ το κανουν...Και με αξιολογα οικονομικα προγραμματα για τους πελατες τους....

Και το πιο σημαντικο ,οτι τιμη σου δωσουν στο τηλ για το προαγραμμα σου,αυτη θα ειναι φιλε...Ολοι οι αλλοι ειναι ολο κρυφα και νεα δωρακια στις χρεωσεις τους...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...