cris67 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Γεια σε όλους Όπως γράφω και στον τίτλο τον τελευταίο καιρό έχω το παραπάνω πρόβλημα.Ξέρει κανείς τι συμβαίνει ή αν του έχει συμβεί κάτι παρόμοιο και πως το έλυσε; Έχω ψάξει στο διαδίκτυο, δοκίμασα διάφορα(ιούς, έλεγχος hdd) αλλά δεν διορθώθηκε. Πολλές φορές όταν μπαίνω στο internet ξαφνικά βγάζει μπλε οθόνη.Υπάρχει περίπτωση για 2 μέρες να μην έχω πρόβλημα και ξαφνικά πάλι μπλε οθόνη όταν μπαίνω στο internet.Μόνο τότε συμβαίνει. Το WhoCrashed βγάζει ότι υπάρχει πρόβλημα με το παραπάνω αρχείο. Επισυνάπτω το αρχείο από το WhoCrashed. WhoCrashed Crash Dump Analysis.doc
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Malware Bytes - AntiMalware εχεις τρεξει ? , αν οχι , κανε εναν ελεγχο. κατα 99% ειναι malware και σου εχει πειραξει καποια ρυθμιση απο το συστημα. Αν ειναι malware το προγραμματακι αυτο θα το βρει , αν ειναι ιός τρεξε ενα ΚΑΛΟ anti-virus. Το κανει με συγκεκριμενες ιστοσελιδες ή οταν ανοιγεις τον browser , χωρις να ανοιξει καμια ιστοσελιδα ?
cris67 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μα έχω εγκατεστημένο το malwarebytes -antimalwareware και δεν έχει βρει τίποτα.Όπως και bitdefender is 2016 που έτρεξα και αυτό δεν βρήκε τίποτα.Επίσης το αρχείο αυτό το κοίταξα στο internet (έλεγχος μέσω του system explorer που το έλεγξε) να δω τί είναι και γράφει ότι είναι αρχείο του malwarebytes -antimalwareware για web access, και ότι είναι safe file. Δεν ξέρω αν το κάνει με συγκεκριμένες σελίδες, πάντως το κάνει όταν μπαίνω στο internet και όχι πάντα, και σε διάφορες σελίδες. Προχθές το έκανε όταν ανέβαζα κάτι στο cloud, έτσι ξαφνικά. Άλλες φορές όταν ανέβαζα δεν το έκανε και ανέβαζα σχεδόν για 5 ώρες. Επίσης κάποιες φορές το έκανε όταν έκανα κλικ σε ιστοσελίδα μέσα από το thunderbird. Άλλες φορές πάλι όχι. Εκεί πάντως που είναι εγκατεστημένο το malwarebytes το παραπάνω αρχείο δεν υπάρχει και γενικά πουθενά στο δίσκο c:\ ενώ στο internet γράφει ότι είναι αρχείο του malwarebytes.Έχω απεγκαταστήσει το malwarebytes(new version) εγκατέστησα πάλι την ίδια, ακόμη και παλαιότερη έκδοση και πάλι μπλε οθόνη. Δεν ξέρω τι να κάνω. Σκέφτομαι για format αλλά είναι τόσα τα προγράμματα και η φασαρία που δεν έχω και τόσο όρεξη.
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Προσπάθησε να εφαρμόσεις τις λύσεις που περιγράφονται στο λινκ. Το πως αφαιρείς το malwarebyte κλπ. Εκτός και αν τα έχεις κάνει ήδη. Προσπάθησε όμως πάλι. https://forums.malwarebytes.org/index.php?/topic/148738-bsod-caused-by-mwacsys/
UsualSuspect__ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Το anti malwarebytes κάνει κάτι κουλά που και που πάντως. Δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις.
cris67 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 BlueBlood7 το έκανα αυτό που λέει στο site 2 φορές και πάλι το ίδιο.Το θέμα είναι ότι πριν από τις 20 -25 Νοέμβρη δεν είχα κανένα πρόβλημα malwarebytes και είχα και την τελευταία ενημέρωση του προγράμματος, και ξαφνικά αρχίσαν οι μπλε οθόνες. Τώρα έχω παλαιότερη έκδοση προγράμματος με ενημερωμένη βάση δεδομένων, έβγαλε μία φορά μπλε οθόνη την Παρασκευή και από τότε όχι άλλη. Ελπίζω να μείνει έτσι.Επίσης δεν θέλω να το απενεργοποιήσω γιατί δεν θα έχω real-time protection.Θα πρέπει περιοδικά να κάνω σάρωση για τυχόν ανεπιθύμητα PUP κλπ.
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Το Νο 3. από το παραπάνω λινκ το έκανες? Να τρέξεις δηλ. το Farbar Recovery Scan Tool? Ακολούθα τις οδηγίες γιατί δεν γωρίζω πως λειτουργεί το Tool. Τα δύο .txt να είναι στον ίδιο φάκελο με το Tool.
cris67 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Έτρεξα και αυτο, και το mbar.exe antirootkit της malware-δεν έβγαλε τίποτα.Πριν μισή ώρα είχα 2 απανωτές μπλε οθόνες και παρατήρησα ότι είχα μπει απο το thunderbird σε site του pcmag.com και έβγαλε 2 μπλε συνεχόμενες οθόνες.Παρατήρησα ότι τις περισσότερες φορές με το site αυτό γίνεται, αλλά έχει γίνει και με άλλα site.Τώρα απενεργοποίησα το malwarebytes, για καμιά 5-6 μέρες, να δω τι θα γίνει.Το περίεργο είναι ότι παλαιότερα δεν είχα κανένα θέμα με το malwarebytes. Λέω να κάνω ένα format αργότερα, θα βάλω και το malwarebytes να δω τι στο καλό θα γίνει.
cris67 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπόν, έκανα clean install win7 x64 home premium εγκατέστησα πάλι το malwarebytes antimalware και πάλι έβγαλε μπλε οθόνη όταν μπήκα στο internet.το WhoCrashed έβγαλε πάλι ότι το αρχείο mwac.sys του malwarebytes antimalware προκάλεσε την μπλε οθόνη.Έτσι κατέληξα να το απενεργοποιήσω τελείως και σταμάτησαν οι μπλε οθόνες.Βρήκα το Reason Core Security το εγκατέστησα για 30-days trial και βλέπω ότι είναι εξίσου καλό αν όχι και καλύτερο.Είναι καινούργιο, αλλά από 2 reviews που διάβασα σε διαφορετικά site το κατατάσσουν πολύ ψηλά και καλύτερο από το malwarebytes antimalware.Θα το δοκιμάσω και βλέπουμε. Ευχαριστώ πολύ όλους που βοήθησαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα