TheAccountant Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 γνωμη μου ειναι να μην τρέξετε να το πάρετε 1) μέχρι να ξεκαθαρισει το θέμα με τον bootloader το οποιο μπορει να ειναι ιδιαιτερα προβληματικη υποθεση. 2) Δεν ξερουμε και πολλά για τον Snapdragon 650. Αν ειναι οπουδηποτε κοντα στις επιδοσεις με τον 615, τοτε θα ειστε ριγμένοι...
sahanaki4 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Υπαρχει περιπτωση να βγει μεσα στο 2016 και xiaomi redmi note 3 με ακομα πιο καινουριο επεξεργαστη, π.χ heliox20; H κανεις δεν μπορει να ξερει απο τωρα κατι τετοιο;
Xander Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 γνωμη μου ειναι να μην τρέξετε να το πάρετε 1) μέχρι να ξεκαθαρισει το θέμα με τον bootloader το οποιο μπορει να ειναι ιδιαιτερα προβληματικη υποθεση. 2) Δεν ξερουμε και πολλά για τον Snapdragon 650. Αν ειναι οπουδηποτε κοντα στις επιδοσεις με τον 615, τοτε θα ειστε ριγμένοι... Το θέμα με τον bootloader είναι αρκετά ξεκάθαρο. Ξεκλειδώνει απλά αργούν να σου στείλουν κωδικό. Ο 650 στα benchmark είναι πιό πάνω από τόν 808. Οπότε καμία σχέση με τον 615. Ούτε καν με τον χ10 http://www.techgrapple.com/snapdragon-650-vs-808-vs-mediatek-helio-x10/ 1
Spc1983 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 ρε παιδιά άσχετο αλλα το play store απο που το κατεβάζουμε ;Μπαινω στο μάρκετ βρίσκω ένα που λέει play store αλλ δεν μου το περνάει ..υπάρχει κανένας οδηγός ; sorry για το off topic... 1
TheAccountant Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Το θέμα με τον bootloader είναι αρκετά ξεκάθαρο. Ξεκλειδώνει απλά αργούν να σου στείλουν κωδικό. αν με το ξεκάθαρο εννοεις την συμμετοχή στο φορουμ τους και την αναμονη βδομάδων για να ξεκλειδώσεις τον bootloader, τοτε ΟΚ... ειναι ξεκάθαρο αλλα και απαράδεκτο. Για μένα αυτό ειναι λόγος για να μην πλησιάσω στο Mi5 που ζαχαρωνα. but thats just me...
Xander Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 αν με το ξεκάθαρο εννοεις την συμμετοχή στο φορουμ τους και την αναμονη βδομάδων για να ξεκλειδώσεις τον bootloader, τοτε ΟΚ... ειναι ξεκάθαρο αλλα και απαράδεκτο. Για μένα αυτό ειναι λόγος για να μην πλησιάσω στο Mi5 που ζαχαρωνα. but thats just me... Η συμμετοχή στο φόρουμ επί σπεύδει απλά την διαδικασία. Προσπάθησα να ασχοληθω αλλά για να γίνω diamond μέλος πρέπει να περάσει κανένας χρόνος και βαριεμαι να κάνω σχόλια τύπου thank you, omg you changed my life κτλ. Εγώ απλά είπα ότι η διαδικασία είναι ξεκάθαρη, δεν είπα ότι μου αρέσει κιόλας. Θέλω να ελπίζω ότι με το Κράξιμο που έχουν φάει μέχρι να πάρω το note στα χέρια μου θα έχουν κάνει πιο εύκολη την διαδικασία.(πιο γρήγορη έστω) Αυτό που καίει εμένα είναι το root, τα ελληνικά δεν με ενδιαφέρουν. 1
Agathoklis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 ρε παιδιά άσχετο αλλα το play store απο που το κατεβάζουμε ;Μπαινω στο μάρκετ βρίσκω ένα που λέει play store αλλ δεν μου το περνάει ..υπάρχει κανένας οδηγός ; sorry για το off topic... https://m.youtube.com/watch?v=VS5tJGmq6Rk en.miui.com/thread-198204-1-1.html
Narsilea Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Εγώ να ρωτήσω μήπως ξέρετε τι παίζει με τα pre sale γενικά; Παίζει καταρχήν να πέσει μετα η τιμή ; Παίζει να μην βγει στην παραγωγή το τηλέφωνο όπως λεει η εταιρεία; Και αν τύχει κάτι τέτοιο εγω θα τα πάρω πίσω τα λεφτα μου; Οσο αφορά το τηλέφωνο άλλες διάφορες όπως στον φακό (οχι Mpixel) εχει παρατηρήσει κανείς; Ξέρει κάποιος αν αλλάζει η κατανάλωση του τηλεφώνου λόγω των διαφορετικών επεξεργαστών; Εγω δεν εχω δει πουθενά σε επίσημο site της xiaomi επίσημα χαρακτηριστικά ή ανακοίνωση , μπορείτε να με καθοδηγησετε σε κάποιο site?(επίσημο) Τελος.... Τα 70.000 σε antutu που διάβασα σε κάτι φόρουμ πως τα βγαλανε; Χωρίς συσκευές;;;
wolfskinn Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μια χαρά θα κυκλοφορήσει το κινητό.. Ήδη στο vickmall υπάρχει σε stock: www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html
TheAccountant Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Τελος.... Τα 70.000 σε antutu που διάβασα σε κάτι φόρουμ πως τα βγαλανε; Χωρίς συσκευές;;; πολλές φορές προτου καν ανακοινωθουν κινητά ή επεξεργαστες, ακομα οταν ειναι στο σταδιο αναπτυξης, περνάνε απο διαφορα τεστ... και εκει προδιδετε και η υπαρξη τους καθώς και χαρακτηριστικά/επιδόσεις. Και μένα πήρε το μάτι μου για κάτι 78k antutu* το οποιο δίνει νέα εννοια στον όρο mid-range CPU αν αληθεύει. *ναι οκ, ενα benchmark δεν λεει πάντα ολη την αληθεια αλλα ειναι ενδεικτικο που κινούμαστε. 1
Narsilea Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Ok οπότε ειναι η δεν ειναι pre sale? το geek buying το εχει ως τις 10/03/16 presale. Τα αποτελέσματα πως μπορω να ξέρω οτι έχουν κοινοποιηθεί απο μια αξιόπιστη πηγή και οχι μουφα site ; Βασικά γιατι άμα προχωρήσω σε αγορά pre sale δεν θέλω να χτυπάω το κεφάλι μου!! Κανένα αξιόπιστο site με καλές τιμές;
TheAccountant Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 το vickmall ειναι παραδοσιακα εγγυηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα