Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμα δεν βρίσκω λόγο να αλλάξω το NOTE 3 των 2.5 χρόνων. Εντάξει στο antutu βγάζουν τα καινούργια 80000+ και το NOTE 50000 αλλά στην πράξη δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά.

• Like 7
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τέλεια...

Αχρείαστη ανάλυση σε 5.1 ίντσες, όλοι το περιμένουμε να έχει για άλλη μια χρονιά απαίσια μπαταρία, 4 gb RAM και θα έχει ακόμα bug στο multitasking και δεν θα κρατάει τίποτα ανοιχτό... ΈΠΟΣ!!!

Μακάρι να διαψευστώ, αλλά κάθε πέρσι και καλύτερα η Samsung.

Το οτι κανει οικονομια μπαταριας κλεινωντας τις εφαρμογες δηλαδη περναει απαρατήρητο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμα δεν βρίσκω λόγο να αλλάξω το NOTE 3 των 2.5 χρόνων. Εντάξει στο antutu βγάζουν τα καινούργια 80000+ και το NOTE 50000 αλλά στην πράξη δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά.

ποιοτητα κατασκευης, καμερα και οθονη ειναι, μεταξύ αλλων, οι πιο οφθαλμοφανείς διαφορες και ειναι μειζονος σημασιας..νομιζω, δεν τα λες και "απολυτως καμια διαφορα".... Επεξ/σία από heavyrain
  • Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι είχαν να δώσουν το έδωσαν μέχρι τώρα. Κάτι νέο μην περιμένουμε. Τόσα χρονια αυτή η μπαταρία δεν μπορεί να βελτιωθεί;

Δημοσ.

Το αν το 3D Touch είναι gimmick άσε την ιστορία και αυτούς που το έχουν να το κρίνουν. Gimmick λέγανε και το Touch ID και πραγματικά είναι απίστευτα βολικό

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά απορώ με ορισμένους που σχολιάζουν. Πχ σχολιάζεται η ανάλυση της οθόνης που ήταν η ίδια και στο S6 λες και θα αυξηθεί τώρα στο S7.

Αμ ο άλλος που έχουμε φτάσει στο 2016 και ακόμα κρίνει από τα mp την κάμερα;

Καμία ελπίδα γενικότερα.

Αυτό που μας απασχολεί είναι να έχει μεγαλύτερη μπαταρία και micro sd ή τουλάχιστον να αρχίζει από έκδοση 64gb και πάνω. Όλα τα υπόλοιπα είναι γνωστά, η τιμή θα είναι η κλασική υψηλή και σε τρεις μήνες θα έχει 400 στα skroutzoμαγαζα.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν μπορώ να σας καταλάβω. Η Samsung δίνει (στις σειρές S και Note)

Την καλύτερη οθόνη της αγοράς

Τις ταχύτερες μνήμες της αγοράς

Την καλύτερη κάμερα της αγοράς

To S-Pen

Επιπλέον έχει κάνει τεράστια βήματα στο software. Το TW είναι ταχύτατο πλέον και προσωπικά στο S6 του αδερφού μου και στο S6 Edge Plus μου δεν βλέπω ποτέ λαγκάρισμα. Design άλλαξε, πέταξε το πλαστικό και έφτιαξε μια απο τις ομορφότερες συσκευές της αγοράς.

Τι άλλο θέλετε για να μην κράζετε; Θα βάλει και SD που φωνάζατε. Οσο για την τιμή; Προφανώς είναι ακριβά. Η Samsung είναι σχεδόν μονοπώλειο στο Android. Μόνο την Apple κυνηγάει. Και για να την πιάσει πρέπει να δώσει αυτά που δίνει η Apple.

Για την Apple δεν βλέπω τόσο κράξιμο. Εκτός αν θέλετε η Samsung να γίνει ακριβώς Apple. Hardware διετίας, software ιδιο κάθε χρόνο κτλ κτλ

• Like 2
Δημοσ.

Καλό το lifestyle, αλλά αν σε ενδιαφέρουν οι επιδόσεις με "ανθρώπινο" κόστος κοιτάς προς Asus Zenfone και λοιπά...

Δημοσ.

ποιοτητα κατασκευης, καμερα και οθονη ειναι, μεταξύ αλλων, οι πιο οφθαλμοφανείς διαφορες και ειναι μειζονος σημασιας..νομιζω, δες τα λες και "απολυτως καμια διαφορα"....

Αν εξαιρεσουμε την κορυφαια καμερα και την κορυφαια οθονη που κακα τα ψεμματα ουτε ο χομπιστας φωτογραφος θα ασχοληθει με φωτογραφικες μηχανες κινητων τηλεφωνων ουτε ο ταινιοφιλος θα καθεται να βλεπει ταινιες σε μια 5αρα οθονη, γιατι να μην αγορασει καποιος το φημολογουμενο με τα ιδια specs xiaomi mi5 στην μιση και ισως πιο κατω τιμη?

Δημοσ.

Πραγματικά αίσχος.

Ένας χρόνος και αυτή ήταν η εξέλιξη?

Σε κάθε ανακοίνωση νέων συσκευών περιμένω καμιά καινοτομία μήπως και ανοίξει ο δρόμος για κάτι καινούριο.

Έτσι όπως το πάνε κάθε χρόνο θα αυξάνουν τα MP της κάμερας ανά 0.1 και την ram αντίστοιχα και θα τα πλασάρουν για καινούρια μοντέλα.

Πότε θα έρθει η επόμενη γενιά κινητών?

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά αίσχος.

Ένας χρόνος και αυτή ήταν η εξέλιξη?

Σε κάθε ανακοίνωση νέων συσκευών περιμένω καμιά καινοτομία μήπως και ανοίξει ο δρόμος για κάτι καινούριο.

Έτσι όπως το πάνε κάθε χρόνο θα αυξάνουν τα MP της κάμερας ανά 0.1 και την ram αντίστοιχα και θα τα πλασάρουν για καινούρια μοντέλα.

Πότε θα έρθει η επόμενη γενιά κινητών?

Προσδιόρισε τι εννοείς επόμενη γενιά κινητών.

• Like 1
Δημοσ.

Προσδιόρισε τι εννοείς επόμενη γενιά κινητών.

Που θες να ξέρω. Θελω να δω κάτι διαφορετικό.

Από τα παλιά κινητά περάσαμε στα smartphones. Από τότε έχουμε μόνο βελτίωση των χαρακτηριστικών κάθε χρόνο.

Δεν ξέρω αν η επόμενη γενιά θα είναι εύκαμπτα ή αν θα είναι με ολόγραμμα αλλά κουράστηκα με αυτή την αργή εξέλιξη χάριν του εμπορίου.

• Like 1
Δημοσ.

Που θες να ξέρω. Θελω να δω κάτι διαφορετικό.

Από τα παλιά κινητά περάσαμε στα smartphones. Από τότε έχουμε μόνο βελτίωση των χαρακτηριστικών κάθε χρόνο.

Δεν ξέρω αν η επόμενη γενιά θα είναι εύκαμπτα ή αν θα είναι με ολόγραμμα αλλά κουράστηκα με αυτή την αργή εξέλιξη χάριν του εμπορίου.

Μα ολα εχουν φτασει σε ενα τελμα πλεον και γι αυτο βλεπεις απλα καλυτερες επιδοσεις (η και χειροτερες σε καποιες περιπτωσεις) και λιγο πιο εξελιγμενα απο τα υπαρχοντα τεχνικα χαρακτηριστικα! 

Δεν υπαρχει περιπτωση να δεις κατι πιο καινουριο παρα μονο οταν θα φτασουμε στην εποχη της επιστημονικης φαντασιας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...