Greek Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Τους τελευταιους 8 μηνες εχω περαση στην mac κοινοτητα με ενα mac mini. Επηδει σκευτομαι στην αγορα applecare εχω βρει απο ebay (αξιοπιστος πωλητης) apple care στα 50 ευρω και με παραδωσει του κωδικου μεσω email οποτε γλυτωνω και μεταφορικα. Η απορια μου ειναι παιζει καποιο ρολο απο οπου εχει αγοραστει το mac και απο πουτο apple care ανεξαρτητος χωρας αγορα του υπολογιστη και απο που του apple care η θα εχω καποιο προβλημα στην ενεργοποιηση. Και ποιος παρεχει την εγγυηση εδω στην ελλαδα σε περιπτωση προβληματος για παραδειγμα τον δευτερο χρονο..
xtraktor Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξέρω αν θα σου απαντηθεί η ερώτηση σου Εγώ. Έχω αγοράσει Mac από μια χώρα και από διαφορετική το apple care και το πέρασε κάνε νομικά Την μια φορά που δεν το πέρασε πηρα τηλέφωνο και το πέρασαν αυτοί για μένα
SaFiS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Τους τελευταιους 8 μηνες εχω περαση στην mac κοινοτητα με ενα mac mini. Επηδει σκευτομαι στην αγορα applecare εχω βρει απο ebay (αξιοπιστος πωλητης) apple care στα 50 ευρω και με παραδωσει του κωδικου μεσω email οποτε γλυτωνω και μεταφορικα. Η απορια μου ειναι παιζει καποιο ρολο απο οπου εχει αγοραστει το mac και απο πουτο apple care ανεξαρτητος χωρας αγορα του υπολογιστη και απο που του apple care η θα εχω καποιο προβλημα στην ενεργοποιηση. Και ποιος παρεχει την εγγυηση εδω στην ελλαδα σε περιπτωση προβληματος για παραδειγμα τον δευτερο χρονο.. Δεν παίζει κανένα ρόλο απο που θα είναι το Apple Care, απλά να είναι για Mac Mini. Service γενικά εντός εγγύησης και για τα 3 χρόνια, Document, Infoquest με την Document να είναι καλύτερη. Για την Infoquest έχουν ακουστεί αρκετά παράπονα τον τελευταίο καιρό...
Greek Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδη να προχωρησω κανονικα στην αγορα του.. Ευχαριστω για τις απαντησεις
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Το ίδιο με εσένα εχω κάνει και εγώ, αγόρασα MacBook από Γερμανία και iMac από Ελλάδα και AppleCare και για τις δυο συσκευές πήρα από eBay. Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετώπισα.
polteris Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Τους τελευταιους 8 μηνες εχω περαση στην mac κοινοτητα με ενα mac mini. Επηδει σκευτομαι στην αγορα applecare εχω βρει απο ebay (αξιοπιστος πωλητης) apple care στα 50 ευρω και με παραδωσει του κωδικου μεσω email οποτε γλυτωνω και μεταφορικα. Η απορια μου ειναι παιζει καποιο ρολο απο οπου εχει αγοραστει το mac και απο πουτο apple care ανεξαρτητος χωρας αγορα του υπολογιστη και απο που του apple care η θα εχω καποιο προβλημα στην ενεργοποιηση. Και ποιος παρεχει την εγγυηση εδω στην ελλαδα σε περιπτωση προβληματος για παραδειγμα τον δευτερο χρονο.. Ε πες μας και που το βρήκες 50€ για να πάρουμε κι εμείς κανένα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα