Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  • Καλησπέρα παιδιά επιτέλους θα αλλάξω το κουτί μου, τώρα έχω ένα asus vento κάτι.. διαθέτω μέχρι 80 ευρώ για το κουτί μέχρι στιγμής το μόνο στα λεφτά αυτά που μου κάνει κλικ είναι το Aerocool Aero 1000!

• Σκέφτομαι και την αγορά ενός hdd γιατί αυτός πού έχω τώρα (ο 500ρης στην υπογραφή) που έχει τα Windows έχω προγραμματίσει να πάρω το 850 evo 250gb αλλά βλέπω στο hard disk sentinel ότι επιδόσεις και υγεία έχουν πάει στο 98% και δεν φτάνουν τα 160 του 2ρου που έχω για backup νομίζω ένας blue ή green 1tb+ θα είναι καλά!

• Τέλος για ψήκτρα την 212 evo!

post-231551-0-60524000-1453473378_thumb.jpg

Δημοσ.
Δημοσ.

Όχι την μαμά έχω αλλά φτάνω 45ρια χαλαρά οπότε θα ήταν καλό να πέσουμε λίγο!

Απλά φοβάμαι ότι θα κάνει μια μέρα "μπαμ" και θα χάσω τα αρχεία, παίζει με κάνα φορματ να φτιάξει ή μπα?

Παιδιά πάντως δεν ξέρω το aero 1000 από review που έχω δει με έχει ψήσει!

Δημοσ.

Αν ήταν να δώσω 80 για το Aero 100 θα έδινα άλλα 8Ε και θα πήγαινα σε αυτό https://www.skroutz.gr/s/5834882/NZXT-Source-340.html?from=recommendation

Γεια σου φίλε!

Το έχω δει και αυτό ήταν αρχικά να το πάρω αλλά δουλεύω με cd/dvd και αυτό δεν έχει θέσεις+ ότι το aero το έχει το you.gr 79€ και το έχει ετοιμοπαράδοτο!

Δημοσ.

Γεια σου φίλε!

Το έχω δει και αυτό ήταν αρχικά να το πάρω αλλά δουλεύω με cd/dvd και αυτό δεν έχει θέσεις+ ότι το aero το έχει το you.gr 79€ και το έχει ετοιμοπαράδοτο!

Φιλαράκι ξέχνα το aero και πήγαινε στο phanteks

Καμία σχέση η ποιοτητα τους.Το phanteks είναι κορυφή σε αυτά τα χρηματα μαζι με το S340 και το Define S.

• Like 1
Δημοσ.

@Duck Dodgers προλαβαίνει και δεν προλαβαίνεις παρε ενα κουτί που πραγματικά αξίζει και ειναι σε καλή τιμή (βεβαια πας σε full tower αλλα ειναι επενδύσει για το μελλον)

http://www.e-shop.gr/show_used.phtml?id=PER.813312&oem=C615071502526

CASE PHANTEKS ENTHOO LUXE FULL TOWER BLACK

Αποσφραγισμένη συσκευασία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...