funbreaker Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μα ολα εχουν φτασει σε ενα τελμα πλεον και γι αυτο βλεπεις απλα καλυτερες επιδοσεις (η και χειροτερες σε καποιες περιπτωσεις) και λιγο πιο εξελιγμενα απο τα υπαρχοντα τεχνικα χαρακτηριστικα! Δεν υπαρχει περιπτωση να δεις κατι πιο καινουριο παρα μονο οταν θα φτασουμε στην εποχη της επιστημονικης φαντασιας. Δεν νομίζω, πιστεύω πως υπάρχει πολλή έτοιμη τεχνολογία να μας πουλήσουν αλλά την βγάζουν με ρυθμούς χελώνας για εμπορικούς λόγους.
pittas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Εμένα αυτό που με εκνευρίζει απίστευτα είναι ο αγώνας δρόμου για τόσο ψηλή ανάλυση οθόνης. Έλεος, θα φτάσουμε να έχουμε 2 ώρες SOT (που λέει ο λογος) 1
letos1988 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Τέλεια... Αχρείαστη ανάλυση σε 5.1 ίντσες, όλοι το περιμένουμε να έχει για άλλη μια χρονιά απαίσια μπαταρία, 4 gb RAM και θα έχει ακόμα bug στο multitasking και δεν θα κρατάει τίποτα ανοιχτό... ΈΠΟΣ!!! Μακάρι να διαψευστώ, αλλά κάθε πέρσι και καλύτερα η Samsung. Ναι φυσικα διοτι βλεπεις το s5 ή το s4 ειναι καλυτερα απο το s6... Δηάδη αν ενα ηδη αψογο κινητο το βελτιωσει σε 2-3 τομεις (μπαταρια,SD,camera,διαχειριση ram) και το βγαλει στην αγορα ειναι λαθος και αποτυχια...πρεπει καθε χρονο να αλλαζουν τα παντα...για να ψαχνετε αφορμες να γκρινιαξετε παλι...ΕΛΕΟΣ 2
YngwieMalmsteen Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ναι φυσικα διοτι βλεπεις το s5 ή το s4 ειναι καλυτερα απο το s6... Δηάδη αν ενα ηδη αψογο κινητο το βελτιωσει σε 2-3 τομεις (μπαταρια,SD,camera,διαχειριση ram) και το βγαλει στην αγορα ειναι λαθος και αποτυχια...πρεπει καθε χρονο να αλλαζουν τα παντα...για να ψαχνετε αφορμες να γκρινιαξετε παλι...ΕΛΕΟΣ Άψογο;;; Έχει μέχρι σήμερα bug για το multitask, μπαταρία από πανηγύρι, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανάλυση χωρίς κανένα λόγο (ναι δεν είμαι fan αυτής της ανάλυσης σε κινητά και ούτε πρόκειται να γίνω ποτέ), no SD, και μέτριο ηχείο. Και οι τύποι βελτιώνουν τη RAM......... Οπότε ναι, θα γκρινιάξω, μέχρι να καταλάβουν ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ενδιαφέρθηκε για 4 gb RAM, αλλά για μπαταρία και χωρητικότητα. Τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ από fans που τους θίξαμε την εταιρεία. 1
Fulgore Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Καλα εστω οτι ισχυουν αυτα τι εκδοση 5.1 γραφει μωρε.....Ειναι δυνατον να ερθει το S7 με Lollipop?Θα γελανε και οι πετρες.
musitsa Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δεν χρειάζονται τόσα pixels ανάθεμα! Έχουμε θυσιάσει την αυτονομία για τα νούμερα... 2
BILL5 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Εύγε στην Samsung καλά κάνω εγώ και περνώ μόνο Sony και έχω το κεφάλι μου ησυχω
letos1988 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Άψογο;;; Έχει μέχρι σήμερα bug για το multitask, μπαταρία από πανηγύρι, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανάλυση χωρίς κανένα λόγο (ναι δεν είμαι fan αυτής της ανάλυσης σε κινητά και ούτε πρόκειται να γίνω ποτέ), no SD, και μέτριο ηχείο. Και οι τύποι βελτιώνουν τη RAM......... Οπότε ναι, θα γκρινιάξω, μέχρι να καταλάβουν ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ενδιαφέρθηκε για 4 gb RAM, αλλά για μπαταρία και χωρητικότητα. Τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ από fans που τους θίξαμε την εταιρεία. 1on Δεν ειμαι φαν κανενος,μαλιστα το κινητο μου ειναι κινεζικο γιατι πολυ απλα δεν θελω να δωσω για καμια εταιρεια τοσα λεφτα! 2ον Δεν εγραψα για τα 4gb ram αλλα οτι θα φτιαξουν την διαχειριση της Ram... 3ον Εβαλαν SD 4ον Εβαλαν μεγαλυτερη μπαταρια... Αρα η δεν διαβασες καν τι σου εγραψα η απλα εισαι hater απλα για να εισαι... Πως μπορεις να την λες για ενα προιον οτι ειναι κακο κτλ οταν ακομα καλα καλα δεν εχει βγει στην αγορα...
k3rn3l Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Με χάλασες πάλι Samsung... Νόμιζα θα βάλεις 12πυρηνο στο S7 μπας και βάλουν και κανένα 4πυρηνο στα iPhone ... Πάλι το iPhone 7 θα έχει 2πυρηνο και θα σας κάνει "γιογιό"... 2
YngwieMalmsteen Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 1on Δεν ειμαι φαν κανενος,μαλιστα το κινητο μου ειναι κινεζικο γιατι πολυ απλα δεν θελω να δωσω για καμια εταιρεια τοσα λεφτα! 2ον Δεν εγραψα για τα 4gb ram αλλα οτι θα φτιαξουν την διαχειριση της Ram... 3ον Εβαλαν SD 4ον Εβαλαν μεγαλυτερη μπαταρια... Αρα η δεν διαβασες καν τι σου εγραψα η απλα εισαι hater απλα για να εισαι... Πως μπορεις να την λες για ενα προιον οτι ειναι κακο κτλ οταν ακομα καλα καλα δεν εχει βγει στην αγορα... 1ον, Με Lumia και με Xiaomi λειτουργώ αυτή τη στιγμή. 2ον, η διαχείριση της RAM έπρεπε να έχει ΗΔΗ διευθετηθεί. Αδιανόητο μετά από τόσους μήνες ακόμα να υπάρχει ένα ΤΟΣΟ σοβαρό software bug. Δεν είναι δυνατό να μου τσαμπουνάς ότι στο ΕΠΟΜΕΝΟ μοντέλο θα διορθωθεί και να μου το δίνεις για θετικό. Αν είναι δυνατόν δηλαδή... 3ον, το άρθρο δεν αναφέρει τίποτα για SD, από που κι ως που να το ξέρω; 4ον, ακριβώς ότι έγραψα παραπάνω για την SD. Το ότι δεν βγήκε ακόμα στην αγορά, αλλά έχουμε τα specs δεν είναι αρκετό; Υπάρχει δηλαδή περίπτωση με τέτοια ανάλυση, να έχει μπαταρία που με σοβαρή χρήση να βγάζει 2 μέρες; Ή μήπως θα καταλάβει κανείς τη διαφορά απ'τον προηγούμενο επεξεργαστή σε ταχύτητα; Η Samsung σαν μεγάλη εταιρεία που είναι, καθοδηγεί την αγορά. Όταν η εταιρεία αυτή, αναλώνεται στο να βελτιώνει στα σημεία τον επεξεργαστή και βάζει 1 gb ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ ram (κανένας δεν θα καταλάβει τη διαφορά με τα 3 gb, αν διορθώσει το bug), αντί να διορθώσει τα μεγάλα αρνητικά του προκατόχου του, δεν είναι μείον μόνο για την ίδια. Βάζει και κρατάει στο ίδιο τρυπάκι και τις υπόλοιπες εταιρείες, λόγω μεγέθους. Βγάλτε τις παρωπίδες επιτέλους, και δείτε τι χρειάζεται ο κόσμος. Αυτό λέμε... 1
nikifot Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Που θες να ξέρω. Θελω να δω κάτι διαφορετικό. Από τα παλιά κινητά περάσαμε στα smartphones. Από τότε έχουμε μόνο βελτίωση των χαρακτηριστικών κάθε χρόνο. Δεν ξέρω αν η επόμενη γενιά θα είναι εύκαμπτα ή αν θα είναι με ολόγραμμα αλλά κουράστηκα με αυτή την αργή εξέλιξη χάριν του εμπορίου. Η επομενη γενια θα ερθει με το iphone 7 που θα εχει σιγουρα νεο design και ως δια μαγειας ολα τα υπολοιπα θα να αρχισουν του μοιαζουν. Αν αφαιρεσουν το home button, θα το αφαιρεσει και η samsung. Αμα αφαιρεσουν την υποδοχη για τα ακουστικα, θα το κανει και η samsung. Και την οθονη να βγαλουν, παλι θα το κανει και η samsung. Αυτο γινεται καθε χρονο. Η apple θετει τα στανταρτς και οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ (εξαιρω την LG για παραδειγμα) ακολουθουν. Αμα δεν ηταν η google και το αντροιντ με τις δυνατοτητες που προσφερει, τα λειτουργικα των υπολοιπων κατασκευαστων θα ηταν το ιδιο κλειστα με το ios. (Αν καταφερναν να κανουν ενα λειτουργικο της προκοπης) 2
funbreaker Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Η επομενη γενια θα ερθει με το iphone 7 που θα εχει σιγουρα νεο design και ως δια μαγειας ολα τα υπολοιπα θα να αρχισουν του μοιαζουν. Αν αφαιρεσουν το home button, θα το αφαιρεσει και η samsung. Αμα αφαιρεσουν την υποδοχη για τα ακουστικα, θα το κανει και η samsung. Και την οθονη να βγαλουν, παλι θα το κανει και η samsung. Αυτο γινεται καθε χρονο. Η apple θετει τα στανταρτς και οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ (εξαιρω την LG για παραδειγμα) ακολουθουν. Αμα δεν ηταν η google και το αντροιντ με τις δυνατοτητες που προσφερει, τα λειτουργικα των υπολοιπων κατασκευαστων θα ηταν το ιδιο κλειστα με το ios. (Αν καταφερναν να κανουν ενα λειτουργικο της προκοπης) Προσωπικά χέστηκα ποιος αντιγράφει ποιον. Εγώ θέλω καλή τεχνολογία για τους καταναλωτές και να μην βγαίνει με ρυθμούς χελώνας. Μακάρι να βγάλει κατι πρωτοποριακό η apple και να κουνήσει τα νερά αλλά δεν ειμαι αισιοδοξος. 1
Nikolo1991 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Ολοι εσεις που ζητατε καινοτομιες και κραζετε που δεν τις βλεπετε. Εχετε καταλαβει οτι το αρθρο μιλαει για ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ;;; Διερευσαν μοντελο επεξεργαστη, αναλυση οθονης και ποσοτητα RAM. Δε γραφει πουθενα τι θα κανει το τηλεφωνο και αν θα κανει κατι. Ο αλλος πιστευει οτι πηραν τα 16 megapixels απο την καμερα, εκοψαν το 1/4 και την ξαναπεταξαν στην αγορα. Τον αλλο τον ενοχλει η αναλυση. Αν γυριζανε στο 1080 ολοι θα λεγανε οτι εγινε η samsung σαν την apple και τετοια. Συνελθετε λιγο και μιλατε απλα για να πειτε κατι. ON TOPIC τωρα: ως κατοχος του Edge plus δε μου κινει το ενδιαφερον κατι απο τα παραπανω. Θα ηθελα μονο το καλυτερο multitasking, το οποιο πιστευω πως θα κανει το S7(αν και λογικα θα το εχω με την 6.0.1) και ισως και το πολυ γρηγορο fast charging του 820. Τα αλλα πια ειναι για να εχει να μετραει το Antutu. Η παρουσιαση, που δεν αργει, θα δειξει αν αξιζει το τηλεφωνο τα παραπανω λεφτα απο το S6 η το iPhone 6s. 2
kirileman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Θα ηθελα μονο το καλυτερο multitasking, το οποιο πιστευω πως θα κανει το S7(αν και λογικα θα το εχω με την 6.0.1). Όταν λέτε καλύτερο multitasking, εννοείτε αυτά που βλέπουμε στα βίντεο που επιστρέφεις σε παγωμένη εφαρμογή και την κάνει reload; Αν υπάρχει ακόμα αυτό το πρόβλημα, τότε απορώ που δεν έχουμε μαζικές επιστροφές και αντί αυτού, διαβάζουμε ευχές για "βελτίωση" στο νέο μοντέλο. 1
Makuku Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Απίστευτες αλλαγές απο τον προκάτοχο του το s7 άμα ισχύει αυτό.Μειώθηκαν τα megapixels της κάμερας και ανέβηκε η ραμ...Τρομερή καινοτομία...και η τιμή φαντάζομαι αρχικά θα ναι πάλι στον θεό... Άμα ισχύουν αυτά τα specs όποιος θέλει να πάρει galaxy θα πάρει το s6 που θα είναι το ίδιο τηλέφωνο με μεγαλύτερη κάμερα και πιο φτηνό... Πληροφοριακά να ξέρεις οτι δεν έχει καμία σημασία πόσα MP είναι η κάμερα στο εκάστοτε κινητό. Σημασία έχει ο αισθητήρας που λαμβάνει το φώς απο το διάφραγμα. Γιαυτό και έβλεπες το ifail 5s έιχε καλύτερη φωτογραφία απο το galaxy s4 και 5 λόγω του πολύ καλύτερου αισθητήρα, και το HTC One M7 (4 UP) έχει ασυναγώνιστη φωτογραφία ακόμα και εν συγκρήσει με αρκετά σημερινά flagship μοντέλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα